reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina to moja od urodzenia na tych tomme tippe, może miałas zmoczek o szybszym przepływie i dlatego sie krztusiła.

Jak to dobrze ze ode mnie sie zadna kol nie odwrócila ;)

reklama
23may butelka se smoczkiem od 0+, ale to nic z Avent je az jej sie "uszy trzęsą" :D a Lovi dostalysmy w bocianiej paczce przy wypisie ze szpitala wiec tez ja wykorzystuje :)

23may, Paulina12-szczerze mówiąc ja urzywałam Avent i tomeetipee i obie sprawdzały sie dobrze teraz mamy buteliki obijętnie jakie bo i tak dziurke musze powiększać:/
Milenaaaa- zdrówka dla Michałka:):):)

wiecie co dzis stwierdzilam, moje dziecko jest uzależnione od bajek !
oglada dzis rano bajke , to mowie do niej ze juz koniec ogladania i wylaczylam jej tv , a ta do mnie ' MAMA NUNU' i placz i pilotem chce wlaczyc spowrotem hahah

23may-Bajki to taki uspokajacz dla dziecka:) ale nfaktycznie szypko uzalażnia...godzina czy dwie dziennie nie zaszkodzą ale wiecej podobno zabuża mowe u dzieci...

23may- no to gratki dla Julki za nową zdolniość
mój mały chyba choru będzie bo wstał 0 9 a o 10 poszedł spać spowrotem i cały cza śpi...

23may- był tak rozpłakany imarudny ze jak tylko położyłam go do łózeczka to zasnął wle nie wydaje mi sie zeby miał temperature... bardziej stawiam na zęby ma narazie tylko 2 dolne jedynki ,ale od 2 tyg. strasznie sie ślini a od wczoraj marudny jest

reklama
Do góry