Witajcie;-)
Moje dziecko ma pierwszy w swoim zyciu katar, oczywiscie zlapal od tatusia bo "musial" sie spotkac z chorymi kolegami
Co do nazwiska Bartek od poczatku ma taty ale my mieslismy ponad 22 lat gdy sie urodzil. Co do spojrzen kolezanek ze szkoly u mnie bylo w miare pewnie dlatego ze bylam na 3 roku studiow bo w lo kolezanki latwo nie mialy. U mnie w gr dziewczyny sie domyslaly juz w styczniu a zaszlam w ciaze w pazdzierniku, reszta roku zobaczyla w lutym na sesji, byly szepty podpytywania osob z mojej grupy ale ogolnie bylo ok, gdy od marca nie moglam chodzic nawet dziewczyny z innych grup dawala notatki.
Happy, wspolczuje nocy, u nas takie sa od pazdziernika. Bartek wstaje w nocy i nie spi po 4 godz nie sposob go uspic. Ostatnio wstal po 1 zasnal chwile przed 5. Przez ponad 1,5 roku przespal dopiero 4 noce
23may moze sprobuj ze smakowym mlekiem, moj pije nan i z kaszka ryzowa ale on uwielbia mleko, gorzej z innym jedzeniem co nie zrobie krzyczy nie a nowosci nawet nie probuje. Sa dni ze zje rano kasze i noc. A ma dni ze je sporo ale tylko to co lubi czyli jakie 6 dan
Magda wspolczuje wspolkatorow, ja gdy po 2 roku studiow zamieszkalam z Ł mysalalam ze oszaleje bo mieszkala te z nami moja kolezanka, brudas nie z tej ziemi po sobie nie sprzatala, w srodku nocy wracala ze znajomymi i imprezy robili. Poczatki byly najgorsze bo nie wyrzucala jedzenia ktore jej zostalo i robilo sie zielone potrafilo tak stac w kuchni tydzien, co ranek wymiotowalam wejsc do kuchni nie moglam. Na poczatku ciagle sprzatalam ale ile mozna bylo, wyprowadzilismy sie do kawalerki a ona zyla w takim syfie
Inka ja mialam 2 torby mniejsza dla dziecka wieksza dla siebie