Ale wszystkie dzieciaczki urocze
Milena uważaj na zbyt wczesne sadzanie ale tak jak Ty podpierasz Natalkę jest ok też tak robiłam bo podobno może to powodować u dziewczynek tyłozgięcie macicy. Ale Ty ok uczysz ją siedzenia mówię o takim co dziecko jeszcze się nie wyrywa do siedzenia bo i widziałam dzieci które ładnie siedziały jak były takie jak Natalka
Powiem Ci szczerze że dziewczyną będzie ciężko wrócić jest tu wiele młodych mam które mają niemowlaczki albo są w ciąży a my mamy 2-3 latki i dalej więc tak ciężko wbić nam się w temat to wszystko przeżyłyśmy a WY tym żyjecie nie wiem czy wrócą ale też nie chcę za nie mówić...
Papitka moi też czasami świrowali ale Twoja mama przesadza;/
Dominika ja bym się postawiła co to ma być;/
Inka
1. raczej nie dają skierowania. Ja miałam termin na 28, 2 powiedzieli mi na izbie żebym liczyła ruchy i była czujna jeśli nic nie będzie to mam przyjść 7 na wywołanie ale akcja zaczęła się 4
2. mi z zalecenia lekarki po stosunku zaczęły się skurcze i to mocne (oczywiście nie uświadomiłam sobie co to) brzuch twardy, ale przeczekałam dzień i się uspokoiło, 4 rano zaczął mi odchodzić czop śluzowy tzw. korek i po tym o 18 urodziłam ale mi przebijali pęcherz boi i tak po terminie byłam, ale często wody odchodzą
3. Hmm nie wiem czy w państwowym szpitalu możesz sobie tak zażyczyć w sumie wątpię... Mnie przyjął facet i był super delikatny jak pani ordynator wsadziłą mi rękę i przebiła pęcherz myślałam że mam jej rękę w gardle. od tego czasu tylko do facetów chodzę. Ja przyszłam na oddział koło 13 zjadłam obiad, poszłam na trakt dostałam zastrzyk i zaczęło się rozkręcać ale nie bolało skakałam sobie na piłce przed 16 zrobiło min się nie dobrze, po 16 położyłam się na łóżko i zaczęło już boleć potem parte i o 18 urodziłam
4 to dziewczyny napisały
5. W Polsce nie podają tak chętnie znieczulenia. Mi coś podali na rozkęcenie ale nie wiem co to było ale dobre bo szybko się zaczęło
6 raczej z Tobą minęły te czasy bo dzieci tylko na karmienie przynoszą, około 2 h leży się na trakcie z dzieckiem żeby mieć was na oku potem do sali.
7 położne Ci powiedzą ale mi kazali od razu próbować żeby zaczęła się produkcja mleka
8 jak ok to laski wychodziły po 2-3 dniach teraz w grudniu szwagierka po CC wyszła po 4 dniach
Ja na zgagę piłam mleko
Mówi się że dziecko włoski ma
U mnie i u szwagierki się sprawdziło miałyśmy strasznie włochate dzieci
VeronicaMelania witaj
Przypominam żeby nie pisać posta pod postem jeśli nie minęła godzina i nikt nie napisał. Proszę używać opcji edycji...
JA dzisiaj z uczelni wróciłam uff jeszcze jeden zjazd w tym miesiącu. Ale zostawiłam mojego Greya na auli bozia mnie pokarała za czytanie na wykładzie.... Ale jestem zła dobrze że koleżanka jeszcze była i ją wzięła mam nadzieje na odesłanie bardzo szybkie.
W ogóle muszę iść jutro i wepchać się w kolejkę do mojego gina bo mam na 13 lutego a z tego co sobie policzyłam to akurat @;/ A nie mogę później bo mam ostatni blistek... Muszę im dobrą bajerę puścić bo mój niechętnie bierze ponad program
A D dzisiaj dobra buhahahah padłam szwagierka przebiera K więc on golusieńki D tak patrzy patrzy na ptaszka i nagle co to jest ze zblazowaną miną buhahahah to jej odpowiadam że chłopcy mają coś takiego do sikania a ta rękę pod brodę i i się po niej głaszcze "Nie możliwe" Buahahhaha jej mina bezcenna