reklama
Milena a dziekuje, miewam sie dobrze, razem z wierzgolką;P a co tam u Ciebie?? Jak Natala? Tatus przychodzi odwiedzac dziecko???
Alutka noo masakra z tym zebrem, teraz tez wlasnie sobie siedzi i w dodatku caly brzuch skacze a co to bedzie jak wieksza urosnie??;D
A w ogole to mam pytanie do mamusiek. Bo gdy wydmu****e nochal to sama krew.. tyle ze nie wiem czy to przypadkiem nie bedzie od przemeczenia organizmu. Bo w sobote ja wstalam o 2 w nocy, o 3-30 wyjechalismy a o 16 dopiero na prom wjechalismy.. a taki przeludniony byl ze nie mozna bylo spokojnie odpoczac.. do tego mial opoznienie i dopiero o 18-30 zjechalismy z promu no i kolejne 2 godz drogi do Londka.. nim sie rozpakowalismy i troche ogarnelismy to 23 nas zastala.. senna i przybita po tej podrozy do tej pory chodze..
Alutka noo masakra z tym zebrem, teraz tez wlasnie sobie siedzi i w dodatku caly brzuch skacze a co to bedzie jak wieksza urosnie??;D
A w ogole to mam pytanie do mamusiek. Bo gdy wydmu****e nochal to sama krew.. tyle ze nie wiem czy to przypadkiem nie bedzie od przemeczenia organizmu. Bo w sobote ja wstalam o 2 w nocy, o 3-30 wyjechalismy a o 16 dopiero na prom wjechalismy.. a taki przeludniony byl ze nie mozna bylo spokojnie odpoczac.. do tego mial opoznienie i dopiero o 18-30 zjechalismy z promu no i kolejne 2 godz drogi do Londka.. nim sie rozpakowalismy i troche ogarnelismy to 23 nas zastala.. senna i przybita po tej podrozy do tej pory chodze..
Magda Tak , tak . Chyba poczuł co traci .:-) Dziś też sms-a dostałam że przyjdzie po pracy do Natki i Uwaga On chcę ją wymyć A Natalka Ok . Ale już nie taka okruszynka malutka .. Już okruch hehehe .. Odpoczywaj kochana ... nie zamęczaj się taaak ,
Inka_18
Zaangażowana w BB
Ale słodki brzuszek ; )))
Mi mojego brakuje
Zobacz załącznik 528694To mój brzuszek w 35 tc .. Inka ty to jesteś szczuplutka
Mi mojego brakuje
Zobacz załącznik 528694To mój brzuszek w 35 tc .. Inka ty to jesteś szczuplutka
a ja nie wiem nawet gdzie mam zdj brzuszka ;D ale jak przyjechałam do szpitala rodzić to położna do mnie z tekstem ' że po co przyjechałam jak to dopiero z 6 miesiac' . do konca mi nie wierzyła że to już, a byłam już 7 dn po terminie haha
:-):-):-):-)
aaa dostałam dziś 4 z polskiego ;-);-)
:-):-):-):-)
aaa dostałam dziś 4 z polskiego ;-);-)
Helloł jak mnie dawno tu nie było, no ale cóż święta, wyjazdy-przyjazdy rodzinki ale teraz już wszystko jak to się dzieje ucichło. Dziś byłam na wizycie u gin. leci 29 tc i synek waży już ok.1700g hm mam wrażenie że jak na ten tydzień jest za duży, powiedziała mi że z wyliczeń komputera na podstawie jego wagi termin może wypaść mi wcześniej - nie na 23.03 tylko na 16, miałyście może podobnie że Wasze pociechy tyle ważyły i urodziły się wcześniej czy może jednak urodziły się po terminie?
Ja w pierwszej ciązy termin z miesiączki mialam na 27 kwietnia, z Usg na 16-go. Filipa ur. 19-go.
z Oskarem termin z miesiączki 30 kwiecien-1 maj. z usg, najpierw na ok 20 kwietnia, potem 15-go a pozniej gin wyliczył ze nawet na 9 kwietnia. urodzilam 30 kwietnia, bo wielu probach wygnania ssaka wczesniej.
rybke sazylam. mmmmmmm mniam. tylko ten zapach smazenia w chacie ;/ bleeee
Śliczne brzuszki ja straciłam ostatnio wszystkie zdjęcia brzuszka a miałam robione w każdym tygodniu a dzisiaj mi się zdjęcia Kubulka i ostatnie zdjęcie brzuszka w komie się wykasowało no normalnie jakieś fatum wcisnęłam usuń bo chciałam jedno zdjecie usunąć bo rozmazane było a tu mi wyskakuje folder usunięty no rzesz ty
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Inka moja wazyla w 30tc 1800g, a w 35tc 2600g a urodziła sie w 39t+3d z wagą 3000g waga z USG jest zawsze orientacyjna. Szczuplutka jestes wiec dzidzius pewnie tez niewielki bedzie Ja termin z OM mialam na 21.10 a z USG na 09.11 przy koncowie termin z USG przesunął sie na 03.11. Urodzilam 15.10 cc
To jak sie chwalicie brzuszkami to ja tez sie pochwale Zobacz załącznik 528782 36tc, szaliki narzeczonego, uparł sie i musza byc..
Milena moze teraz wie co traci i zaczyna sie starac ) "nie docenisz poki nie stracisz"
Malenstwo my na kolkik stosujemy delicol. espumisan niestety nie pomogl nic a nic
Moja Nikola spala od 23 do 6 a potem od 6:30 do 11 z przerwa 5 minutowa o 8 na piciu :-)
EDIT: Papitka szkoda ( ja mam wiecej zdjec tak do 30tc, potem juz tylko pare mam
To jak sie chwalicie brzuszkami to ja tez sie pochwale Zobacz załącznik 528782 36tc, szaliki narzeczonego, uparł sie i musza byc..
Milena moze teraz wie co traci i zaczyna sie starac ) "nie docenisz poki nie stracisz"
Malenstwo my na kolkik stosujemy delicol. espumisan niestety nie pomogl nic a nic
Moja Nikola spala od 23 do 6 a potem od 6:30 do 11 z przerwa 5 minutowa o 8 na piciu :-)
EDIT: Papitka szkoda ( ja mam wiecej zdjec tak do 30tc, potem juz tylko pare mam
Ostatnio edytowane przez moderatora: