reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy, tylko brudaska trzeba po tym umyć, zanim wszystko zabrudzi ;)
panistepelek, nie lubię tak. albo nie robię, albo robię fajne, wypasione i kolorowe. zawsze tak miałam ;)

z jedzenia zrobię 2 sałatki, Ciotka K. pracuje w hurtowni pierogów to powiedziała, że załatwi za darmo, mama K. też coś zrobi, moja mama zrobi tort.. jak sami się oferują to nie będę wydziwiać ;P nie wiem jak z szampanem, bo u mojego brata na roczku był, ale to każdy wypił po kieliszku i koniec.. a tu ojciec K. ma problem i nie wiem, czy nie będzie problemów.. chociaż w sumie jak nie będzie to on na 100% sam się zaopatrzy :/

edit
magda, wózek fajny ;)
Alutka - mamy podobną huśtawkę ;) jak K. wróci to wrzucę też zdjęcia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
VeronicaMelanie- po pierwsze Butli kaszki na dobranoc, najlepiej przed samym snem już w lozeczku...to syta i wzruszająca kolacja po drogie woda zamiast mleka w nocy bo prawdopodobnie budzi się z przyzwyczajenia. jeśli to nie podziała dam tobie inna metodę

hej, doradzcie mi prosze. synek konczy w lutym 2 lata a w nocy ciagle budzi sie po 2-3 razy na mleko!
jest juz chyba troche za duzy na to. co mam zrobic?
Mój mały ma 7 miesiecy a jak już od jakiegoś czasu daje kaszę w butki 150 mleka + 4 mierki kaszki wychodzi taka gęstrza ale spokojnie przez smoka leci i mały czasami sie obudzi raz na wode a czasami wcale. ja w nocy jak go przepajam to daje mu ciepłą wodę albo herbatkę nigdy zimną bo jak jest ciepła to od razu przy butli zasypia jakby pił mleko.

Śliczne foteczki. Witam nowe mamusie. Mój kuba śpi juz 2,5h :szok: Co do drugiego dziecka to nie wiem niby chciałabym ale zawsze chciałam mieć tak zeby była różnica do dwóch lat a to będzie teraz za wcześnie bo pierwsze dziecko zawsze planowałam ok 25 roku życia a tu los mi co innego zgotowal wiec chyba Kubus bedzie jedynakiem. Niby teściowa raz palneła żeby za jakieś dwa latka drugie haha mojego A babcia też ciągle nam gada o córeczce ale raczej sie nie zdecyduje a mój A powiedzial ze kiedyś Kubie powie że żałowałam mu rodzeństwa haha.

A to mój Kubuś po przebudzeniu.
Zdjęcie0699.jpgZdjęcie0700.jpg

właśnie może to grypa żołądkowa? A ma biegunke?

Moja mała ostatnio miała grype żołądkową i masakra .....

Nie, nie miała biegunki.
I tak się zastanawiam czy ona czasami czegoś nie zjadła i nie stanęło na żołądku bo dziś już rozrabia czyli jest w jak najlepszym porządku:biggrin2:

Paulina12
kuzyn się śmiał, że wpadliście a nie lepszy się okazał hehe
Alutka20 gratuluję pierwszych kroczków, synuś śliczny
Anna2101 ja mam 2 dzieciaczków ale u mnie różnica wynosi 6 lat
Happy synuś śliczniutki
Panistepelek witaj
WeronicaMelania
niestety nie pomogę bo moje dzieciaki od ok2-3mc przesypiają całe nocki

Wszystkim planującym ślub życzę powodzenia:biggrin2: My już prawie 5 lat po ślubie a nieraz się śmieję, że bierzemy rozwód i chajtamy się jeszcze raz:rofl2: takie wesele udane

papitkaa- Kubuś jest cudny!
asik- Dobrze że z mała już lepiej
mój mały śpi już 2h i widzę że nie zamierza się obudzić....
a ją muszę do sklepu iść... no trudno...

reklama
Do góry