reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may-to takie spaghetti z przepisu mojego ukochanego z marchewka... mój mały je uwielbia...jeśli chcesz dam tobie przepis...jest przepyszne...
u mnie jako tako....rano carboot, później śniadanie i do koleżanki na kawę... później sprzątania, obiad a za chwilę chyba jedziemy do rodziców P. na kawę
u mnie jako tako....rano carboot, później śniadanie i do koleżanki na kawę... później sprzątania, obiad a za chwilę chyba jedziemy do rodziców P. na kawę
Heej)
Fajnie kazda odpowiedziala Ince, praktycznie to samo hehehe
Ja to bede musiala sobie ulozyc plan porodu itp, ale to jakos pozniej. No i bede chciala rodzic w wodzie, wtedy nie ma znieczulenia, jest tylko ten gaz rozweselajacy i ewentualnie dadza 1 lub 2 tabletki paracetamolu;D
Zwykle i tak nie idzie wszystkiego zaplanować
Happy to ja też poproszę o przepis na spaghetti
23may u nas też straszne nudy. Cały dzień w domu siedzimy. Jedynie z córą pójdziemy na 'światełko do nieba'.
Dziewczyny chyba wiem od czego mały ma tą wysypkę i suchą skórę. Jakiś miesiąc temu zmieniłam mu proszek. Niby nic się nie działo. A wiadomo, że mokry materiał (strasznie się ślini) inaczej już działa na skórę, zwłaszcza, że kręcąc głową ciągle podrażnia podbródek a tam ma największe zmiany.
Ostatnia edycja:
Dominisia123
mama Wici <3
RenataT
a ja muszę tam jeździć, bo mój K. z nimi mieszka, a oprócz Niego nie mam z kim zostawić Małej jak jestem w szkole.. zabieram Małej te słodycze, ale do nich nie dociera, jak zabiorę to przynoszą następne
a ja muszę tam jeździć, bo mój K. z nimi mieszka, a oprócz Niego nie mam z kim zostawić Małej jak jestem w szkole.. zabieram Małej te słodycze, ale do nich nie dociera, jak zabiorę to przynoszą następne
Alutka20
Zaciekawiona BB
U nas dziś była babcia mojego K, uwielbia prawnuka więc nas troche odciążyła, a tak to staramy się odpoczywać bo byliśmy wczoraj na pępkowym u znajomych;p ale mają słodkiego synka aż się przypomina jak miało się takie maleństwocałkiem inne zajęcia przy takim noworodku .
Dominisia123 to powiedz że lekarz zabronił małej jeść słodycze i prosisz zeby jej nic nie dawali. Jeżeli normalnie Cię nie słuchaja to trzeba coś wymyślic ;D
Alutka20 rzeczywiście takie maleństwa są słodkie, ale ja bym się nie przyzwyczaiła do takiego haha , niby całkiem niedawno Jula taka była, ale mimo wszystko:-):-)
Alutka20 rzeczywiście takie maleństwa są słodkie, ale ja bym się nie przyzwyczaiła do takiego haha , niby całkiem niedawno Jula taka była, ale mimo wszystko:-):-)
Dominisia123
mama Wici <3
lekarze są głupi. super, nie.? idiotyzm jest dziedziczny.? martwię się o K. i Małą..
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
spaghetti z marchewka
5 średnich marchwi
cebula
1kg. mięsa mielonego
przecież pomidorowy
przyprawy
obrana marchew zatrzeć na dużych oczach tarki, i skarżyć na oleju aż zmieknie, dodać okrojona w kostkę cebulę i podsmazyc razem, później dodać mięso i dalej skarżyć, dolać wody i przyprawic...pogotować 10 min. dodać przecier pomidorowy i zaciągnąć
milenaaaa- ją i tak przed druga spać nie chodzę więc mogę pić a pozatym u mnie jest godz. wcześniej. To Natalia bedziemiala kuzyna czy kuzynke?
ją to najchętniej już bym drugie miała ale z P. ustaliliśmy że 3 lata różnicy chcemy między dziećmi
Dominisia- Masz ciężko mój mały je słodycze... oczywiście pod moja kontrolą co do ilości, nie mam tego problemu bo mały z nikim nie zostaje
5 średnich marchwi
cebula
1kg. mięsa mielonego
przecież pomidorowy
przyprawy
obrana marchew zatrzeć na dużych oczach tarki, i skarżyć na oleju aż zmieknie, dodać okrojona w kostkę cebulę i podsmazyc razem, później dodać mięso i dalej skarżyć, dolać wody i przyprawic...pogotować 10 min. dodać przecier pomidorowy i zaciągnąć
milenaaaa- ją i tak przed druga spać nie chodzę więc mogę pić a pozatym u mnie jest godz. wcześniej. To Natalia bedziemiala kuzyna czy kuzynke?
ją to najchętniej już bym drugie miała ale z P. ustaliliśmy że 3 lata różnicy chcemy między dziećmi
Dominisia- Masz ciężko mój mały je słodycze... oczywiście pod moja kontrolą co do ilości, nie mam tego problemu bo mały z nikim nie zostaje
Ostatnia edycja: