reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka trzeba bylo mamie powiedziec ze rano bedziecie hehe:p A wy kiedy chrzest?
Happy jaki fajny Denisek;) A tam na pierwszej fotce to czekoladke wcinal?:p w ogole ile sniegu u was....u nas dzis slonecznie i wietrznie, cała noc padało..

Dzis kot sasiadów nie dał spać.. miałkał sobie u nas na podwórku a później probowal wejsc do kuchni.. bo w angielskich drzwi sa takie specjalne wejscia dla kocurów..

reklama
Magda no to miałaś gościa i nie zaprosiłaś na mleczko ;D
Chrzciny paluje na Wielkanoc ogólnie jak sie trochę cieplej zrobi bo w tym kombinezonie nie wysiedzi i będzie płacz.

Pisałam ze przeszłam na bebiko 2 i wszystko cały dzień dobrze było no i d**a bo na drugi dzień ból brzunia i zaparcia. :wściekła/y::-(

Paulina z P lepiej . Ale co ostatnio odje**ł to mało na zawał nie padłam .
Magda ja już czytam 3 część ( Nowe oblicze Graya ) Baaardzo fajna .
Mirabelka Witaaaj kochana ;)

Uciekam do sklepu , bo zapomniałam wczoraj kupić Soli :szok::szok::szok:

Papitka kurcze szkoda ze maly sie tak meczy.. a bedziesz probowac tego mleka Hipp co pisalas? Ja za takkich gosci dziękuje:p hehe;)
Milena będe musiala sie wziasc za czytanko hehe;) Co ci P odwalił za numer?? Jak tam Natalinka??;)

U nas dzis fajna pogoda, słonko świeci :) Mała idzie własnie spac, dziś obiad pomagała 'gotowac' (czyt. wysypywała makaron)

happy -Dennisek słodki ;D
papitka -to moze rzeczywiscie zmien mleko na inne skoro po tym tak jest, nie ma sensu zeby sie mecczył ;/ i wybawiłas się na 18 ?

Mirabelka moj też był szczesliwy jak sie Nikola urodzila i pieknie pokoj udekorowal, roze kupil a Nikoli małego kwiatuszka hehe :) a lozeczko rozlozyl wczesniej bo sama bym sobie z nim nie poradzila bo moj w SE siedzi i nie wiadomo bylo czy na porodzie bedzie :))
Happy jaki slodziak!!
Papitka sprobuj z tym Hippem, moze bedzie lepiej bo po co Kubulka meczyc na Bebiku, poprostu mu nie pasi i nie ma przebacz :-(
Milena co sie stalo?? Aż tak zle??

Moje dziecie naprawde pogodzilo sie z lozeczkiem... Sama w nim usypia (przy wlaczonej karuzelce z melodyjka), ok 3 zaczyna sie krecic wiec daje jej na spiocha herbatke. Wczoraj obudzila sie na jedzenie dopiero o 6:20 a dzis o 5:30 i szla spac dalej :szok: Spi lepiej niz ze mna w lozku...

edit
Papitka jak moj A. przyjedzie to tez idziemy na urodziny do chrzestnego Nikoli, tyle ze na 30 :D:D
23may kochana Jula :) mała kucharka

hej hej:)
milena dzieki za przywitanie:* he
happy uroczego masz synka, cudny
papitka ja tak jak dziewczyny też bym zmieniła mleko nie ma co dziecka męczyć a z mlekiem też nie mozna eksperymentować, dla mojej alergolog przeszkadzało ze niki je nutramigen i na Ha kazała zmienić, wyszło tak ze od 4miesięcy wcale mleka nie je, nawet na nie patrzec nie chce.
23may moja córa też woli nasze łóżko od swego łóżeczka bo w swoim też nie może sie rozwalić a na naszym to w rożnorodnych pozycjach śpi, ale tylko w dzień w nocy staram się aby spała w swoim łóżeczku ale różnie to wychodzi
paulina no to twój bardziej się cieszył z narodzin córeczki bo ja kwiatów nie dostałam niestety he

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny:)
Ją właśnie sprzątać bo wczoraj jakoś się nie ogarnęłam na obiad dzisiaj chyba pizza albo McDonald :) mój P. dostał wolne ale odsypial zerwana nocke i wstał 15 mi . temu.

Paulina12-dobrze że mała śpi w lozeczku ją ogólnie nie jestem za spania z dzieckiem i nie będę tego robiła, mimo że jak mały chory byl wstawać było trzeba co 15 i iść do jego pokoju

Do góry