reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł, poluję na łóżeczko najlepiej z szufladą, bo są bardziej stabilne i najlepiej jakby był jeszcze od razu materac, będę na pewno zamawiać z neta, znacie może jakieś sklepy z których warto zamówić? Proszę o linki. Z góry dzięki za pomoc :-)

reklama
23may a no leic czas , leci . Już dziewczynka .

O gadacie ooo...oszustkach . Ja tą Blanke kojarzę, ale jakoś tak nie całkiem .

A no różni ludzie tu wchodzą . I chcą być chyba w centrum uwagi :no: Wymyślają różne historyjki ..Masakra .

Magda Już idę z Natką na samolot ..i na rogaliki .
23may a co do kawki ;P Ja poproszę herbatkę bo karmię :-D A tak na poważnie , mamy kilku wspólnych znajomych , można się poznać . A może już się gdzieś widzieliśmy ;P

Inka ja , a w sumie moja mamcia trafiła na okazje (używane łóżeczko) . Na aukcji na allegro kupiła Natalii łóżeczko z kołyską , z nowym materacem , i dwoma kołdrami za 25 zł ;P

Ostatnia edycja:
Happy ja ta dziewczyne to cos tylko kojarze ze ona niby urodzila dziecko, dodala nam tutaj fotki i siebie i malenstwa a jak sie okazalo to sciagnela te fotki z czyjegos bloga.. cos w tym rodzaju to chyba bylo..
Renata jeju ja tez mam takiego leniwca dzisiaj ze szok.. umylam naczynia, zrobilam capuccino i dalej komp hehe;) no bo co tu innego robic..
Milena okk tylko omijaj heathrow:p bo niby slysze ze lataja i widze, ale jakos rzadziej tak:p wiec lepiej na te mniejsze walcie:D Kurcze za 25zl kupila?????:szok: to faktycznie niezla okazje wyczaila... moi kupili lozeczko ktore bylo z materacykiem ale taki niezbyt on byl, i dostalam nowy materacyk ktory nigdy nie byl uzyty tyle ze ma slady troche bo lezal na strychu bez opakowania, wyczyscilam go z mamcia i moze byc. Do lozeczka juz mam wsio w sumie.. Same najgorsze rzeczy mam hehe;) wozek, lozeczko.. Jakos w lutym bedziemy malej komode kupowac i sobie lozko jakies skladane, bo takie sypialniane to za duzo miejsca. A tak to sie zlozy i spokoj bedzie;)
Wampi ale zobacz z jakim stoickim spokojem Renia mowi o tej opuchliznie hehe, wiec pewnie nie jest tak zle:D:D

magda-boże jak tak można, niewiem co w głowie mają takie dziewczyny

ja na początku miałam kołysze
jak mały skończył 3 msc. przeniosłem go do lozeczka, kupiłam używane mothercare z obnizanym bokiem a matematyk dokupilam nowy, jakieś 2 mści temu dostałam lozeczko king z przemijaniem i materacykiem za darmo od koleżanki

Ostatnia edycja:
Happy ja tez nie wiem co komus daje takie sciemnianie..;/ tak jak Renia mowila ze to cos pod chorobe psychiczna hehehe:D:D A w ogole mialam sie ciebie pytac juz ostatnio. Odkad sie maly urodzil nie bylas z nim w PL??

Inka a nie rozgladalas sie za uzywanym? tzn chyba ze wolisz nowe, ale sa rozne ogloszenia i moze wyrwac naprawde super:D np. na tablica.pl
Happy o jeju.. a czemu nie wybralas sie do PL? Jesli oczywiscie moge spytac.. A my do Anglii przyjechalismy w lipcu2011:p
Wampi takze ruszaj tyleczek i sie zapisuj na wizyte!! :p

reklama
magda-przez pierwsze 4 miesiące mieszkaliśmy z rodzicami P. i zaczynaliśmy dopiero pracę. w grudniu wynajelismy mieszkanie i kasa szła na remont , meble sprzęt itp.
a pi 32 tc już nie można latać samolotem, później nie chciałam bo mały za malutki a teraz zakładamy na ślub i chrzest

Do góry