reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampir-Rozmawiałam z mama i ją od kiedy skończyłam 2 msc. pilammkrowie mleko, bo też po wszystkim wymiotowalam czyli dokładnie taka sama sytuacja jak z moim Dennisiem tylko że on przeszedł ns krowie jak miał 8 msc. a co do mleko kiedyś jak byłam mała by, już chyba bebilon
Alutka-współczuję wczesnych pobudek... ha bym chyba nie dała rady, u nas na szczęście najwcześniej mały wstaje o 8 ale zazwyczaj o 9
milena-fajnie że mała rozgadana ....Dennis jakiś czas temu przez kilka dni mówił DADA , BABA i TATA ale ni3sterty zupełnie przestał

Ostatnia edycja:
reklama
Milena, raczej to nic nie da:dry:z pt na sobote poszedl spac 20.30 wstal 4 rano w tym w nocy dwie pobudki o 22 i polnocy, wczoraj poszedl spac o 22 i tez wstal o 4 tyle ze bez pobudek

Moja nie umie TATA:-D:-D a P zamiast ją ''uczyć'' TATA , to uczy ja MAMA :-D:-D Dla mnie lepiej .

Powinnam się martwić że Natka nie obraca się na brzuszek ? Dodam że nie lubi leżeć na brzuszku.

milena-szczerze mówiąc ciężko mi powiedzieć nie pamiętam kiedy mój mŁyn zaczął ale wydaje mi się że miał niecałe 8 msc, może zapytaj lekarza

hejo :)) Nikola wazy 7350g i ma 61cm. Pediatra mnie wkurzyla bo najpierw kazala nam odstawic wit d3 bo ma podobno wystarczajaca ilosc w Bebilonie, a teraz mamy zwiekszona dawke bo mała ma niedobor i glowka bardzo powoli twardnieje :wściekła/y:
a potem polozyla ja na brzuszku, a leniuch nie podniosl wogole glowki, no i oczywiscie ze to bardzo nie dobrze to mowie z ona w domu pieknie trzyma glowke a ta ze nie mozliwe bo u niej nie trzyma..
Anula wspolczuje pobudek. Ja bym dlugo nie pociagnela
Milena Natka bardzo szybko zaczyna cos gadac :))

Happy grubasek :) teraz juz coraz mniej przybiera bo wiecej sie rusza i mniej spi. A wszystkie faldeczki znikna jak zacznie biegac ;-)

Paulina, moj jest jeszcze na mm, nie planuje przestac dawac a i tak podaje wit.d3 nasza lekarka mowila ze teraz do 2 lat sie podaje. Ja jeszcze te pobudki w nocy i wczesne wstawanie malego bym jakos przetrawila ale gorsze jest chrapanie Ł, przez to zasnac nie moge a jak juz mi sie uda budze sie kilka razy w nocy:wściekła/y:

Anula stopery kup :D teraz juz napewno nie zrezygnuje z d3. Przez dwa tygodnie bede jej dawala 2 kapsulki dziennie tak jak mowila a potem na 1 przejdziemy

reklama
Do góry