reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
papitkaa- a ile lat ma twój A.? może jeszcze niedorusl, chociaż to chyba nie zależy od wieku.... sama niewiem od czego... chciałabym ci pomoc ale szczerze mówiąc nie wiem jak
Dominisia123
mama Wici <3
my się znamy od w sumie pierwszej gimnazjum.. zaczęliśmy coś razem kombinować w listopadzie 2010, a oficjalnie razem jesteśmy od 14 marca 2011. a 14 maja 2011 wykombinowaliśmy Małą.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
dziewczyny tak jak pisze 23may, dacie radę a dzieciaczki wynagrodza caly wysiłek...
ją lecę obiad robić
ją lecę obiad robić
Dominisia123
mama Wici <3
a ja idę się pakować i jadę na minimum tydzień do mamy, więc cześć Dziewczyny, napiszę jak wrócę
zobaczymy jak to bedzie jak zostawi mamusie to bedzie dobrze bo ona sie wpie****a we wszystko i na wszystkich jedzie. Może by było lepiej jakbyśmy sami mieszkali. A tak to mieszkamy oddzielnie on ze swoimi a ja z małym u sb
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
asik- kotlety mielone, ziemniaki i mizeria
papitka- napewno byłoby lepiej jakbyscie mieszkali tylko w trójkę...my przez 4 miesiące mieszkaliśmy z rodzicami P. na początku jak przyjechaliśmy do UK i też więcej się klucilismy...teraz już ponad rok mieszkamy sami i jest dobrze mieszkaliśmy razem w Pl 6 miesięcy
papitka- napewno byłoby lepiej jakbyscie mieszkali tylko w trójkę...my przez 4 miesiące mieszkaliśmy z rodzicami P. na początku jak przyjechaliśmy do UK i też więcej się klucilismy...teraz już ponad rok mieszkamy sami i jest dobrze mieszkaliśmy razem w Pl 6 miesięcy