reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda- rozumiem o czym mówisz:)
anna- mój maly od ok. 3 miesiaca przesypial noce...az nagle lęk separacyjny i koniec jedną noc śpi idealnie a juz kolejna to dramat bo nie moge wyjśćz jego pokoju
papitkaa- moj maly od jakiegos czsu tez juz spi raz w dzien za to 2-3 godz. wiec mam czas na obowiązki domowe
Aniula- wspólczuje mój maly zaczol wcześnie noce przesypiac bo mial 3 msc.

reklama
Czesc dziewczyny :-)
Podczytuje co sie u was dzieje ale nie mam weny na pisanie. Dalej czekam na wyjecie implantu, lekarzowi sie nie udalo wiec musze czekac na wizyte w szpitalu. Do tego jeszcze doszla operacja mojej stopy bo sruby wyszly. Jakos to bedzie ale plany dzidziusiowe sie przesuwaja w czasie strasznie...

Ciesze sie ze u waz wszystko ok. Zazdroszcze wam strasznie:sorry:

Papitka No to Kubuś niezły podrywacz mały ;) Mi teraz wszystko spada na głowe ;/ Natalia , młodsza siostra i starszy brat :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec juz calkiem bede zabiegana ...

Magda A jak samopoczucie kochana ?

Ja dziś na szybko pierogi z biedronki gotowe ;) i pieprze ide na łatwizne przez cały miesiac ....Bo nie bede gotowac niewiadomo czego dla rodzeństwa które nie oskrobie ziemniaków , nie mówiąc już o pozmywaniu za sobą ;/

Milena gotuj tylko dla siebie!! A co, jak tacy sa ze nie posprzataja po sobie to im nie gotuj
Pam czyli staranka sie opoznia?? &&&&& trzymam caly czas zacisniete :)
Papitka moja Niki tez napewno Kubusiem zainteresowana by byla :-):-) a to z drugim dzieckiem juz postanowione?? Pamietaj nigdy nie mow nigdy, bo ja zawsze mowilam ze nigdy nie wpadne i pierwsze co to wyjde za maz a potem dziecko. No i prosze, jest :-)
Inka ja mialam jedna ale kazali mi sie przepakowac ;/ Musialam wziac najwazniejsze rzeczy dla dziecka i dla siebie a na drugi dzien reszte mial narzeczony dowiezc. Ale ja cc.
Happy ja tez podziwiam to jak zorganizowana jestes
Wampi udzielaj sie czesto, napewno czasem bede sie chciala poradzic bardziej doswiadczonych mam :)
Anna jestes sliczna :) Corusia takze

Ponarzekalam troche na tego mojego klocka i wczoraj o 22:30 pieknie zjadla butle mleka i poszla spac. Obudzila sie o 6 troche poplakala jak dzien wczesniej o 5 i przed 7 juz spala az do 9:40 :tak: I teraz znow spi.
U mnie dzis na obiadek placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym.. MNIAM

edit.
Asik mam nadzieje ze bedziemy juz na swoim na tegoroczne Święta Bożego Narodzenia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny nie ma co podziwiać...nie zawsze daje rade:/ Dzisiaj np. jeszcze nie ogarnełam i obiadu jeszcze nie zaczełam
z obiadem zmiana planów bo będą kotlety ,ziemniaki i ogórek kiszony... o 14 polożw malego i wtedu ogarne izrobie obiad:)

No to ja czekam ze DOMKIEM :):):) aplikacja złożona teraz tylko czekać:):):)

Happy to &&&& kciuki :)))

Nie pamietam czy pisalam, chrzcimy 16 lutego :) Sala zalatwiona mamy przyjecie tu www.santorini.org.pl . Jeszcze tylko do ksiedza trzeba jechac ale to jak moj przyjecie, alkohol kupic i tort zamowic. Niki ubiera jej chrzestna, swiece kupuje chrzestny bo taka tradycja. Wiec ja mamy zalatwione tylko jeszcze ja cos z szafy musze wygrzebac i buty kupic.

Anula noo własnie.. tyle ze oni maja dziecko, ktore krzywdza swoim lenistwem... ale coz..
Milena a dziekuje dobrze sie miewam;) Tylko szybciej sie męcze:D I hemoroid mi dokucza..;/ aa no i tylko głowa mi sie kręci co by zjeść:D:p hehe:):)
Pam fajnie ze jestes;) A najpierw zadbaj ty o siebie a pozniej dzidziolek;) Bo dzidzius musi miec sprawną mamcie;)))

reklama
Do góry