reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wracam po sprzątaniu...jedno już z głowy...jeszcze tylko obiad do zrobienia ale mam jeszcze 2 godziny więc zdążę... piszcie coś bo cicho się zrobiło...

milenaaaa- też fajnie....powiedz w co byłaś ubrana bo ją niewiem czy założyć sukienkę czy co :/

reklama
Ja chyba zaloze sukienke do tego plaszczyk i kozaczki na szpilce. A na sali przebiore buty na czarne czółenka, ktore musze kupic :D

Paulina12- ja musze coś kupić...ale w sukience bieganie za roczniakiem to chyba nie jest dobry pomysł :/
jaką masz sukienke?

chrzest.jpgtort.jpg
Co myślicie o tortach? który lepszy???

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 531432Wiem ze duzo nie widac ;) miałam sweterek taki luźniejszy .. Rureczki :) płaszczyk i ładniejsze Butki ;) I powiem Ci ze rozważałam sukienkę ( mimo ze ich nie lubie :p ) , i była bym w niej sama ;P nikogo w sukience nie widziałam ;) Duzo osób z małymi dzieciakami , patzreli żeby wygodnie było , ja z resztą też .

"małą czarną", materiałowa, dopasowujaca swie do ciala, do polowy uda, kupilam w tamtym roku w ravelu na ostatki. Zrobie zdjecie nie dlugo to wstawie :) lub taka Zobacz załącznik 531436tylko musze poprzymierzac bo ta jasna kupywalam jak bylam w 6 miesiacu i bede sie zastanawiala

edit.
Milena wlasnie dlatego chyba wybiore ta czarna. BO sie bardzo dobrze, luzno i wygodnie w niej czuje a jest elegancka :)

milena- ja chyba wezme właśnie taki jak ten niebieski ale z takim napisem ,,Dennisek Roczek & Chrzest,, Milena dobra opcja ja myślałam o opcji dzinsy+biała koszula + dzinsowa kamizelka
coś takiego tylka ze kamizelka dopasowana do spodni aaaa.jpg
Paulina- wogóle nie widac po tym zdjęciu ze jesteś w ciąży!

reklama
Do góry