reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wracam po sprzątaniu...jedno już z głowy...jeszcze tylko obiad do zrobienia ale mam jeszcze 2 godziny więc zdążę... piszcie coś bo cicho się zrobiło...

milenaaaa- też fajnie....powiedz w co byłaś ubrana bo ją niewiem czy założyć sukienkę czy co :/

reklama
Ja chyba zaloze sukienke do tego plaszczyk i kozaczki na szpilce. A na sali przebiore buty na czarne czółenka, ktore musze kupic :D

Paulina12- ja musze coś kupić...ale w sukience bieganie za roczniakiem to chyba nie jest dobry pomysł :/
jaką masz sukienke?

chrzest.jpgtort.jpg
Co myślicie o tortach? który lepszy???

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 531432Wiem ze duzo nie widac ;) miałam sweterek taki luźniejszy .. Rureczki :) płaszczyk i ładniejsze Butki ;) I powiem Ci ze rozważałam sukienkę ( mimo ze ich nie lubie :p ) , i była bym w niej sama ;P nikogo w sukience nie widziałam ;) Duzo osób z małymi dzieciakami , patzreli żeby wygodnie było , ja z resztą też .

"małą czarną", materiałowa, dopasowujaca swie do ciala, do polowy uda, kupilam w tamtym roku w ravelu na ostatki. Zrobie zdjecie nie dlugo to wstawie :) lub taka Zobacz załącznik 531436tylko musze poprzymierzac bo ta jasna kupywalam jak bylam w 6 miesiacu i bede sie zastanawiala

edit.
Milena wlasnie dlatego chyba wybiore ta czarna. BO sie bardzo dobrze, luzno i wygodnie w niej czuje a jest elegancka :)

milena- ja chyba wezme właśnie taki jak ten niebieski ale z takim napisem ,,Dennisek Roczek & Chrzest,, Milena dobra opcja ja myślałam o opcji dzinsy+biała koszula + dzinsowa kamizelka
coś takiego tylka ze kamizelka dopasowana do spodni aaaa.jpg
Paulina- wogóle nie widac po tym zdjęciu ze jesteś w ciąży!

reklama
Do góry