Witam sie z wami noworocznie
))
My juz znowu w Anglii;/ ehh ta szara rzeczywistosc.. nadrobilam was i witam nowe mamcie
Bylam na tym usg 4D, mala zostaje dziewczynka hehe nic jej nie wyroslo;P tak na tym usg sie rzucala ze lekarka nie mogla jej zmierzyc, powiedziala ze ma dlugie nozki. Twarz zakrywala ciagle to raczka, to pepowinka, malpeczka moja malutka
)
Chciala nam tez pani doktor pokazac ze to dziwczynka ale zaczela krzyzowac nozki, a pozniej tak sie odwrocila jakby kleczala
hehe. Nagrala nam filmik na płyte
A swieta to jakos minely, tylko jesc i nic wiecej
W sylwester u mnie z moim rodzenstwem siedzielismy, ja o 22-30 poszlam na drzemke haha bo juz usypialam na fotelu, obudzili mnie przed polnoca i po 1 poszlam spac dalej, wstalam sobie ok 9 a reszta dopiero o 12 hehe
Kurde tak mi sie nie chcialo wracac tutaj, dola mialam jak jechalismy, plakalysmy z mamuska, ehh... noo i coraz czesciej T mowi o powrocie.. w pracy zaczyna sie u niego sypac powoli, a jak mamy tutaj mieszkac tak jak w Pl tzn chodzi mi o normalnie zycie a nie jakies oplywanie w luksusach to wolimy byc z rodzina w PL.. T ma łeb do interesów wiec damy sobie rade.. no ale narazie to czekamy na Majeczke, juz bym chciala zeby byla, to tez jakos lzej mi bedzie, nie bede tak moze tesknic za rodzinka.. aa no i jeszcz w dodatku dzis T poszedl pierwszy dzien do pracy i sie okazalo ze nastepne swieta Bozego Narodzenia spedzimy tutaj, poniewaz urlop na swieta juz zajety jest i caly grudzien nie ma ani juz dnia wolnego..;/ pojedziemy zaraz po Nowym Roku najwyzej.. szkooda noo ale co zrobic, przeciez nie zostawie T samego tutaj i sobie nie polece do PL. Jak niunia sie urodzi to w wakacje [pojedziemy do Pl ja ochrzcic, z tym problemu nie bedzie, juz ammy zalatwione. Jak ksiadz chodzil po koledzie to tato mu wspomnial o tym, a znaja sie bardzo dobrze i powiedzial ze nie ma problemu, o slub nawet nie pytal, tylko czy T to moj przyszly mąż;P;P
Mamy juz wózek dla małej, dostalismy od siostry T, taki 3 w 1, pozniej wkleje linka. Łóżeczko też juz jest, materacyk, karuzelka, leżaczek hehe
mamunia moja nas niezle zaopatrzyła
brakuje mi tylko taki drobnostek i mozna rodzic, ale to w marcu paczke moja mama wysle z tymi rzeczami co brakuje
Ale sie rozpisałam.. sorka że tak o sobie ale dawno mnie nie było i w ogole
;-)