reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dokładnie dziewczyny każda z nas wie najlepiej co dobre dla niej i dla jej dziecka
dominisia- dobranoc
magda-dobranoc i smacznego
Dennis ostatnio jad pierwszy raz ananasa świeżego i go na policzkach wysyłali ale już mu schodzi...
ją wpadam poczytać...do lusterka laseczki
dominisia- dobranoc
magda-dobranoc i smacznego
Dennis ostatnio jad pierwszy raz ananasa świeżego i go na policzkach wysyłali ale już mu schodzi...
ją wpadam poczytać...do lusterka laseczki
Heja.
Boooosz dziewczyny jakie wy macie nienormalne tesciowe i tesciow. Moi na szczescie nie wtr acający sie, albo to ja z tych nie pozwalających sie wtracac.
Jakby mi ktoś obcy zaczął wypominac na co i ile wydaje pieniedzy to bym chyba rozszarpala. Ł czasami ma takie przeblyski ze za duzo wydaje, ze niewiadomo na co kase rozwalam. Ale ja go szybko nastawiam na normalne myslenie. dostanie ochrzan, kilka epitetow poleci, potem jakis celibat i dociera do niego ze ze mną nie wolno sie klucić
co do jedzenia, niejedzenia w ciązy, co wolno, czego nie. Ja w zadzie mialam to zew ktoś sądzil ze jestem za gruba. Moja dupa, moja grubosc, to mi przeszkadza. Jak ktoś komentowal ze za gruba jestem to mialam chamski tekts. nikt wiecej nie komentowal. Duzo nie jadlam z Oskarem a tylam strasznie. i co?? wieszac sie powinnam?? Bo komus za gruba bylam.Niech buja sie.A najczesciej komentowali albo grubi np, albo ci co w ciązy nie byli.
zachcianki mialam przerozne w ciązach. z F jak widzialam piwo to potrafilam z reki wyrwac. z O znowu biala biedrokowa oranzada. I energetyki biedronkowe. No slinotok. Nie bylo bata. Musialam sie napic bo gotowa bylam zabić.
Jedziemy zaraz do tesciow. Chlopcy laurki zrobili, i ramki dso swoich zdiec, Kwiatka maja i dla dziadka toffifi No i dla Ł babci chabaź.
a jutro ja na rwanie korzenia. narobie pod siebie jak nic.
Boooosz dziewczyny jakie wy macie nienormalne tesciowe i tesciow. Moi na szczescie nie wtr acający sie, albo to ja z tych nie pozwalających sie wtracac.
Jakby mi ktoś obcy zaczął wypominac na co i ile wydaje pieniedzy to bym chyba rozszarpala. Ł czasami ma takie przeblyski ze za duzo wydaje, ze niewiadomo na co kase rozwalam. Ale ja go szybko nastawiam na normalne myslenie. dostanie ochrzan, kilka epitetow poleci, potem jakis celibat i dociera do niego ze ze mną nie wolno sie klucić
co do jedzenia, niejedzenia w ciązy, co wolno, czego nie. Ja w zadzie mialam to zew ktoś sądzil ze jestem za gruba. Moja dupa, moja grubosc, to mi przeszkadza. Jak ktoś komentowal ze za gruba jestem to mialam chamski tekts. nikt wiecej nie komentowal. Duzo nie jadlam z Oskarem a tylam strasznie. i co?? wieszac sie powinnam?? Bo komus za gruba bylam.Niech buja sie.A najczesciej komentowali albo grubi np, albo ci co w ciązy nie byli.
zachcianki mialam przerozne w ciązach. z F jak widzialam piwo to potrafilam z reki wyrwac. z O znowu biala biedrokowa oranzada. I energetyki biedronkowe. No slinotok. Nie bylo bata. Musialam sie napic bo gotowa bylam zabić.
Jedziemy zaraz do tesciow. Chlopcy laurki zrobili, i ramki dso swoich zdiec, Kwiatka maja i dla dziadka toffifi No i dla Ł babci chabaź.
a jutro ja na rwanie korzenia. narobie pod siebie jak nic.
G
guest-1673535084
Gość
Witam My dzis jedziemy do tesciow z moja mamą na dzien babci i dziadka. Taaaak mi sie nie chce..
Renata, 23may mi pasuje sie do dentysty zapisac. Ale strach mnie ogarnia na sama mysl..
