reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mirabelka90-Oj ciężko z tymi mlekami. Kiedyś było jedno i wszystkie dzieci nie miały problemu. Mówię o czasach jak my byłyśmy małe i wcześniej.
23may-Na 18 było nawet fajnie tyle że jego rodzina przyjechała i miedzy soba tylko gadała nawet z nim nie gadali.
Właśnie wrócilismy ze spacerku jest -5 co prawda taki 20 minutowy bo mały coś pokasłuje znowu no ale w domu go nie bede trzymać aż tak. Rodzina mojego A to by tylko w domu go trzymała i wypuszczała jak jest conajmniej 20 stopni na plusie.:wściekła/y:

reklama
Magda Natalinka ma się dobrze :-) Duża dziewczyna już , zleciało ...Czytaj , czytaj Graya , bardzo fajne , nawet nie będziesz wiedzieć kiedy książka zleciała ;) Ja teraz zwolniłam , żeby mi za szybko się czytanie nie skończyło :-D:-D
Paulina , Magda jak o tym myślę to mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W czwartek naje**ny pojechał mamy autem do sklepu :szok:

no i mamcia pojechała do Prokocimia ...ooo dziś rano Natka wstała o 6stej rano , leży ze mną na łóżku i zaczęła piszczeć , śmiać się , i mówić (głośno) MA...MA . i mówie do niej ''kochanie ciszej bo baba(czyt.babcia) odpoczywa'' a ta na cały dom BA...BA ...pożaliła się babci że mama jej nie pozwala piszczeć .:-D:-D

Jak zleciał weekend ? Ok , lecę , wpadnę może później zobaczyć czy ktoś jest :-):-)

Milena to faktycznie zero odpowiedzialnosci.. a ma prawko czy bez?? Bo jesli ma to szkoda zeby stracil..;/
To mama na weekendy przyjezdza do domku?? Dobrze ze malutka sie miewa dobrze;)) Juz teraz taka fajniutka i coraz bardziej rozumna;) Jakas fotke prosze dodac w kiecce bo nie widzialam zadnej:p A weekend jak zreszta kazdy dzionek zlecial szybko.. i zaraz kolejny tydzien, masakra, czas nieublagalnie biegnie do przodu..
Za jakies 2 tygodnie juz przycisne T do zakupów.. bo jemu sie nie chce lazić po sklepach, a moze naprawde fajne rzeczy wyrwać w bardzo dobrych cenach.. Noo ale dzis pierwszy raz sam wyszedl z inicjatywa i bylismy w sklepie i byly rzeczy na promocji to wzial kocyk malej, chcial wziasc pampersy bo sie bardzo oplacalo ale od 3rozm w zwyż.. także do 3 nam daleko;)
A tak ogolnie jakos wsio leci, mała sie daje coraz bardziej we znaki.. dzis juz troche mniej boli mnie ta kość łonowa ale czuje teraz miednice hehe;) urokiii ciazy:D

A ja dzis na sankach byłam, A. robił za pchacza ;D
weekend zlecial, jak całe ferie ;/ masakra !

Młoda teraz bajki z dziadkiem oglada bo przyjechal do domu to sie musi mała nacieszyc ;D

Milena to jest kompletna nieodpowiedzialnosc.. Narzeczonego mojej kuzynki zlapali trzy razy po pijaku, najpierw zabrali prawko potem odzyskal i znowu wzieli.. W grudniu zlapali go po pijaku i bez prawka a 7 stycznia mial rozprawe, 1000zl kary i rok w zawieszeniu na 5 lat.
Magda ja mialam skopane prawe zebra..
23may moi od soboty beda sie cieszyc wnusia i corka wiec odpoczne :D:D

No Kubulek już śpi. Babcia go uspała :-D. Też chyba zaraz idę bo padam. :tak: Ksiadz chodził po kolędzie i oczywiści co? Oczywiście że przyczepił sie o ślub że go brak ze powinien być itp. I wyjechał ze spoko jest dziecko to i ślub musi być a moja mama dodała i potem rozwód po roku. A sie speszył i szybko wyszedł. Jeszcze pyta sie o imie zeby go wpisać mówie ze Kuba a on wpisał Jakub to go poprawiłam ze nie Jakub tylko Kuba a on że tak lepiej i niech zostanie no wrrrr za****ć mu tylko w ryj:wściekła/y:
Milena mój Kuba tez krzyczy mama baba i piszczy o matko kochana. A chciał go nauczyć tata ale mu nie wychodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry