reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Happy nie no cos ty wszystko nowe.. jak ktos ma kase to niech kupuje:p wozek mamy uzywany, lozeczko tez, ubranek tez troche mam uzywanych, lezaczek, mate.. skoro sa w bardzo dobrym stanie to czemu kupowac nowe jak mozna skorzystac jeszcze?;) a troche ubranek nowych sie kupuje bo to wiadome;P ja czekam zeby na carboot jechac, to wtedy naznosze wszystkiego hehehe;)
Panistepelek ja cie nie kojarze, ale witam... a tamte mamcie nam sie wykruszyly jakos..;)

no mojej Małej na 100 % by się to spodobało.. zobaczę, spróbuję z K. jeszcze porozmawiać ;)

jak już robię to zrobię porządnie ;) boję się tylko, że coś mi nie wyjdzie ;P

magda- ją kasy miałam sporo odlozonej ale nie kupowałam nowych rzeczy bo po co żeby ciuszejc2 razy założył... wiadomo tak jak piszesz część rzeczy nowych...wózek masz jakiś upatrzony?

dominika- a wiesz jakie super zdjęcia z tego są... każdej dziecko w mojej rodzinie tak miało u nas to juz taka tradycją

Magda - Ja tu pisałam, żeby nie skłamać jakieś 2 lata temu więc raczej nikt mnie nie będzie kojarzył :-p

Dominisia - Tak samo jak 23may myślę, że spokojnie możesz poprostu zoorganizować jakiś tort, kawkę, ewentualnie trochę przystroić pokój i też wystarczy. Ty nie będziesz mieć dużo pracy a rodzina K. może się zadowoli tym.

reklama
To nasze aktualne zdjęcia
DSC_0525.jpgDSC_0548.jpgDSC_0539.jpgDSC_0554.jpg

Do góry