Dominisia123
mama Wici <3
ja też prawie nie brałam..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o sierpniowa mamcia gratuluje . A tam młoda ja urodziłam 30sierpnia a 18natke mialam w grudniu ... kwas brałam ale tez nieregularnie nie nastawiaj sie od razu na złe ...Moja mama była zła - moze nie zła ale zmartwiona tym jak to bedzie ...ale po tyg jej przeszlo.. i zaczela szalec z ubrankami ... a po porodzie(mama byla przy porodzie) wnuczka to jej skarbHej :-)
Jestem nowa w tym wątku, mam 17 lat (tak wiem mloooooda jestem bardzo..) 18 w czerwcu skoncze, a dzieciaczek urodzi mi sie wedlug OM 2 sierpnia
Jestem aktualnie w 11 tyg i 3 dniu ciazy..
Badanie ok. mała się śmiała...a jak przyszła ta od igieł to tylko zobaczyła i WYK...teraz ma żal do mamci ze dałam jej ziaziu zrobicMilenaaaa napisz Nam jak Natalka szczepienie zniosła
planuje tak na 2-3 lata tam zawitacMilena ale ze tak na stałe do tej Irlandii czy tak wakacyjnie??