reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Karmie piersią. Dawalam tylko nurofen i mu pomaga trochę bo spokojniejszy jest. Więc napewno go coś boli. I kropelki na Kolke sab simplex.

Próbowałam mleko moje by zobaczyć czy ok jest. I w lewej tam gdzie torbielka mam mleko wodniste troszkę i mniej słodkie niż w prawej. I przy tej często marudzil mi

jutro z samego rana idę z nim do lekarza. Bo dziś cały dzień niespokojny i dwie noce pod rząd zobaczymy jak dziś będzie.

reklama
no to podobnie ;)
jejku jaka mi sie ta Jula zrobila nieznosna przez ta chorobe ;/ pozwolic jej cos przez 2 dni to... no masakra. dzis cały dzien jak tan diabelek maly :-(

happymum odnosnie budzenia sie w nocy to moze lek separacyjny? domaga sie Twojej obecnosci i tyle, przejdzie samo za jakis czas jesli to to. moja mala miala podobnie, w dzien rowniez, nie mogla spuscic mnie z oka bo ryk

malenstwo wspolczuje nocek! mam nadzieje ze Jasiowi minie, pojecia nie mam po czym takie kupki. dawalas mu cos nowego do jedzenia?

Herbata- w dzień nie jest aż tak źle ale jak mnie dłużej nie ma w zasięgu wzroku to krzyczy...ją też myślę że to lęk separacyjny...mam nadzieję że czasem mu przejdzie..

23may- mój mały też lobuz... przemieszcza sue po całym domu... ale wydaje mi się że jak na swój wiek potrafi sie sobą zająć

potwór z głębin :)

i ja z Kevinem 20130105_190840-324979862.jpgFB_IMG_13572408462675436-1153491571.jpg

reklama
Happy slodki bąbel.I wstawanie o 7 ?? ja moge tyle pospac w swieta :) lub łykend.normalnie to 5.45 budzik wyje.

Malenstwo a moze ty coś nowego zjadlas ze Jas tak cierpi??

Chlopcy zaraz na autokar jada. i bedzie ciiiisza. jeeej dziś az do 14 :)

Do góry