reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampir-Rozmawiałam z mama i ją od kiedy skończyłam 2 msc. pilammkrowie mleko, bo też po wszystkim wymiotowalam czyli dokładnie taka sama sytuacja jak z moim Dennisiem tylko że on przeszedł ns krowie jak miał 8 msc. a co do mleko kiedyś jak byłam mała by, już chyba bebilon
Alutka-współczuję wczesnych pobudek... ha bym chyba nie dała rady, u nas na szczęście najwcześniej mały wstaje o 8 ale zazwyczaj o 9
milena-fajnie że mała rozgadana ....Dennis jakiś czas temu przez kilka dni mówił DADA , BABA i TATA ale ni3sterty zupełnie przestał

Ostatnia edycja:
reklama
Milena, raczej to nic nie da:dry:z pt na sobote poszedl spac 20.30 wstal 4 rano w tym w nocy dwie pobudki o 22 i polnocy, wczoraj poszedl spac o 22 i tez wstal o 4 tyle ze bez pobudek

Moja nie umie TATA:-D:-D a P zamiast ją ''uczyć'' TATA , to uczy ja MAMA :-D:-D Dla mnie lepiej .

Powinnam się martwić że Natka nie obraca się na brzuszek ? Dodam że nie lubi leżeć na brzuszku.

milena-szczerze mówiąc ciężko mi powiedzieć nie pamiętam kiedy mój mŁyn zaczął ale wydaje mi się że miał niecałe 8 msc, może zapytaj lekarza

hejo :)) Nikola wazy 7350g i ma 61cm. Pediatra mnie wkurzyla bo najpierw kazala nam odstawic wit d3 bo ma podobno wystarczajaca ilosc w Bebilonie, a teraz mamy zwiekszona dawke bo mała ma niedobor i glowka bardzo powoli twardnieje :wściekła/y:
a potem polozyla ja na brzuszku, a leniuch nie podniosl wogole glowki, no i oczywiscie ze to bardzo nie dobrze to mowie z ona w domu pieknie trzyma glowke a ta ze nie mozliwe bo u niej nie trzyma..
Anula wspolczuje pobudek. Ja bym dlugo nie pociagnela
Milena Natka bardzo szybko zaczyna cos gadac :))

Happy grubasek :) teraz juz coraz mniej przybiera bo wiecej sie rusza i mniej spi. A wszystkie faldeczki znikna jak zacznie biegac ;-)

Paulina, moj jest jeszcze na mm, nie planuje przestac dawac a i tak podaje wit.d3 nasza lekarka mowila ze teraz do 2 lat sie podaje. Ja jeszcze te pobudki w nocy i wczesne wstawanie malego bym jakos przetrawila ale gorsze jest chrapanie Ł, przez to zasnac nie moge a jak juz mi sie uda budze sie kilka razy w nocy:wściekła/y:

Anula stopery kup :D teraz juz napewno nie zrezygnuje z d3. Przez dwa tygodnie bede jej dawala 2 kapsulki dziennie tak jak mowila a potem na 1 przejdziemy

reklama
Do góry