reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may-w polowie kwietnia,wiec przy angielskiej pogodzie pewnie za cieplo nie bedzie
No to ją wszystko na dziś już mam zrobione, uff...teraz tylko relax aż do 20:00 później kąpiel małego i użytkowanie do spanka...i znów czas dla siebie.... Wczoraj zaczęłam czytać nowa książkę
Doroty Zawadzki(superniania) "Moje Dziecko" super książka , polecam !
No to ją wszystko na dziś już mam zrobione, uff...teraz tylko relax aż do 20:00 później kąpiel małego i użytkowanie do spanka...i znów czas dla siebie.... Wczoraj zaczęłam czytać nowa książkę
Doroty Zawadzki(superniania) "Moje Dziecko" super książka , polecam !
Ostatnia edycja:
Witajcie.
Oliwia niestety w nocy dostała jeszcze biegunki:-( Lekarka stwierdziła, że to wirusy. Mówiła też, że po paru dniach powinno przejść ale też może się grypa z tego 'wylęgnąć' Kazała brać Smektę i Lacidofil.
Damian miał dzisiaj tylko jedno kłucie, które zniósł bardzo dzielnie:-) jedynie troszkę zakwilił. Waży 7,820. Wydaje mi się, że mało ale lekarka mówiła, że jak najbardziej w normie i mały bardziej 'idzie' w długość.
Zresztą same oceńcie
a taką minkę robił ostatnio przy jedzeniu barszczyku
Zajrzę później jak dzieciaki pójdą spać to spróbuję Was nadrobić
Oliwia niestety w nocy dostała jeszcze biegunki:-( Lekarka stwierdziła, że to wirusy. Mówiła też, że po paru dniach powinno przejść ale też może się grypa z tego 'wylęgnąć' Kazała brać Smektę i Lacidofil.
Damian miał dzisiaj tylko jedno kłucie, które zniósł bardzo dzielnie:-) jedynie troszkę zakwilił. Waży 7,820. Wydaje mi się, że mało ale lekarka mówiła, że jak najbardziej w normie i mały bardziej 'idzie' w długość.
Zresztą same oceńcie
a taką minkę robił ostatnio przy jedzeniu barszczyku
Zajrzę później jak dzieciaki pójdą spać to spróbuję Was nadrobić
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
asik-zdrowka dla Oliwci i Gratki dla Damianka
mój mały też jakoś tak ważył jak miał pół roku, nie martw się mój Dennis też jest szuplutki a długi
mój mały też jakoś tak ważył jak miał pół roku, nie martw się mój Dennis też jest szuplutki a długi
Ostatnia edycja:
heja.
ja padam. drugi dzien poza domem. Jutro chyba znowu jade. turniej tanca jest w szkole. a w piątek dzien "dziadowstwa
" w p-lu u O. Trza obfocić dziecia.
po za tym dziec moj mnie doprowadza do takich nerwow ze chyba lac zaczne kogoś dla rozladowania emocji. No nie dociera nic do niego. cokolwiek bym do niego nie mowila to zawsze sie kluci, probuje pyskowac.gowniarzysko takie niby male a jak odwarknie to .. kurde po mnie to ma ;/ trwafi swoj na swego.
No ale prostowac go trzeba, bo niedlugo to on mnie bić bedzie.
ja padam. drugi dzien poza domem. Jutro chyba znowu jade. turniej tanca jest w szkole. a w piątek dzien "dziadowstwa
po za tym dziec moj mnie doprowadza do takich nerwow ze chyba lac zaczne kogoś dla rozladowania emocji. No nie dociera nic do niego. cokolwiek bym do niego nie mowila to zawsze sie kluci, probuje pyskowac.gowniarzysko takie niby male a jak odwarknie to .. kurde po mnie to ma ;/ trwafi swoj na swego.
No ale prostowac go trzeba, bo niedlugo to on mnie bić bedzie.
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dzieci są różne jedne szczupłe inne pulchne...najważniejsze że zdrowe
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may- może weź jakąś tabletke...Ją dziś znudzona, też mam ochotę na jakiś fast food... może zrobię sobie frytki....z majonezem.
reklama