reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malenstwo oby zeszło :) &&&&&

U mnie też nocka suuuuper :tak: Natalia poszła spać koło 20:30 jedzonko o 1 potem o 6:30 jedzonko i spała ze mną do 8:30 . W dodatku obudziła się i dała sie mamusi wyspać do 9 ...Cudowne dziecko :-)

reklama
Witajcie,
Bartek znowu spal kiepsko obudzil sie po 1 a zasnal o 4, dobrze ze byla Ł kolej to pospalam;-)dzis zrobilam pranie, umylam okna, zawiesilam firanki i zaslony. Mam chwile poki maly zasypa bo pozniej musze zrobic zakupy na weekend i dzis w palach mam wieczorne czyszczenie lazienki i mycie regalu w pokoju. Na jutro zostanie kuchnia;-)

milenaaaa.malenstwo20- fajnie ze dobra noc mialyscie
malenstwo20- mojemu malemu tez sie raz zdarzylo ze mnal spuchnietego peniska to do dokøadnie umylam i posmarowaøam kremem na odparzenie 3 dni i przeszlo
aniula1989- wspolczuje ci tych nocek, moze z czasem bedzie lepiej ja znam cchlopca co do 3 roku zycia robil pobudki a pózniej z dnia na dzien przeszlo czasem trzeba przeczekac chociaz ti trudne

Dzis ide z P. na koncert zespolu weekend i pierwszy raz zostawiam malego na tak dlugo- jestem przerazona:/

Witam
Mogę do Was dołączyć???
Też jestem młodą mamusią, córkę urodziłam mając 18 lat (nie była wpadką):-) Obecnie mam latek 24 i drugiego dzieciaczka (prawie 6-mc synka):-) Straszni mnie wkurzało jak chodziłam z brzuszkiem i słyszałam głupie teksty, że 'zaliczyła gówniara wpadkę'

malenstwo to oby szybko przeszlo!

milena pozazdroscic, ja dzis do 9.30 gnilam w lozku ;-)

anula a w tym czasie jak bartek nie spi to co robicie? normalnie jak dzien to wyglada? w sensie zabawa, jedzenie itd?

happymum dasz rade, troche samotnosci dobrze zrobi kazdej mamie. choc ja akurat z tych co nie lubia zostawac bez dziecka na dlugo :-p

Happy Miłego koncertu ;)
Asik Witaj ; ) rozgość się .
Herbata 9:30 aby nie za długo ? ;-) Zartuję oby tak częściej , mamuśki też potrzebują czasem leniuchować :-):-)

P gdzies polazł :wściekła/y::wściekła/y: MIał iść na godzine do kumpla , i przyjść myć Natalie . I przyszedł KU*** , napisałam mu sms-a ze idę spać , i mam go w du** bo chce się wyspać jak dziecko śpi , a nie że siedze i czekam na niego bo jemu się chce biegać po nocach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego wieczorku :tak:
I słodkich koszmarów kochane !;-)

Milenka nie denerwuj się wiem jak to jest ja już to olewam.

asik Witaj ;D

Dzisiaj mojemu na banie sie uwaliło drugie dziecko bo zawsze mówiłam że bedę miała dwójkę ale zdanie zmieniłam po urodzeniu małego i nie dlatego ze to cieżko tylko ja chciałam żeby miedzy dzieciaczkami było ok2 max 3 latka a to będzie za wcześnie bo nie siądze że uda nam się wyjść na prostą bo mam zamiar iść na studia a nie chce żeby był Kuba starszy kiedy pojawiłoby sie nowe więc powiedziałam że wole żeby Kuba był rozpapranym jedynakiem niż miał dużo młodsze rodzeństwo bo inny jest wtedy kontakt między nimi.A on do mnie że powie kiedyś Kubie że żałowałam mu braciszka hahaha :-D

reklama
Papitka dobry haha :D ja też chciałam dwójkę, ale nie mogę sobie na to pozwolić wcześniej niż po skończeniu liceum, i nie wcześniej niż się przeprowadzimy. Bo co z tego że skończę LO przecież nie będziemy sie gnieść w jednym pokoju w czwórkę wtedy :)
Milena kochana nie denerwuj się. Tacy są mężczyźni, dać się nie można bo wtedy na głowę wejdą jak dzieci :) olej go i po sprawie będzie.
Happy mam nadzieje ze koncert udany:) "bo ja uwielbiam ją, ona tu jest i tanczy dla mnie.." teraz chodzi mi po glowie nananana :-D
Asik witam się serdecznie ;)
Malenstwo kciuki za Jasia. Ja jak chodziłam w ciąży i nie wiedziałam jaka płeć to ciągle mi chodziło po głowie, jak ja sobie dam radę z peniskiem u chlopczyka, bałam się tych naciągań napletka i wogóle. NO ale jest dziewczynka :)
Herbata ja do 9. Ale też nocka bardzo dobra :) mała na jedzonko obudziła się o 1:30 i 5:00 i dziś właśnie wiem dlaczego ona tak od 6:30 pożądnie jęczy w łóżeczku a jeść nie chce. Otóż po śpiącku dałam jej herbatke, wypiła 60ml i spała do 9! Potem znowu się herbatki domagała o 10 poszła spać i dopiero o 11 zjadła mleczko :)Tak więc, wkońcu rozszyfrowałam moje dziecko.
Anula współczuje ci tych nocek. Mam nadzieje ze ja nie bede miala z moja takich przezyc i bedzie spiochem po mnie, bo ja przed ciążą w dni wolne potrafiłam iść spać o 22 i wstać o 11 a w ciąży to spałam całymi dniami po skończeniu szkoły.

Za chwilę mój A. będzie. Wraca tydzień wcześniej kochany mój :) A więc buźka dziewczyny i udanych przespanych nocek

Do góry