reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mój A nie był na ini jednym usg bo nie chciał ;/ nie to nie. potem po porodznie w szpitalu był tylko jak go urodziłam i po odbiór ze szpitala w trakcie leżenia ani razu bo niby był zmęczony ;/

reklama
P w szpitalu to siedział może dlatego że czuł że nie pasuje nie przyjść , ale i tak mnie :wściekła/y::wściekła/y: bo ino ze szpitala wychodził to koledzy bo po drodze :wściekła/y:, no i przy porodzie był .
Ale teraz już też jest ''zmeczony'' ...

Milena, siostrzeniec ma ur tego dnia co ja:-Dmoj na urodziny dostal miedzy innymi, taki ale wogole sie nim nie bawi czasami wlaczy muzyke czy swiatla JEZDZIK Z OPARCIEM MISIE DZWIEK 4 KOLORY SWIETA (2968707633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dostal rowerek i ten uwielbia nawet teraz po mieszkaniu musze go wozic, cos takiego tylko podobny do motocykla Rowerek Arti UFO z kolyską SUPER Rowerki najtani (2956965540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. laptopa ale dopiero teraz zaczyna sie nim bawic LAPTOP Edukacyjny E-EDU PIESEK Mówi Uczy PL 12m+ (2969215769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

Ja przed porodem pierwszy raz lezalam w szpitalu prawie 2 tyg, Łukasz byc codziennie, pozniej lezalam 3 dni i tez przyjezdzal, gdy ur lezalam 4 dni byl 2 razi i przyjechal po nas ale przy porodzie nie byl, nie chcial wiec go nie zmuszalam

Ostatnia edycja:
U mnie rodzinnych po rodów nie ma wiec tak czy siak nie mógł być tylko na sale poporodowa gdzie oczyszczają dzieci można wejść. Więc tam czekali z moja mamą siostrą teściową i przyszłym chrzestnym;D A tak to nic. Teraz też zmeczony ;/

Papitka masakra chcialabym spac a tu dupka nie moge.. dobrze ze moj to nie jest takim mamisynkiem bo bym chyba zwariowala.. a dlatego tak jest bo od malego jego rodzice na pol roku do Niemiec do pracy jezdzili i on albo byl z ciotka a pozniej z siostrami.
Milena kurde kobitko pierogi ci sie chcialo robic? i mała ci dala?? jak sie nudzisz to mi tez nalep, bo bym zjadla a nie chce mi sie lepic.. juz ostatnio myslalam o pierozkach:p

Nie no mój T to na USG wyczekiwał jak nie wiem co.. specjalnie wolne od pracy brał żeby jechać na USG. I tak fajnie to wygladalo jak tak stał wpatrzony w ekran i podziwial hehe;)
Jak w PL bylismy na tym 4D to tez stal i patrzyl i nawet chcial patrzec jak mi lekarka szyjke sprawdzala hehe:p a jak zobaczyl ten fotel to mine jego byla bezcenna hehe:p
Teraz to codziennie caluje brzuchola, rusza brzuchem jak mała sie nie rusza, przyklada twarz;)
Wiem ze po porodzie sie troche wszystko zmieni.. ale mam nadzieje ze mu sie nie znudzi tatusiowanie i nie bedzie wymyslal jakis dziwnych rzeczy bo wtedy pakowanko-samolot i Polska:p Wiem ze pracuje i czasem jest zmeczony, bo to oczywiste.. ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zmeczony 7dni w tygodniu;)

Ja wlasnie jem drugi talerz zupki pomidorowej.. tak mialam ochote na nia ze az:p
Na zoladku to chyba mi winogron utknąl bo wczoraj go tyle wciagnelam hehe:p

U nas wiatr tez wieje okrutnie.. ze malo glowy nie urwie do tego swieci sloneczko;)

magda to twoj T. mial takie dziecinstwo jak moj A. tyle ze on zostawal z dziadkami a rodzicow widywal w wakacje albo w swieta...
co do USG na pierwsze genetyczne nie chcial ze mna wejsc bo stwierdzil ze nie chce patrzec jak lekarz wklada mi patyk (usg dopochwowe) hahaha :D ale na polowkowym juz byl :)

Paulina noo on podobnie.. u nas nie robia dopochwowo..bo jest w 13 tyg i 20. Ale w Pl mi zrobila dopochwowo jak obliczala dlugosc szyjki;) tak cwaniaczyl ale nie byl jak mnie badala, siedzial grzecznie przy biurku;)

U mnie też słonkoo ;)
Anula Wszystkiego najlepszego Ci już dziś życze:-) Pójdę do carrefour'a może coś wyczasnę na ten jego roczek ;-)
Papitka Kopnij go w dupsko może się otrząśnie . :)
Magda Aaa daj spokój nie lubie lepić pierogów :-D Ale wczoraj się zawzięłam i ulepiłam 130 pare :-D:-D Będzie na zaś , bo mam dość kupnychh ;P
Paulina Patyk :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Już 15 a ja dopiero sobie na pierogi nastawiłam ;/
P sie będzie cieszył że odgrzewać nie musi ;P

Ostatnia edycja:
Ja tez w Olk rodziłam ;)

ale wiejee myślalam ze głowe mi dzis urwie .

Milenaa kup jakies ubranko i bedzie ;)) widze ze z P. już chyba lepiej?

reklama
Błagam pomozcie w wieku 19 lat wzielismy slub jestemy za granic wszystko jest super a on chce dziecko ja mam 23 lata on 25 i niewiem czy ja tez tego chce moze i ktoras z was byla w podobnej sytuacij??

Do góry