reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may moja ma tyle fałdek ze hohohoho :)) ale to moim zdaniem lepiej niz mialby byc problem z przybieraniem. A potem to wszystko zejdzie, jak zacznie gonić
Happy bede glosowala codziennie

Moja juz spi od 20. Dalam jej jeszcze mleczko na spiocha przed chwila zeby pozniej sie obudzila.. A co, wygodnisia jestem :D:D

Dzien dobry
p.gif

Wpadlam na chwile bo padam, Bartek za ponad godzine pojdzie spac a ja z nim. Chcialam tylko napiasc ze Bartek przestaje budzic sie w nocy ale, no wlasnie zawsze jest to ale...wstaje na dobre o 4 rano, juz 2 dzien taki mam
realmad2.gif
niby od razu o tej 4 pije kawe ale to nic nie daje

reklama
Madzia niech leci czas ;-) Szybciej będziesz mieć niunie :) Dodam wam zdjęcie w kiecce :-D:-D ale póki co miałaje na sobie 2 razy + 1raz taką SUKNIE balową . A no mamcia pojechała na weekend ( bo ona nie jest w szpitalu , ona wynajmuję pokój i chodzi na radioterpaie codziennie) do Natalki .. Jaka zadowolona że woła BABA ;D
Magda , Paulina Bez prawka ... Ale jakoś o niego się nie martwiłam , bardziej o auto mamy :-D:-D Gdyby go stukną bym już pod ziemią była :-D:-D Ale co jak co, i tak coś zje**ł :wściekła/y::wściekła/y:
papitka &&&&&& żeby Kubunia łaskawy brzuszek zaakceptował mleczko:p
Anula Jak już wstaje o 4 to i tak chyba lepiej niż było ...o której ci chodzi spać ? może go troszkę później połóż ??

Moja Natka też jest pulchna :tak::tak: ale i tak jest szczupła , w porównaniu do mnie jak byłam mała :-D:-D Kończę śniadanie i idę do Natki bo wstała i woła LALA , BABA z dłonią w buzi;))
MIŁEGO DNIA

Do góry