reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no my już po mszy i wizycie u księdza... chrzest będzie 28.04 o godz. 16: 15 Dokumenty musimy tylko wypisać i zawieź i już... jestem wykończona... mały zachowuje sue jakby miał ADHD...

reklama
Nie wiem skąd one tyle siły biorą. Czekam az Kuba nauczy sie chodzić bo już nie mam siły go nosić. Bo wskazuje kierunek rączką i trzeba iść a jak nie to krzyk i macha nóżkami jakby biegał w powietrzu.:-D

Moje miało ważenie w tym tygodniu we wtorek i miał 9760 a na 4 miesiące ważył 8490 wiec dużo nie przytył już w ciągu tych trzech miesięcy tyle ze on się już ciągle rusza i spala to:tak:.

papitkaa-Dennis chodzi przy meblach i muszę podwójnie uważać bo jest odważny i puszcza się i chce iść i upada na ziemię albo głową o ścianę
paulina -powodzenia na szczepienia

mój mały waży już 11, 4 ...i szczerze mówiąc nie wiem czy to dużo

Papitka no wlasnie spala duzo wiecej od Niki :) to 4 miesiace roznicy jednak, wiec pewnie tez coraz mniej bedize przybierala

Edit
Happy bardzo dziekuje, pierwsza dawke przyjela bardzo dobrze caly dzien spala, mamy 6w1 wiec podobno jest mniejsze prawdopodobienstwo powiklan

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry