reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;)
aaa dostałam dziś 4 z polskiego ;-);-)
No. no ...gratulacje ;) nie chwaląc się ja z polaka i matmy co rok konczylam z 5 ;)

Milena moze teraz wie co traci i zaczyna sie starac :)) "nie docenisz poki nie stracisz"
no chyba tak to działa ... bo wysciskał Natalie za wszystkie czasy wczoraaj ;)

a u mnie nic nowego.... no jedynie natka zaczyna dostawać kaszki ;)

reklama
Paulinka12- mamy trochę problemów finansowych...no i stwierdziła że nie wytrzymam dłużej w domu bo zamieniając się w sflustrowana kurek domową i przestaje cieszyć mnie macierzyństwo...brak mi kontaktu z ludźmi

Wampi ty to wzdęcia miałaś , a nie ciąża i to 40 tc ; )) ;-);-);-)

Niech sie stara . Aż miło patrzeć :-) Oddac jej nie chciał .;-)

23may gratuluje 4 ;-)

inka ja waze 64 okolo, ale u mnie to 12 kg na plusie juz, a Ty widze chuda jestes :szok: ladny brzuszek

milena fajna mialas pileczke ;-)

paulina niezly brzuch ;-) szaliki wymiataja

Ostatnia edycja:
ja.jpg a to ja i mój brzusio 35 tc :)

Dziewczyny prześliczne brzuszki jak znajdę gdzieś zdjęcie to też wrzucę;p

happymum20 dobrze wyjść do ludzi ja po szkole też zamierzam od razu szukać pracy, nie chciałabym całych dni spędzać w domu zresztą nigdy nie byłam do tego przyzwyczajona a zawsze to też łatwiej finansowo jak dwie osoby pracują;)

Milenaa oby tak dalej się starał, super ;)

326960_240690336018959_592480488_o.jpgo mam na komputerku jedno sam brzusio;p ok.30tyd.

Ostatnia edycja:
Jakie piekne brzuniee!!!!;-)
Wampi jej.. Ja taki mialam w 30tc a po 30 brzuch tak urosl ze masakra.
Herbata pod koniec ciazy wygladalam jak maly hipcio, nie co ponad 160cm wzrostu robi swoje. Ja przed ciaza mialam 64kg :szok: Teraz wrocilam do tej wagi i pierwsza mobilizacja to zejsc do 60kg, po troszku do celu ;-) A szaliki.. no cóż stwierdzil ze po zamieszkaniu razem chociaz to chce miec po swojemu :-)
Happy a ja bym chciala juz do szkoly wrocic, tez wyjsc do ludzi ale w miescie to na spacer niby do ludzi wyjde ale to nie to samo co na wsi.. Ehh, byle do maja, zrobi sie ciepelko i wybywamy na dzialke z Nikolą :))

Pochwalilam wczoraj mala za nocke, a dzis troszke gorzej. O 22:30 dopiero usnela o 1 sie przebudzila, dostala cumelka i usnela ( jak jest glodna to niczym sie jej nie oszuka). A o 4 przebudzenie z krzykiem, po chwili sie uspokoila zjadla i usmiech od ucha do ucha. O 5 usnela a obudzila sie juz o 8. Mam nadzieje ze malymi kroczkami dojdziemy do celu przesypiania nocek bo w sylwestra spala mojej mamie od 22 do 5 a mi ostatnio do 6 wiec mozna powiedziec ze przespala nocke :)

Buziam kochane bo glodomorrrrra sie obudzila, idziemy sie myc

reklama
Do góry