reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No my z moim K to już prawie 10 lat jesteśmy:-) Po 3 latach ur. się Oliwia po 5 wzięliśmy ślub, drugi dzieciaczek i jakoś tak sobie żyjmy. Na razie dobrze nam się układa

papitkaa- a ile lat ma twój A.? może jeszcze niedorusl, chociaż to chyba nie zależy od wieku.... sama niewiem od czego... chciałabym ci pomoc ale szczerze mówiąc nie wiem jak :zawstydzona/y:

my się znamy od w sumie pierwszej gimnazjum.. zaczęliśmy coś razem kombinować w listopadzie 2010, a oficjalnie razem jesteśmy od 14 marca 2011. a 14 maja 2011 wykombinowaliśmy Małą.

zobaczymy jak to bedzie jak zostawi mamusie to bedzie dobrze bo ona sie wpie****a we wszystko i na wszystkich jedzie. Może by było lepiej jakbyśmy sami mieszkali. A tak to mieszkamy oddzielnie on ze swoimi a ja z małym u sb

Happy a co dziś pichcisz? Ja mam dzisiaj dobrze bo mama rosołek przyniesie... bo nie mam siły gotować

Zmykam się położyć bo już mi się literki zlewają w jedno

reklama
asik- kotlety mielone, ziemniaki i mizeria:)
papitka- napewno byłoby lepiej jakbyscie mieszkali tylko w trójkę...my przez 4 miesiące mieszkaliśmy z rodzicami P. na początku jak przyjechaliśmy do UK i też więcej się klucilismy...teraz już ponad rok mieszkamy sami i jest dobrze:) mieszkaliśmy razem w Pl 6 miesięcy

Do góry