reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi- ją niedługo będę mniej pisać bo od połowy marca do pracy wracam 5 dni po 8h ....więc czasu będzie mniej

VeronicaMelania- mój mały na kolację je zawsze 2-3kanapeczki najczęściej z białym serkiem

reklama
kurczę happy ale ty pragniesz miec drugiego dzidziusia :) dosiadaj swojego i już mozesz miec drugie macierzynskie :-D

dziewczyny zadam wam troche intymne pytanie.. Jak ma sie stan waszych piersi po ciazy? Ja przed ciaza mialam ladne, jędrne, nosilam rozmiar C, a teraz straciły i na rozmiarze i troche na jędrności ;/ stosujecie moze jakies kremy ujędrniające?

happy- super że małemu nic nie jestem, bo z tymi chorobami to teraz masakra ;//

Paulina - pazurki super , a co do piersi to ja zawsze miałam małe, w ciąży się czułam jak Pamela co najmniej, małej nie karmiłam prawie wcale wiec moj rozmiar szybko mi wrócil i z takim sie czuje najlepiej ;d

Paulina12-jeśli chodzi o rozmiar to teraz noszę DD a przed ciążą miałam D jeśli chodzi o jedność to cóż przy mieście moich rozmiarów jendrny już nie jest ale do kolan nie wisi...problem w tym że w ciąży miałam E i pewnie dlatego nie jest taki jak kiedyś, kremów nie stosuje bo żaden mi nie pomagał

Dziewczyny piszcie ile wam pasuję . My podczytujemy . Na weterankach cisza ..niech tu się coś dzieję ;)

A co do piersi . to tak jak 23may pisze , ja zawsze miałam male , w ciąży były ogromne , :-) teraz karmię i nie wiem co z nich zostanie :-D:-D:-D w dodatku rozstępy mi się porobiły przy karmieniu :szok: No ale za trochę biorę się za odstawienie Cycka .

ją rozstepow najwięcej mam na posladkach, biodrach i na górze ud, na brzuchu niemal ani jednego...mimo że brzuch miałam ogromny...na mieście trochę mam też...

reklama
Do góry