reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł, poluję na łóżeczko najlepiej z szufladą, bo są bardziej stabilne i najlepiej jakby był jeszcze od razu materac, będę na pewno zamawiać z neta, znacie może jakieś sklepy z których warto zamówić? Proszę o linki. Z góry dzięki za pomoc :-)

reklama
23may a no leic czas , leci . Już dziewczynka .

O gadacie ooo...oszustkach . Ja tą Blanke kojarzę, ale jakoś tak nie całkiem .

A no różni ludzie tu wchodzą . I chcą być chyba w centrum uwagi :no: Wymyślają różne historyjki ..Masakra .

Magda Już idę z Natką na samolot ..i na rogaliki .
23may a co do kawki ;P Ja poproszę herbatkę bo karmię :-D A tak na poważnie , mamy kilku wspólnych znajomych , można się poznać . A może już się gdzieś widzieliśmy ;P

Inka ja , a w sumie moja mamcia trafiła na okazje (używane łóżeczko) . Na aukcji na allegro kupiła Natalii łóżeczko z kołyską , z nowym materacem , i dwoma kołdrami za 25 zł ;P

Ostatnia edycja:
Happy ja ta dziewczyne to cos tylko kojarze ze ona niby urodzila dziecko, dodala nam tutaj fotki i siebie i malenstwa a jak sie okazalo to sciagnela te fotki z czyjegos bloga.. cos w tym rodzaju to chyba bylo..
Renata jeju ja tez mam takiego leniwca dzisiaj ze szok.. umylam naczynia, zrobilam capuccino i dalej komp hehe;) no bo co tu innego robic..
Milena okk tylko omijaj heathrow:p bo niby slysze ze lataja i widze, ale jakos rzadziej tak:p wiec lepiej na te mniejsze walcie:D Kurcze za 25zl kupila?????:szok: to faktycznie niezla okazje wyczaila... moi kupili lozeczko ktore bylo z materacykiem ale taki niezbyt on byl, i dostalam nowy materacyk ktory nigdy nie byl uzyty tyle ze ma slady troche bo lezal na strychu bez opakowania, wyczyscilam go z mamcia i moze byc. Do lozeczka juz mam wsio w sumie.. Same najgorsze rzeczy mam hehe;) wozek, lozeczko.. Jakos w lutym bedziemy malej komode kupowac i sobie lozko jakies skladane, bo takie sypialniane to za duzo miejsca. A tak to sie zlozy i spokoj bedzie;)
Wampi ale zobacz z jakim stoickim spokojem Renia mowi o tej opuchliznie hehe, wiec pewnie nie jest tak zle:D:D

magda-boże jak tak można, niewiem co w głowie mają takie dziewczyny

ja na początku miałam kołysze
jak mały skończył 3 msc. przeniosłem go do lozeczka, kupiłam używane mothercare z obnizanym bokiem a matematyk dokupilam nowy, jakieś 2 mści temu dostałam lozeczko king z przemijaniem i materacykiem za darmo od koleżanki

Ostatnia edycja:
Happy ja tez nie wiem co komus daje takie sciemnianie..;/ tak jak Renia mowila ze to cos pod chorobe psychiczna hehehe:D:D A w ogole mialam sie ciebie pytac juz ostatnio. Odkad sie maly urodzil nie bylas z nim w PL??

Inka a nie rozgladalas sie za uzywanym? tzn chyba ze wolisz nowe, ale sa rozne ogloszenia i moze wyrwac naprawde super:D np. na tablica.pl
Happy o jeju.. a czemu nie wybralas sie do PL? Jesli oczywiscie moge spytac.. A my do Anglii przyjechalismy w lipcu2011:p
Wampi takze ruszaj tyleczek i sie zapisuj na wizyte!! :p

reklama
magda-przez pierwsze 4 miesiące mieszkaliśmy z rodzicami P. i zaczynaliśmy dopiero pracę. w grudniu wynajelismy mieszkanie i kasa szła na remont , meble sprzęt itp.
a pi 32 tc już nie można latać samolotem, później nie chciałam bo mały za malutki a teraz zakładamy na ślub i chrzest

Do góry