reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi- ją niedługo będę mniej pisać bo od połowy marca do pracy wracam 5 dni po 8h ....więc czasu będzie mniej

VeronicaMelania- mój mały na kolację je zawsze 2-3kanapeczki najczęściej z białym serkiem

reklama
kurczę happy ale ty pragniesz miec drugiego dzidziusia :) dosiadaj swojego i już mozesz miec drugie macierzynskie :-D

dziewczyny zadam wam troche intymne pytanie.. Jak ma sie stan waszych piersi po ciazy? Ja przed ciaza mialam ladne, jędrne, nosilam rozmiar C, a teraz straciły i na rozmiarze i troche na jędrności ;/ stosujecie moze jakies kremy ujędrniające?

happy- super że małemu nic nie jestem, bo z tymi chorobami to teraz masakra ;//

Paulina - pazurki super , a co do piersi to ja zawsze miałam małe, w ciąży się czułam jak Pamela co najmniej, małej nie karmiłam prawie wcale wiec moj rozmiar szybko mi wrócil i z takim sie czuje najlepiej ;d

Paulina12-jeśli chodzi o rozmiar to teraz noszę DD a przed ciążą miałam D jeśli chodzi o jedność to cóż przy mieście moich rozmiarów jendrny już nie jest ale do kolan nie wisi...problem w tym że w ciąży miałam E i pewnie dlatego nie jest taki jak kiedyś, kremów nie stosuje bo żaden mi nie pomagał

Dziewczyny piszcie ile wam pasuję . My podczytujemy . Na weterankach cisza ..niech tu się coś dzieję ;)

A co do piersi . to tak jak 23may pisze , ja zawsze miałam male , w ciąży były ogromne , :-) teraz karmię i nie wiem co z nich zostanie :-D:-D:-D w dodatku rozstępy mi się porobiły przy karmieniu :szok: No ale za trochę biorę się za odstawienie Cycka .

ją rozstepow najwięcej mam na posladkach, biodrach i na górze ud, na brzuchu niemal ani jednego...mimo że brzuch miałam ogromny...na mieście trochę mam też...

reklama
Do góry