reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oj milena współczuje problemów to czubek jeden. Małej już lepiej czy nadal wymiotuje?
paulina ja też chciałabym dwójke ale za 2-3 lata to będzie dla mnie za wcześnie na drugie a potem to już nie chce bo nie chce żeby była większa róznica niż max 3 latka wiec zostajemy z jednym miśkiem.
Ja po szkole o 15 wróciłam nakarmiłam Kubunia teraz śpi niunio bo marudził. Zaliczyłam próbna maturę z matematyki z reszty nie wiem bo nie sprawdzone.:-D

reklama
Papitka Już lepiej :) Zwymiotowała 2 razy ale to tak porządnie , w dodatku na mnie a jak:tak:;-) - musiałam się przebierać bo nie było szans zetrzeć hehe... Bulgotało jej tak w brzuszku aż słychać było , zrobiła porządnego '' potwora '' :-p koło 15 i w porządku . Znowu wesoła dziewczynka ; )
Magda A przygotowania jak przygotowania . Dziś pomyłam okna i firany pozmieniałam ... więcej nie dałam rady :-) A nie chciałam P prosić żeby widział że i BEZ NIEGO daję sobie rade z dzieckiem .. Ale ostatnio dywany poprałam ( zwinięte stoją zeby do świąt już czyste były :-D ) Zostało mi w zasadzie to co sprząta się codziennie + poprać narzuty na fotele :-) No i jedzonko :szok:

A no i mamy chrzest 25go o godz 14 ;-)

A mnie głowa dziś boli ... ehh . Oby mała poszła ładnie spać i też uciekam jak najszybciej w łóżko ;-)
w ogóle dziś w nocy mała pierwszą pobudkę na jedzonko miała o dokładnie 5:21 rano , zjadła i spała do 8:30 . Cud dziecko .

Miłego wieczorku .
Dobranoc - słodkich snów .
I miłej niedzieli LASKI

milenaaaa- fajnie że mała ładnie śpi, sama wiem że to dużo daje, to dużo sprzątania ci nie zostało:)

witam niedzielnie wszystkie dziewczyny:)
meldunek że znalazłam idealny prezent dla mojego szkraba-maszynki do robienia baniek mydlanych, można ją przymocowac do wanny

dziś znów od 14-23 będę tylko z małym bo P. w pracy no i będę się nudzić

Ostatnia edycja:
Niunio śpi już od godziny. Mój A jutro pierwszy dzień w nowej pracy. Dostaliśmy ubezpieczenie że nawet w prywatnej przychodni mamy za darmo. Więc już sie nie musimy martwić o takie rzeczy. Mam nadzieje że już wyjdziemy na prostą.

Mam duży problem zmieniłam mleko z bebiko 1 na 2 robiłam to stopniowo zajęło nam to 5 dni od wczoraj dostał juz czystą 2 a zaczęły sie twarde Kupki dzisiaj rano o 5 obudzil sie z ogromnym płaczem i bólem brzuszka nie może nawet bączka puscić jak mam mu pomóc przejdzie samo za jakiś czas czy mleko mu po prostu nie odpowiada? na poczatku przy mieszanym było wszystko oki.

Niunio śpi już od godziny. Mój A jutro pierwszy dzień w nowej pracy. Dostaliśmy ubezpieczenie że nawet w prywatnej przychodni mamy za darmo. Więc już sie nie musimy martwić o takie rzeczy. Mam nadzieje że już wyjdziemy na prostą.

Mam duży problem zmieniłam mleko z bebiko 1 na 2 robiłam to stopniowo zajęło nam to 5 dni od wczoraj dostał juz czystą 2 a zaczęły sie twarde Kupki dzisiaj rano o 5 obudzil sie z ogromnym płaczem i bólem brzuszka nie może nawet bączka puscić jak mam mu pomóc przejdzie samo za jakiś czas czy mleko mu po prostu nie odpowiada? na poczatku przy mieszanym było wszystko oki.

powodzenia dla A.
co do brzuszka Kubusia spróbuj masaż brzuszka lub zginanie nóżek do brzuszka.

Jaś nadal ma lekko opuchnietego peniska zarejestrowany jest do chirurga na kontrol

2012-12-11 15.58.37.jpg2012-12-11 15.57.13.jpg2012-12-11 15.56.48.jpg2012-12-11 15.56.03.jpg2012-12-11 14.06.22.jpg2012-12-11 15.58.44.jpg2012-12-11 15.57.24.jpg2012-12-11 15.57.00.jpg2012-12-11 15.56.38.jpg2012-12-11 15.55.24.jpg
minki dla forumowych cioci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
papitkaa-chciałabym tobie i swojemu mariuszowi pomoc ale jedyne co mogę poradzić to masaż brzuszka. my nie zmieniamy mleka do 2 roku życia
Ciągle na początkowym jesteście czy jak? Bo mi pani dr dzisiaj kazała wrócić do 1 i na razie to dawać bo i tak ładnie przybiera a porcje żelaza uzupełniać kaszkami . Jak bedzie trzeba przejść to na bebiko 2 comfort.
Malenstwo śliczny Jaś do schrupania. Co do ćwiczonek i masaży to już robiłam zrobił kupe ale twarda zobaczymy moze na razie 1 mu wystarczy a jak nie to jak napisałam tylko comfort zostanie.

Do góry