reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may moja ma tyle fałdek ze hohohoho :)) ale to moim zdaniem lepiej niz mialby byc problem z przybieraniem. A potem to wszystko zejdzie, jak zacznie gonić
Happy bede glosowala codziennie

Moja juz spi od 20. Dalam jej jeszcze mleczko na spiocha przed chwila zeby pozniej sie obudzila.. A co, wygodnisia jestem :D:D

Dzien dobry
p.gif

Wpadlam na chwile bo padam, Bartek za ponad godzine pojdzie spac a ja z nim. Chcialam tylko napiasc ze Bartek przestaje budzic sie w nocy ale, no wlasnie zawsze jest to ale...wstaje na dobre o 4 rano, juz 2 dzien taki mam
realmad2.gif
niby od razu o tej 4 pije kawe ale to nic nie daje

reklama
Madzia niech leci czas ;-) Szybciej będziesz mieć niunie :) Dodam wam zdjęcie w kiecce :-D:-D ale póki co miałaje na sobie 2 razy + 1raz taką SUKNIE balową . A no mamcia pojechała na weekend ( bo ona nie jest w szpitalu , ona wynajmuję pokój i chodzi na radioterpaie codziennie) do Natalki .. Jaka zadowolona że woła BABA ;D
Magda , Paulina Bez prawka ... Ale jakoś o niego się nie martwiłam , bardziej o auto mamy :-D:-D Gdyby go stukną bym już pod ziemią była :-D:-D Ale co jak co, i tak coś zje**ł :wściekła/y::wściekła/y:
papitka &&&&&& żeby Kubunia łaskawy brzuszek zaakceptował mleczko:p
Anula Jak już wstaje o 4 to i tak chyba lepiej niż było ...o której ci chodzi spać ? może go troszkę później połóż ??

Moja Natka też jest pulchna :tak::tak: ale i tak jest szczupła , w porównaniu do mnie jak byłam mała :-D:-D Kończę śniadanie i idę do Natki bo wstała i woła LALA , BABA z dłonią w buzi;))
MIŁEGO DNIA

Do góry