reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam dziewczyny :-) Dennis czuje się już świetnie,
Dzisiaj przyjeżdża dziewczyna i prawdopodobnie sprzedam wózek po Dennisku... z chęcią już bym się go pozbyła bo mi zajmuje dużo miejsca, mam do sprzedania jeszcze lozeczko z materacykiem ispacerowke....mam nadzieję że do końca miesiąca to sprzedam

reklama
mama zawsze chętnie zajmuje się małym ... Szymuś na szczęscie lubi zostawać z babcia
Moja mama też chętnie by się nią zajęła ...niestety zdrowie na to nie pozwala .

Ostatnio była u lekarza ( teraz mi się to jakoś przypomniało ) i dzidzi dwutygodniowe jechało na operacje usunięcia nowotworu . Makabra .

witam dziewczyny :-) Dennis czuje się już świetnie,
Dzisiaj przyjeżdża dziewczyna i prawdopodobnie sprzedam wózek po Dennisku... z chęcią już bym się go pozbyła bo mi zajmuje dużo miejsca, mam do sprzedania jeszcze lozeczko z materacykiem ispacerowke....mam nadzieję że do końca miesiąca to sprzedam
Świetnie że Mały już ma się dobrze :-)

A ja mam nowy wózeczek , nie chwaliłam się chyba jeszcze. Niestety nie wiem czemu , ale Natalka bardzo go chyba nie lubi ; ///

happymum to fajnie że małemu już przeszło ;P

My jak kupiliśmy wózek w tamtym roku nie było szans zeby Julka do niego weszła, ani zabawki ani nic.. tylko placz na widok wózka, więc kupiliśmy drugi wózek, zwykla prostą parasolke i Jula odrazu do wózka weszła haha ;D Chyba z 1 nie trafiliśmy w jej gust :cool2: A Wasze dzieci jak wolą zwykle parasolki czy większe spacerówki?

milena czemu natalka go nie lubi?

happymum dobrze ze z synkiem lepiej. a moge wiedziec kto to Kevin?

ja tez kura domowa pelna geba i nic nie zapowiada zmiany przez kolejny rok bo druga corka w drodze :-p

Google Image Result for http://images04.olx.hu/ui/6/82/42/1278540156_103928042_1-Fotok--Elado-Olmitos-1830-Tri-Action-Babakocsi-mozes-1278540156.png
taki sprzedałam i jeszcze fotelik samochodowy graco i śmietniczek na pieluszki
a teraz mam taki

Google Image Result for http://resources.shopstyle.com/pim/c3/e2/c3e212b463e4c6524af4b137d45329cc.jpg

wiec zarobilam dziś 80 funtów:)
herbata-Kevin to 6 letni zaostrzeniem mojego P. którym zajmuje się codziennie przez ok.9 h jak jego mama jest w pracy

Ostatnia edycja:
Herbata Nie mam pojęcia . Mam coneco mustang v3 teraz. I nie wiem jak ją przekonać . Już nawet w foteliku jeździła ( w domu go lubi ) Ale jak doczepie do wózka to co ty .

Witam
mam chwile poki Ł bawi sie z malym, zrobilam dzis rosol,ciasto i posprzatalam wiec moge bez wyrzutow odpoczac

No u Nas już po chorobie, mała lata jak szalona , śmiejemy się że odrabia te dni co była grzeczna ;)

Mamy może rozwiniemy jakiś temat , powiedzcie co robicie na codzień, pracujecie, uczycie sie czy zajmujecie dziećmi? ;))
Ja na codzien zajmuje sie Bartkiem, urodzilam go zaraz po studiach wiec cale szczescie nie musialam laczyc nauki z zajmowaniem sie nim.

Jeśli chodzi o codzienność to nie mam za wiele czasu całymi dniami z Kubulkiem jak śpi to troszke ogarnąć w koło ugotować mu zupke jak zdążę to cos w tv oglądne i tyle. Mam pytanko macie czasami czas tylko dla siebie z partnerem np jakieś wyjście z przyjaciółmi czy posiedzieć sobie sami?

Ja jeszcze nie bylam bez malego u znajmoch czy na imprezie, nie potrafilabym go zostawic co nie zonacza ze wszedzie go ze soba ciagne, gdy Ł moze zostaje z nim a ja wtedy zalatwiam swoje sprawy czy robie zakupy. Mamy swoj plan i wole gdy jestem z maly, sama bo wszytsko codziennie tak samo robimy a gdy Ł jest wszytsko idzie w leb zawsze czegosc chce, przez co ja sie z czyms nie wyrabiam itd. Nie wyobrazam sobie ze moglabym wyjsc na dyskoteke czy gdzies na impreze i zostawic z kims Bartka na noc. Kiedys nawet zostal z moja znajoma gdy musialam cos zalatwic a teraz to typowy synus mamusi gdy widzi ze sie zbieram do wyjscia tez szuka swoich rzeczy i sie szukuje a gdy powiem ze ide sama, on zostaje od razu jest foch. Gdy wychodzi z Ł na spacer puka na klatke zebym to ja z nim wyszla albo staje przed oknem( mieszkamy na parterze) i krzyczy zebym wyszla.

Jesli chodzi o spacerowke my mamy taka WÓZEK QUATRO LILI+FOLIA+OKRYCIE +PARASOL GRATIS!!! (2902008767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeszcze latem Bartek sie buntowal bo wolal chodzic, obecnie sam pokazuje ze chce na dwor w wozku

FB_IMG_13574063268008594-324979862.jpgFB_IMG_13574063226952265-1153491571.jpgFB_IMG_13574063081896011163127282.jpg mój synek i jego pierwsza bryka :):):)

Milena Natalka już opuściła gondolę? My koło marca/kwietnia już sie też pewnie przerzucimy. Nikola jak leży na płasko to mi głowę podnosi już lekko a jak siedzi mi na kolanach oparta o mnie to jest przeszczęśliwa. Albo nie można jej nosić na leżąco tylko na prosto i nie wolno główki trzymać bo jest krzyk, chociaż głowę i tak lekko asekuruje.
Happy przystojniaczek ;-)
Anula jak tam nocne harce Bartka ? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry