reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

milena to niezla jazda kurde, moja kiedys tez obrazila sie na spacerowke, ale w koncu jej przeszlo. moze ma po prostu faze ze w zadnym nie chce?

happymum cos zle napisalas i dalej nie wiem kim jest kevin :-p
Denisek slodki, niedlugo pewnie bedzie chodzil

paulina coreczka przesliczna, moja tez chciala tylko zeby ja nosic na stojaco ;-)

reklama
Herbata- a więc Kevin to siostrzeniec mojego narzeczonego, którym zajmuje się 5 dni w tygodniu za każdym razem około 9 h jak jego mama pracuje.

Ja chcę spać.... Wczoraj poszliśmy do znajomych na chwilę a wyszło tak, że wybraliśmy się jeszcze potańczyć. Wróciliśmy po 3 nad ranem. Mama poszła do domu a synuś nie dał mi pospać i się obudził wyjątkowo szybko bo już o 7.

U nas nigdy nie było problemu by moja mama czy teściowa została z Oliwią czy teraz Damianem.

Paulina12
fajnie, że myślicie o ślubie, Nikola śliczna
Papitkaa Kubuś śliczniutki
23may Po urodzeniu córki miałam wrócić zaraz do szkoły ale musiałam zrezygnować bo urodziła się chora i moi dziadkowie nie poradzili by sobie nad jej opieką. Jak poszła do przedszkola to zaczęłam pracę. Teraz siedzę w domku z moimi skarbami
Milenaaaa zdrówka dla mamy
Happymum synuś śliczny, a jaki zadowolony ze swoich 4 kółek

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam taki problem od 3 dni Dennis budzi ni się w nocy i domaga się m8jej obecności i glaskania, nigdy nie potrzebował takich rzeczy od małego zasypia sam, z początku myślałam że to jednorazowe ale jak widać nie

asik- fajnie że mieliście okazję wyjść

23may- to jest tak że jak zasypia wieczorem ro jest normalnie. kładę go do lozeczks a on zasypia, budzi się ok 2 w nocy i płacze ją wchodzę podaje mu wody on nie chce jejsc też nie chce , więc siadam koło lozeczka i go glaskam i zasypia , po chwili wychodzę a on płacze znów , dzisiaj to zajęło mi 2 h

Milena Natalka już opuściła gondolę? My koło marca/kwietnia już sie też pewnie przerzucimy. Nikola jak leży na płasko to mi głowę podnosi już lekko a jak siedzi mi na kolanach oparta o mnie to jest przeszczęśliwa. Albo nie można jej nosić na leżąco tylko na prosto i nie wolno główki trzymać bo jest krzyk, chociaż głowę i tak lekko asekuruje.
Moja głowe już kawał czasu trzyma pewnie ;) :-) pożegnała się z gondolą bo wyk niemiłosierny na polu był . Wsadziłam ją w fotelik ( taki z adapterem do wózka ) bo w domu go lubi .. i pierwszy raz spokooo , dziecko anioł , ale kolejny dzień w foteliku i wyk znowu . Dodam że fotelik posiada budę i osłone na nóżki ;)

Paulinka12- śliczna Nikola, ją przeniosłam małego do spacerowki hak miał 4 miesiące bo już zabierał się za śniadanie
Moje też bierze się za siedzenie powolutku . Ale spacerówki nie wyciągam . Przeczekam te wiatry jeszcze ;))

milena to niezla jazda kurde, moja kiedys tez obrazila sie na spacerowke, ale w koncu jej przeszlo. moze ma po prostu faze ze w zadnym nie chce?
Może i tak . Bo gondola i fotelik odpadły , Wyk że aż strach iść na dwór . :-D:-D Oby przeszło ..

Miłej niedzieli kochane .

23may-lampke ma zawsze żebym nie musiała zapalac jak wchodzę do niego w nocy, myślisz że to może być lek separacyjny?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry