reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja tam narzekac nie moge na mojego T, bo poki co to tez uklada nam sie bardzo dobrze. wazne dla mnie jest to ze on jest strasznie za mna, i wlasnej matce jest gotow powiedziec ze ma sie odwalic lub cos.. Mam nadzieje ze jak sie malutka urodzi to sie nic nie zmieni.. Tzn no wiadomo ze duzo sie zmieni, ale ze bedziemy sie dalej dogadywac.. ;)

Ja dzis gołąbki na obiad ciąg dalszy, zostało z wczoraj wiec obiadek z głowy;)
Ide sie chyba zaraz przespacerowac, bo ile mozna siedziec w domku..

A w ogole mialam was pytac.. Miala ktoras z was w ciazy krew w nosie? Ja codziennie mam i wkurza mnie to okrutnie.. czytalam ze tak niby jest bo jest bardziej ukrwione wszystko. No i ze to moze tez byc od suchego powietrza w domu, a wiadomo ze jak jest ogrzewanie to powietrze suche jest.. Chyba bede musiala kupic nawilzacz powietrza, bo jak mala przyjdzie to nie moze byc tak powietrze przesuszone..

reklama
Krew w nosie to w ciaży normalka nie wszystkim sie tak robi ale w ciaży krew zwieksza swoją obietosć i czasami sie zdarza ze leci z nosa wiec sie nie martw ale jak cie to niepokoi to pogadaj z położną.

happy jutro jade na wizyte do szpitala z polozna i napewno wspomne ;)

Ale malenka mi podskakuje hehe;)
ja z tych nudow to chyba korzenie zapuszcze.. i sie zastanawiam czy isc sie przejsc czy nie.. samej mi sie nie chce.. oszalec w domu mozna...;/;/

Milena nie uzywasz? Zwykły uzywasz?? Czy wcale nie uzywasz??:D
Madziu używam - zwykłe ;) Tylko kupiłam takie miękkie , nie jakieś push-up'y :-D:-D Najwygodniej to chyba bez ;D Ale ze mnie cieknie ciurkiem , stanik zmieniam kilkanaście razy dziennie , a bez to musiała bym mokra latać :))
A co do karmienia Natka od razu załapała cycka, sutki nie bolały - spoko .
Ale teraz kiedy ze mnie cieknie ciurkiem ( myslalam ze to sie unormuje ) mam tego dość ...

mykam do sklepu .

Milenaaa a wkładek nie używasZ? I jak z odstawianiem Natalki od cyca?

Moje dziecie znalazlo sobie nowe łóżeczko - koszyk na zabawki haha , poźniej wam zdj wstawie ;)

Ostatnia edycja:
milenaaaa- ją to z kolei nawet śpię w staniku bo inaczej mi kręgosłup wysiada :/ biust za ciężki
23may-czekam na fotke:)

my juz po obiedzie...siostra P. trochę posiedzial ....eh jeszcze jadę z kwiatami do teściowej bo jutro dzień babci:)

No my już w domku, kawka u teściów zaliczona :) Dennisek się bawi, a ją mam jeszcze 30 min. odpoczynku a później trzebasynka wykąpać...
a wy gdzie ucieklyscie??? ją od jutra 4 dni zmowa całe popołudnia sama bo P. wychodzi do pracy o 14 a wraca 23:30 :(:(:(

Ostatnia edycja:
happy to nie za fajnie, ale masz Dennisa to nie bedziesz sie nudzila ;)

Dziewczyny budzic się! booo nudnoo

Ostatnia edycja:
reklama
23may- mo niby tak ale ile można...z takim maluchem nie pogadasz:/

No to wykapalam małego, tata go ubrał a teraz Dennisio śpi :/ uff...czas na odpoczynek :)

Do góry