reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mirabelka90-Oj ciężko z tymi mlekami. Kiedyś było jedno i wszystkie dzieci nie miały problemu. Mówię o czasach jak my byłyśmy małe i wcześniej.
23may-Na 18 było nawet fajnie tyle że jego rodzina przyjechała i miedzy soba tylko gadała nawet z nim nie gadali.
Właśnie wrócilismy ze spacerku jest -5 co prawda taki 20 minutowy bo mały coś pokasłuje znowu no ale w domu go nie bede trzymać aż tak. Rodzina mojego A to by tylko w domu go trzymała i wypuszczała jak jest conajmniej 20 stopni na plusie.:wściekła/y:

reklama
Magda Natalinka ma się dobrze :-) Duża dziewczyna już , zleciało ...Czytaj , czytaj Graya , bardzo fajne , nawet nie będziesz wiedzieć kiedy książka zleciała ;) Ja teraz zwolniłam , żeby mi za szybko się czytanie nie skończyło :-D:-D
Paulina , Magda jak o tym myślę to mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W czwartek naje**ny pojechał mamy autem do sklepu :szok:

no i mamcia pojechała do Prokocimia ...ooo dziś rano Natka wstała o 6stej rano , leży ze mną na łóżku i zaczęła piszczeć , śmiać się , i mówić (głośno) MA...MA . i mówie do niej ''kochanie ciszej bo baba(czyt.babcia) odpoczywa'' a ta na cały dom BA...BA ...pożaliła się babci że mama jej nie pozwala piszczeć .:-D:-D

Jak zleciał weekend ? Ok , lecę , wpadnę może później zobaczyć czy ktoś jest :-):-)

Milena to faktycznie zero odpowiedzialnosci.. a ma prawko czy bez?? Bo jesli ma to szkoda zeby stracil..;/
To mama na weekendy przyjezdza do domku?? Dobrze ze malutka sie miewa dobrze;)) Juz teraz taka fajniutka i coraz bardziej rozumna;) Jakas fotke prosze dodac w kiecce bo nie widzialam zadnej:p A weekend jak zreszta kazdy dzionek zlecial szybko.. i zaraz kolejny tydzien, masakra, czas nieublagalnie biegnie do przodu..
Za jakies 2 tygodnie juz przycisne T do zakupów.. bo jemu sie nie chce lazić po sklepach, a moze naprawde fajne rzeczy wyrwać w bardzo dobrych cenach.. Noo ale dzis pierwszy raz sam wyszedl z inicjatywa i bylismy w sklepie i byly rzeczy na promocji to wzial kocyk malej, chcial wziasc pampersy bo sie bardzo oplacalo ale od 3rozm w zwyż.. także do 3 nam daleko;)
A tak ogolnie jakos wsio leci, mała sie daje coraz bardziej we znaki.. dzis juz troche mniej boli mnie ta kość łonowa ale czuje teraz miednice hehe;) urokiii ciazy:D

A ja dzis na sankach byłam, A. robił za pchacza ;D
weekend zlecial, jak całe ferie ;/ masakra !

Młoda teraz bajki z dziadkiem oglada bo przyjechal do domu to sie musi mała nacieszyc ;D

Milena to jest kompletna nieodpowiedzialnosc.. Narzeczonego mojej kuzynki zlapali trzy razy po pijaku, najpierw zabrali prawko potem odzyskal i znowu wzieli.. W grudniu zlapali go po pijaku i bez prawka a 7 stycznia mial rozprawe, 1000zl kary i rok w zawieszeniu na 5 lat.
Magda ja mialam skopane prawe zebra..
23may moi od soboty beda sie cieszyc wnusia i corka wiec odpoczne :D:D

No Kubulek już śpi. Babcia go uspała :-D. Też chyba zaraz idę bo padam. :tak: Ksiadz chodził po kolędzie i oczywiści co? Oczywiście że przyczepił sie o ślub że go brak ze powinien być itp. I wyjechał ze spoko jest dziecko to i ślub musi być a moja mama dodała i potem rozwód po roku. A sie speszył i szybko wyszedł. Jeszcze pyta sie o imie zeby go wpisać mówie ze Kuba a on wpisał Jakub to go poprawiłam ze nie Jakub tylko Kuba a on że tak lepiej i niech zostanie no wrrrr za****ć mu tylko w ryj:wściekła/y:
Milena mój Kuba tez krzyczy mama baba i piszczy o matko kochana. A chciał go nauczyć tata ale mu nie wychodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry