reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

forum jak widać ciągle jest aktywne ;))

ja dziś dziewczyny normalnie padam, a na jutro mam tyle ze na sama mysl mi .. haha ale damy rade ;D
jeszcze Jula mi od jakiegos czasu chodzi spac o 23 i w dodatku musze z nia lezec zeby zasneła, inaczej placze ;/
Poźniej znajde pendrive to też wstawie zdjęcie brzuszka ;D

happymum ja jak szkołe skończe to też odrazu szukam pracy bo nie usiedze w domu hah, ostatnio mówiłam mamie ze za granice jade z mała to powiedziała że mogę jechac ale sama bo ona nie wytrzyma bez julki ;D

Milenaaaa, dobrze że Wasze rozstanie nie wpływa na Natalke i P normalnie chce miec z nią kontakt ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam się zapytać jak to w waszej ciąży na poczatku bylo. 3dni temu dostalm nagly bol podbrzusza jajnikow i wg po paru min przeszedl ale do dzisiaj utzrymoja siebole jajnikow . Bylam u ginekologa wczora powiedzial ze nie widzi nic w macicy i widzi pekniety pecherzyk graffa w dzien wizyty byl to 19dc a wcseniej pare dni temu gdzies tak od 9dc do 14 dc bylo przytualno bez zabezpieczenia . Czy mozliwe jest ze ginekolog mógł nie zobaczyc jeszcze nic w macicy ?? Ginekolog sam nie wiedzial co mi jest i stwierdził ze to zaplenie dolnej miednicy.. Moze to nie jest odpowiedni forum na to ale mam nadzieje ze moze wy mi cos pomozecie . dodam ze mam tez bolesci piersi i wzmozony apetyt ale nie wiem czy to na miesiaczke czy nie.. Do okresu zostalo jeszcze tydzien moze 5 dni bo mam nie regularnie... Bardzo prosze o odpoiwedz

no poczekam :)
ale czy jest mozliwe zeby ginekolog w 19dc tak sybko stwerdził ze to

* że to nie ciąża?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misia188 po pierwsze to może byś się przedstawiła bo nic nie wiemy o Tobie. Po drugie staraj nie pisać post pod postem jeśli nie minęła godzina od poprzedniego i nikt w tym czasie nie napisał używaj opcji edycji.

A co do potencjalnej ciąży nie sądzę żeby ginekolog nawet z najlepszym sprzętem coś zobaczył bo jak piszesz do zapłodnienia mogło dojść tydzień temu więc jest to nie możliwe. W tym momencie nawet test tego nie wykaże po dniu spodziewanego @ jeśli go nie będzie zrób test jeśli wyjdzie negatywny a @ dalej nie będzie udaj się go gina on skieruje Cię na badanie z krwi betaHCG i będzie wiadomo ewentulanie możesz odpłatnie takie badanie sama zrobić ale po terminie @ najlepiej

Dziewczyny śliczne brzuszki miałyście wszystkie widzę że jest Was coraz więcej i fajnie się dogadujecie co mnie bardzo cieszy:)

wpadam na twarz, Dennis znowu prawie nie spał...prawie 9 miesiące byl w nocy jak anioł, teraz chyba odrabia to.... ech muszę ogarnąć i zrobić pranie , potem wpadnie...miłego dnia

Kiedy ja chcę wejść i coś naskrobać to Natka mi nie pozwala ;))

Idę do niej .. i wejdę w wolnej chwili ;) Miłego dnia ;)
edit.
Ok mam chwilkę ;)) A potem idę usiąść przy filmie '' 16 letnia mama '' i troszkę odpocząć ...

Paulina Wezmę od Ciebie te 4 kilo ;) Ja przed ciążą ważyłam 51kg .. w ciąży przytyłam do 62kg.. zaraz po porodzie spadłam do wagi z przed ciąży ... a teraz ważę 45kg ...

23may P codziennie po pracy jest u Natalki :) I zajmuje się nią naprawdę chętnie :) Aż MIŁO się patrzy ... To widzę że nasze mamy takie same :) Ja mówiłam że lece z Natką do Irlandii do Siostry ... a ta ze moge sama , Natki nie puści :)

Kasiek No coraz więcej ...ale stare ( stare czyt. te które były tutaj zanim ja doszłam ) mamy poznikały , same nowe się udzielają ;))

Misia Podpisuje się pod tym co napisała Kasiek...zaczekaj do @ . Potem zrób test jeśli @ nie zechce cię odwiedzić ;)

Dziś P ma wcześniej skończyć prace , i przyjść do Małej ;)
Powiem wam że P się zmienił ...Po pracy idzie się myć , jeść .. i do dziecka . aż duma rozpiera jak go widzę biorącego dziecko na ręce z własnej woli , a nie na moja prośbę . i jak do niej czuło mówi - teraz można oficjalnie powiedzieć ze jest TATA ;)
Ok , mykam na film ;) Buziaczki .... muuuuah . hehe

No to po raz kolejny edycja.

Zaczynam dziś pisać sama ze sobą widzę .. :)
Obejrzałam film . Między czasie zrobiłam mielone .. P już u Natalki . Oczywiście już ją rozpieszcza ;)
Ide odcedzić kartofelki i zjeść bo głodeeek mnie złapał .
A jak później wejde to mam nadzieję że będę miała komu odpisać ;P

Ostatnia edycja:
Milenaaaa- piękny film...widziałam go kilka razy tak mi się podobał, fajnie że teraz P. zajmuje się mała...może dojrzał do ojcostwa...
misia- dziewczyny mają rację zrób test jak nie dostaniesz @ albo z moczu albo z krwi...ten z krwi jest chyba bardziej pewny

Hej
Mnie od wczoraj tak głowa boli, że ledwo co funkcjonuję...:-(

Trochę się nazbierało postów od mojego ostatniego wpisu, więc wybaczcie, że piszę ogólnie ale nie jestem wstanie odpisać każdej z osobna.

Ojj, to ja emerytka wśród Was bo za miesiąc kończę 25 lat;-)

U nas z zasypianiem też niestety kiepsko ostatnimi czasy. Wcześniej zasypiał sam w swoim łóżeczku a teraz jest wiercenie albo płacz i zasypia dopiero po 1-1,5h męczarni

USG nie jest dokładne jeśli chodzi o wagę dzieciaczków, zwłaszcza pod koniec ciąży. Córa wg usg była bardzo malutka a urodziła się z wagą ponad 3kg. Natomiast z Damianem pomyłka wynosiła jedyne 100g

Wszystkie dzieciaczki, mamusie no i brzusie prześliczne:-) a oto i mój bębenek w 37tc

Załączniki

• gggg 156_001.jpg
    gggg 156_001.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 26
reklama
To widzę że nie tylko moje dziecie nie jest chętne do chodzenia spac, nie jestem przynajmniej sama ;)

asik24 to wczesniejsze ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ;D

a co do filmu ' 16 letnia mama' to baardzo fajny, jeszcze polecam ' samotny ojciec' też jest niezly , nie to co ten 'bejbi blues' czy jakos tak, widziałam zapowiedz to dla mnie to troche obraza młodych matek ;/

Aaa i my się chwalimy, bałwanka zrobiłyśmy dziś, trochę nie kształtny ale jest, pomimo zamachów jakie Jula na niego robiła haha teraz mała siedzi w oknie i pokazuje babci ze ma 'BA' na dworze:-):-)

Do góry