reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy Ja Inke mogę ;D Jakoś nie zwróciłam uwagi ze ty nie w PL . :-) Moja Natka ma już kuzynkę ale już pannica i 3-ech kuzynów ... teraz będzie kolejny kuzyn ;)

W ogóle Gdzie stare mamcie : Vi , EWI , Femka , Snoopy , Aneta , Wampi ? Zmobilizujcie sie troszke ;p

Ostatnia edycja:
reklama
No to mamy pomysł na obiad jutrzejszy ;D

happymum dziekiii ;D

A ja mam problem, moja mała od rana nie chce mleka, zawsze chętnie piła mleko, nawet sama sie upominala o nie, a dzis co jej zrobie to krzyczy 'nie' i koniec ;/

Ostatnia edycja:
23may- Ja ma to szczęście ze moje dzieciatko zjada wszystko pieczywo ,wedline,owoce(jabka,gruszki morele,brzoskwinie, winogrona,jagody truskawki itp) warzywa wszystkie(brokuły i brukselke też :). mieso tez kazde, właściwie je wszystko oprucz miodu

happymum moja tez do czasu wszystko jadla.. co by się jej nie dało to Mniam Mniam i wcinala. a teraz ma jakies widzi mi sie, warzyw wogole, broń Boże żeby coś zielonego w zupie pływało bo nie zje, jedynie marchew toleruje haha, kaszki też jak zawsze chciała jeść to teraz stoja otwarte i trzeba będzie wyrzucic. ;/ Teraz tylko mięsko, jajka, bułki i zupki ;D aaa i banany na nie ma ochote zawsze ;p

Oby Ci zawsze tak chętnie jadł ;))

Ja myśle że Jula ma to przejściowo, chociaż może wkoncu ludzie przestaną mówić ze grubasek mały ;D

Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedzi :-) Nie mogę uwierzyć że poród już tak blisko.. mam wrażenie jakbym zatrzymała się na 14 tygodniu a to już 31 :D

Macie może jakieś sposoby na zgagę? Wczoraj wieczorem mnie złapało i dziś znów to samo :-(

reklama
Inka_18 hmm podobno mleko, ale nie pomogę Ci bo nie miałam nigdy zgagi w ciązy ;)
No już końcówke w sumie masz, imię wybrane ? ;D

Do góry