Dominisia śliczna córeczka, ale chyba do ciebie podobna z tego co widze na zdjeciu ) moja caly tata... Ja zazywam tabletki Yasminelle i jak narazie nic mi po nich nie jest. Mój pierwszy okres tez byl strasznie obfity i bolacy. Ale nastepne juz sa spoko :-)
Happy lozeczko turystyczne bardzo praktyczna rzecz Ja mam zielone i dalam 230zl
Renata, 23may mi pasuje sie do dentysty zapisac. Ale strach mnie ogarnia na sama mysl..
Dominisia śliczna córeczka, ale chyba do ciebie podobna z tego co widze na zdjeciu ) moja caly tata... Ja zazywam tabletki Yasminelle i jak narazie nic mi po nich nie jest. Mój pierwszy okres tez byl strasznie obfity i bolacy. Ale nastepne juz sa spoko :-)
Happy lozeczko turystyczne bardzo praktyczna rzecz Ja mam zielone i dalam 230zl
Dzisiaj wyrzuciłam teściową z synalkiem do domu. Przyszli bo mieli małego zabrać Kubulka do siebie a ja miałam z mamą wyjść ale jak zaczela ubierac Kubulka w kombinezon i tak go wyginała że zaczął płakać i jeszcze sie wydziera ze kombinezon zły bo sie z boku rozsuwa i tak kilka razy Kuba płacze a ona sie wydziera. złapałam Kube i powiedziałam że nigdzie nie idzie i go rozebrałam ze wszystkiego. I powiedziałam Że mam dosyć jej i jej wydzierania co złe a co dobre bo jej jest wszystko dobre a co moja mama ze mna kupi to złe. A ten zamian sie za mną wstawic to za mamusia i wydzierają sie oboje na mnie to kazałam im wynosić sie a tamta ze moja mama sie wpierdala we wszystko razem z moją ciocią ze ja związek to nie z A tworze tylko z nimi i mnie sądem zaczęła straszyć to powiedziałam ze g***o może mi zrobić a ona że ja ją obgaduje że ludzie gadają hahaha że jestem bezczelną gówniarą itp. I wyszła a tamten za mamusia. To on tez związek nie ze mną tylko z nią tworzy. I ze ja mu dziecka do domu nie daje i że tego pożałuje buhaha jak ja sie ich boje. Tak sie wkurzyłam aż sie cała trzęsłam. Jeszcze dzisiaj mieliśmy oddać koledze ubranka a rodzi mu sie 4 a teściowa ze te ubranka od niej mam mu nie dawać. To teraz zbieram wszystko co od niej i jej oddam muszę sobie wózek załatwic bo ten muszę oddać. Czyli od tej chwili jestem mama z niuniem.
Milena łączymy się
Przepraszam ze nie czytałam ale nie miałąm kiedy a teraz wpadłam bo musiałam sie wygadać.
Milena łączymy się
Przepraszam ze nie czytałam ale nie miałąm kiedy a teraz wpadłam bo musiałam sie wygadać.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
witam dziewczyny
My dopiero wstalismy, Też dzisiaj jedziemy do teściów... bo jutro i pojutrze czasu nie będzie...
eh.. dzisiaj trochę ogarne a później obiad bo siostra P. przychodzi z chłopakiem
My dopiero wstalismy, Też dzisiaj jedziemy do teściów... bo jutro i pojutrze czasu nie będzie...
eh.. dzisiaj trochę ogarne a później obiad bo siostra P. przychodzi z chłopakiem
Papitka no to ci współczuje, nie za fajnie .. ale cóż zycie. różnie bywa. A co do wózka , to twój Kubuś już jest spory wiec możesz mu kupic jakas parasolke, na allegro nie są takie drogie. a ten jej oddaj jak tak żałuje wnukowi ;/
my z A. ostatnio też coraz więcej sie kłucimy. nie wiem sama nawet o co.. mieliśmy wynająść mieszkanie od czerwca ale teraz sama nie wiem czy jest sens .
my z A. ostatnio też coraz więcej sie kłucimy. nie wiem sama nawet o co.. mieliśmy wynająść mieszkanie od czerwca ale teraz sama nie wiem czy jest sens .
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
papitkaa-szczerze współczuję...Mi z P. układa się na szczęście dobrze ale my jesteśmy już razem długo...i dobrze się znamy...a po urodzeniu małego jest jeszcze lepiej....
Ją myślę że wasi faceci poprostu nie dorośli do ojcostwa i założenia rodziny....
życzę wam wszystkim z całego serducha żeby wszystko wam się ułożyło po waszej myśli i żebyście były szczęśliwym mamami i kobietami
Ją myślę że wasi faceci poprostu nie dorośli do ojcostwa i założenia rodziny....
życzę wam wszystkim z całego serducha żeby wszystko wam się ułożyło po waszej myśli i żebyście były szczęśliwym mamami i kobietami