reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Quincy ja urodzilam majac 16 lat i 3 miesiace wiec nie jestes najmlodsza :-) do mnie tata sie nie oddzywal dwa miesiace, mama tydzien, mama zaczela szalec na punkcie wnuczki po usg genetycznym I na ktorym ze mna byla, a tata dopiero po porodzie. Kwas foliowy bralam nieregularnie bo nie mialam do niego pamieci, a mała jest zdrowa jak ryba dostala 10pkt :) zazywalam od jakiegos 12tyg dopiero i bralam Prenatal Classic, czasem zapominalam :)
Milena my kolo maja wybieramy sie do Szwecji do mojego A. :)
Papitka jej wspolczuje, dobrze ze ja nie mam takiego problemu. Jak chce gdzies wyjsc to zawsze mam taki rytual -Mamo co dzis robisz?? Jak powie ze nic to drugie pytanie - A nie mialabys ochoty zostac ze swoja jedyna i najukochansza wnuczusia? Ona w smiech i karze mi juz wychodzic :D Chociaz i tak rzadko ja zostawiam, poprostu sumienie mi nie pozwala, jak pojde do szkoly to moze chetniej ja bede zostawiala. A co do obiadu, to idz po Kube i na obiad! A co, przeciez tobie dziecka nie zabronia wziac??
RenataT dokladnie takiego samego szwagra mam! Ostatnio sobie siedzielismy, w czworke (ja, moj, szwagier i szwagierka), i cos nagle o wyksztalceniu wyszlo no i ja mowie ze narazie to tylko gimnazjalne mam, ale od wrzesnia do szkoly ide, i ze moj A chce isc ze mna bo po zawodowce jest. Oczywiscie chamskie teksty sie zaczely to mu odpowiedziala "co magistra masz a przy lopacie zapi******** w Niemczech, a moj jest po zawodowce i jakos nie zapiepsza jak ty a ma wyzsze place", zostal sciszony i obrazony.

Hej :-)

Jestem nowa w tym wątku, mam 17 lat (tak wiem mloooooda jestem bardzo..) 18 w czerwcu skoncze, a dzieciaczek urodzi mi sie wedlug OM 2 sierpnia ;)
Jestem aktualnie w 11 tyg i 3 dniu ciazy..
o sierpniowa mamcia ;) gratuluje . A tam młoda ;) ja urodziłam 30sierpnia a 18natke mialam w grudniu ... kwas brałam ale tez nieregularnie ;) nie nastawiaj sie od razu na złe ...Moja mama była zła - moze nie zła ale zmartwiona tym jak to bedzie ...ale po tyg jej przeszlo.. i zaczela szalec z ubrankami ... a po porodzie(mama byla przy porodzie) wnuczka to jej skarb ;)

Milenaaaa napisz Nam jak Natalka szczepienie zniosła ;)
Badanie ok. mała się śmiała...a jak przyszła ta od igieł to tylko zobaczyła i WYK...teraz ma żal do mamci ze dałam jej ziaziu zrobic ;)

Milena ale ze tak na stałe do tej Irlandii czy tak wakacyjnie??:D
planuje tak na 2-3 lata tam zawitac

i kolejne szczepienie 4.03 ;//

edit .
Magda
jak slysze o takich osobach to krew mnie zalewa ...
Mojego ŚP taty EX (tata od dawna z mama po rozwodzie) jak dowiedziała sie o ciazy wyskoczyła mi z tekstem : ojciec na bank sie w grobie przewraca ...i tak samo chamsko odpowiedziałam : przewraca i skaka chyba ze szczęścia..

Ostatnia edycja:
femibion jest najdroższy ja brałam falvit mama.
Paulina no widzisz moja mam uwaza ze ja powinnam tylko z malym i koniec oczywiście że nie chce cały czas gdzieś wychodzić ale mały zaczął 8 miesiac a ja najdalej do sklepu przez ulice sama wyszłam bo nie wolno. Chciało sie to sie ma. Ja Uwielbiam małego jak każda mama swoje dziecko ale każdy chce na chwile odpocząć a ona już zmęczona po 4 h bo czasami urywam sie z lekcji do domu.
Milena mała ci rośnie. :tak:

Ostatnia edycja:
Milena my mamy szczepienie 28.01. Juz sie boje
Dominisia mam takie pytanko, moze troche prywatne, Wiktoria ma nazwisko taty?

edit
Papitka ja naprawde nie rozumiem takich ludzi, jak ja kiedys bede miala wnuki to bede chciala odciazyc moje dziecko zeby czasem poszla sie rozerwec, bo w domu naprawde czasami idzie oszalec. Nawet do tego glupiego kina czy do kolezanki na kawe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Milenaaa na zdj to taki pucuś malusi , słodka ;))

moja mama też na poczatku byla hmm.. zaskoczona , najbardziej się bała tacie powiedziec bo uznała ze ona mu to oznajmi.. No i dzwoni do niego jak miał do PL jechać i mówi ze muszą poważnie porozmawiać, to tata odrazu stwierdził że pewnie mama rozwód chce hahaha a jak mu powiedziała ze dziadkiem bedzie to tata na nia się drzeć zaczal ze miało być coś poważnego i zaczal sie śmiac ze dziadkiem bedzie ;) czyli u mnie dość pozytywnie było

Do góry