M
malenstwo20
Gość
malenstwo wspolczuje nocek! mam nadzieje ze Jasiowi minie, pojecia nie mam po czym takie kupki. dawalas mu cos nowego do jedzenia?
Malenstwo a moze ty coś nowego zjadlas ze Jas tak cierpi??
maleństwo- moze faktycznie tak ja Pepitkaa mówi spróbuj espumisanu mojemu Szymusiowi tylko to stosowałam kiedy bolał go brzuszek i zawsze pomagało;p
maleństwo spróbuj może infakol dla mojego P pomagało i działało dość szybko anie kosztuje dużo
jestesmy w domu. bylam z jasiem w szpitalu na dwa dni. robili mu badania podejrzewali zapalenie ukladu moczowego. ale krew mocz czysto. kazala mi odstawic wit D bo ma duzy poziom wapnia. ma skierowanie do gastrologa na dodatkowe badania.
ale prawdopodobnie to zabkowanie. kupilam masc i jest lepiej. jedna noc w szpitalu spal az 6 godzin alwe to jednorazowo. podejrzewanej przepukliny pachwinowej tez nie ma. duzo osob w szpitalu mowilo ze strasznie silny jest i w dodatku mocno potrafi kiedy trzeba sztywno trzymac główkę i prosto plecy. szybko jak na swoj wiek. juz do siadu się pcha, a czasem prostuje nozki i chce stawac. lekarka mowila by mu na to nie pozwalac bo za wczesnie by siadal.
a co do koliki to mu minela i mu sab simplex pomaga jak juz
śłiczne fotki
My już po n-tej wizycie kontrolnej małemu już przechodzi tylko jeszcze kaszelek mu został ale musimy podawać ambrosol bo mały woli charczeć niż zakaszleć i musimy prowokować kaszel tak to już jest wszystko dobrze.
Nie wiem czy pisałam ze Kubuś zrzucił choinke kilka dni temu i już jej nie mamy. Wczoraj wszystko z pułki ściągnął i zrobił pożądek z moimi ksiązkami i zeszytami haha.
Helloł jak mnie dawno tu nie było, no ale cóż święta, wyjazdy-przyjazdy rodzinki ale teraz już wszystko jak to się dzieje ucichło. Dziś byłam na wizycie u gin. leci 29 tc i synek waży już ok.1700g hm mam wrażenie że jak na ten tydzień jest za duży, powiedziała mi że z wyliczeń komputera na podstawie jego wagi termin może wypaść mi wcześniej - nie na 23.03 tylko na 16, miałyście może podobnie że Wasze pociechy tyle ważyły i urodziły się wcześniej czy może jednak urodziły się po terminie?
u mnie był problem że co do tygodnia waga za mała nie za duża.
A ja mialam cesarskie, i nigdy w zyciu nie bede rodzic naturalnie mimo ze nie czulam bolu porodu SN. Po cc najgorsza rzecza jaka moze byc to pierwsze pionizowanie. Bolalo strasznie, lzy pociekly ale potem juz bylo dobrze ;-)
ja chciałabym naturalnie urodzić. zobaczyc jak to jest. pierwsza to cesarka wiec nie wiem jak jest po naturalnym.
dziewczyny cudowne brzuszki ;*