reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

milena-mój kopie małego tylko jak jest w domu albo w pracy na rano bo inaczej wraca o 23:30, no i zawsze jak mam Kevina od rana to P. siedzi z Dennis od rana jakieś 45 min. jak tego dużego szykuje i odprowadzam do szkoły, potrafi też zrobić mu kaszke czy go ubrać...ale kupy nie przewinie

reklama
happy niech ten kto wymyslil ps3 i fife niech gnije w piekle!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
milena to fajnie ze wam sie uklada:) P. docenil jak stracil na chwile i teraz bedzie tylko lepiej!!! :tak:

paulina ale twoja malutka ma fajny swoj taki kącik;)

Co do tych spraw to hmm nie bardzo mam ochote.. moze po ciazy sie to zmieni? No zobaczymy czas pokaże:p
A co do PS3 to moj T tez ma i czasem szlak mnie trafia jak nie moge przejsc przed telewizorem bo japke drze ze zaslaniam mu:p tez mam simsy na PS3 ale jakos nie mam weny zeby grac w nie;)

Ja juz ciacho zrobilam na jutro, bo im dluzej stoi tym lepsze;) a jutro reszte zrobie sobie na spokojnie;)
Idę zaraz się kąpac i moze uda mi sie zasnąć normalnie..

patka ja miałam 17 lat jak zaszłam w ciaze. Od razu pokochałam tą kruszynke i nigdy nie żałowałam teraz żyć. Urodziłam jak miałam dokładnie 18 lat i 6 miesiecy.:-D Witam sie od razu.

A znowu dzisiaj przychodzi na noc i chyba znowu pójde szybciej spać bo on nie rozumie nie. W dodatku znowu ja rano wstane z kubuniem a on bedzie spał wyśpi sie i pójdzie do domu nawet chwili sie nim nie zajmie i po co mi on tutaj? Kubuś pirwsza nocke spi sam w łózeczku zobaczymy jak to będzie:-)
Milena bo ty chyba miałaś podobny wózek do mojego. też masz pompowane koła? Będziesz mała woziła w tej spacerówce czy kupujesz inną?
Oj tak ps3+ chłop+ fifa = krzyk i nie zasłaniać ;D

Ostatnia edycja:
Papitka powiedz ze masz okres haha :D
Magda dziekujemy :) Odkad mala ma tak kolorowo, chetnie spi w lozeczku bo jak byly puste sciany to nie bardzo miala ochote nawet tam polezec. A i musialam odkryc ochronke na szczebelki z jednej strony bo to juz wogole nie przeszlo. Mała musi widziec swiat :)

a ha jutro znów rano musz3 kevina do szkoły zaprowadzić.... nie lubię tak od rana wychodzić wolę najpierw wypić kawę itp.
papitaka-powodzenia w nocy:)
paulina kącik rzeczywiście sliczny, mój ma swój pokój, ale maleńki taki 2x2

Ostatnia edycja:
happy- haha dzięki. Mi sie zacznie wstawanie jak Kubulek do przedszkola pójdzie czyli w 2015r jak skończy trzy latka. Musiałam juz złożyć podanie o przyjecie. ;/

reklama
Papitka ponad dwa lata a ty juz musialas podanie zlozyc? No to nie zle ;/
Happy my mamy wsumie trzy pokoje, ale w jednym sa moi dziadkowie, w drugim moi rodzice a w trzecim my.. Jest ciasno ale mam nadzieje ze na Boze Narodzenie sie to skonczy :)
Spadam spac kochane, dobrej nocki, zeby dzieciaczki grzecznie spaly i sie nie budzily, no i powodzenia Papitka !! :-)

Do góry