reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fajnie dziewczyny,że dobrze się czujecie, oby tak dalej;) magda -mój Synuś też zawsze uwielbiał miejsce pod żebrem także znam to;p

reklama
Milena a dziekuje, miewam sie dobrze, razem z wierzgolką;P a co tam u Ciebie?? Jak Natala? Tatus przychodzi odwiedzac dziecko???

Alutka noo masakra z tym zebrem, teraz tez wlasnie sobie siedzi i w dodatku caly brzuch skacze;) a co to bedzie jak wieksza urosnie??;D

A w ogole to mam pytanie do mamusiek. Bo gdy wydmu****e nochal to sama krew.. tyle ze nie wiem czy to przypadkiem nie bedzie od przemeczenia organizmu. Bo w sobote ja wstalam o 2 w nocy, o 3-30 wyjechalismy a o 16 dopiero na prom wjechalismy.. a taki przeludniony byl ze nie mozna bylo spokojnie odpoczac.. do tego mial opoznienie i dopiero o 18-30 zjechalismy z promu no i kolejne 2 godz drogi do Londka.. nim sie rozpakowalismy i troche ogarnelismy to 23 nas zastala.. senna i przybita po tej podrozy do tej pory chodze..

Magda Tak , tak . Chyba poczuł co traci .:-) Dziś też sms-a dostałam że przyjdzie po pracy do Natki :) i Uwaga On chcę ją wymyć :confused: A Natalka Ok . Ale już nie taka okruszynka malutka .. Już okruch hehehe .. Odpoczywaj kochana ... nie zamęczaj się taaak ,

Milenaaaa świetnie :)

magda0109 mój kopie tak że niektóre kopniaki są bolesne, także lubi podrażnić mnie po żeberkach, czasami zdarzy mu się trafić w pęcherz auć, rozkopuje mnie na wszystkie strony a jak się prostuje to gołym okiem widać gdzie nóżki się znajdują a gdzie rączki:-D

brzusio.jpg rośnie na potęgę :*

a ja nie wiem nawet gdzie mam zdj brzuszka ;D ale jak przyjechałam do szpitala rodzić to położna do mnie z tekstem ' że po co przyjechałam jak to dopiero z 6 miesiac' . do konca mi nie wierzyła że to już, a byłam już 7 dn po terminie haha
:-):-):-):-)

aaa dostałam dziś 4 z polskiego ;-);-)

Helloł :) jak mnie dawno tu nie było, no ale cóż święta, wyjazdy-przyjazdy rodzinki ale teraz już wszystko jak to się dzieje ucichło. Dziś byłam na wizycie u gin. leci 29 tc i synek waży już ok.1700g hm mam wrażenie że jak na ten tydzień jest za duży, powiedziała mi że z wyliczeń komputera na podstawie jego wagi termin może wypaść mi wcześniej - nie na 23.03 tylko na 16, miałyście może podobnie że Wasze pociechy tyle ważyły i urodziły się wcześniej czy może jednak urodziły się po terminie?

Ja w pierwszej ciązy termin z miesiączki mialam na 27 kwietnia, z Usg na 16-go. Filipa ur. 19-go.

z Oskarem termin z miesiączki 30 kwiecien-1 maj. z usg, najpierw na ok 20 kwietnia, potem 15-go a pozniej gin wyliczył ze nawet na 9 kwietnia. urodzilam 30 kwietnia, bo wielu probach wygnania ssaka wczesniej.

rybke sazylam. mmmmmmm mniam. tylko ten zapach smazenia w chacie ;/ bleeee

Śliczne brzuszki ja straciłam ostatnio wszystkie zdjęcia brzuszka a miałam robione w każdym tygodniu a dzisiaj mi się zdjęcia Kubulka i ostatnie zdjęcie brzuszka w komie się wykasowało no normalnie jakieś fatum wcisnęłam usuń bo chciałam jedno zdjecie usunąć bo rozmazane było a tu mi wyskakuje folder usunięty no rzesz ty :wściekła/y::angry:

reklama
Inka moja wazyla w 30tc 1800g, a w 35tc 2600g a urodziła sie w 39t+3d z wagą 3000g :) waga z USG jest zawsze orientacyjna. Szczuplutka jestes wiec dzidzius pewnie tez niewielki bedzie :) Ja termin z OM mialam na 21.10 a z USG na 09.11 :szok: przy koncowie termin z USG przesunął sie na 03.11. Urodzilam 15.10 cc
To jak sie chwalicie brzuszkami to ja tez sie pochwale :D Zobacz załącznik 528782 36tc, szaliki narzeczonego, uparł sie i musza byc..
Milena moze teraz wie co traci i zaczyna sie starac :)) "nie docenisz poki nie stracisz"
Malenstwo my na kolkik stosujemy delicol. espumisan niestety nie pomogl nic a nic

Moja Nikola spala od 23 do 6 a potem od 6:30 do 11 z przerwa 5 minutowa o 8 na piciu :-)

EDIT: Papitka szkoda :(( ja mam wiecej zdjec tak do 30tc, potem juz tylko pare mam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry