reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina to moja od urodzenia na tych tomme tippe, może miałas zmoczek o szybszym przepływie i dlatego sie krztusiła.

Jak to dobrze ze ode mnie sie zadna kol nie odwrócila ;)

reklama
23may butelka se smoczkiem od 0+, ale to nic z Avent je az jej sie "uszy trzęsą" :D a Lovi dostalysmy w bocianiej paczce przy wypisie ze szpitala wiec tez ja wykorzystuje :)

23may, Paulina12-szczerze mówiąc ja urzywałam Avent i tomeetipee i obie sprawdzały sie dobrze teraz mamy buteliki obijętnie jakie bo i tak dziurke musze powiększać:/
Milenaaaa- zdrówka dla Michałka:):):)

wiecie co dzis stwierdzilam, moje dziecko jest uzależnione od bajek !
oglada dzis rano bajke , to mowie do niej ze juz koniec ogladania i wylaczylam jej tv , a ta do mnie ' MAMA NUNU' i placz i pilotem chce wlaczyc spowrotem hahah

23may-Bajki to taki uspokajacz dla dziecka:) ale nfaktycznie szypko uzalażnia...godzina czy dwie dziennie nie zaszkodzą ale wiecej podobno zabuża mowe u dzieci...

23may- no to gratki dla Julki za nową zdolniość
mój mały chyba choru będzie bo wstał 0 9 a o 10 poszedł spać spowrotem i cały cza śpi...

23may- był tak rozpłakany imarudny ze jak tylko położyłam go do łózeczka to zasnął wle nie wydaje mi sie zeby miał temperature... bardziej stawiam na zęby ma narazie tylko 2 dolne jedynki ,ale od 2 tyg. strasznie sie ślini a od wczoraj marudny jest

reklama
Do góry