reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc :)

Asik witaj. wiecej o sobie napsz, namiary na fb jakies??:D na priva rzecz jasna :D

ja powoli wychodze z choroby. jelitowka przyczyszczająca ustala, ale angina mnei zaatakowala i taki okropny kaszel. dorze ze wydzielina mi sie odrywa, ale pluca juz bolą od kaszlu.Oby do poniedzialku. do lekarza pojde. dobrze ze domu mam jakies tam leki to jakos przezyje.

Milena u mnie tez tak bylo. wychodzil na chwile nie bylo go 3-4 godziny. czy do kolegi, czy na ryby. no i jak na ryby wychodzil i po tych kilku godzinach nie odbieral to ja prawie na zawal schodzilam. no bo co sobie moglam myslec?? kilka razy zrobilam jak on. No na chwile wyszlam. do sklepu,do kolezanki. a czasami jak on zapomnialam mu powiedziec ze wychodze. telefony tez zapomnialam zabrac, zebvy dodzwonic sie nie mogł/. jak dalej mnie tak denerwował tymi chwilami, to wysylamam sms-a ze godzina o ktorej mial wrocić minela np 3 godziny temu i jest juz 23-a. za 5 min zamykam dom i spi albo u tego kolegi, albo w chlewku. sekunda nie minela jak pojawial sie w chacie. ale on tez nie nafikal. bo u mamusi przy nie przenocowal. za daleko mieszka.

Happy jak po koncercie. ?ja Disco Polo az tak mocno to nie lubie, ale kilka piosenek slucham na okrąglo.Jak ktoras wpadnie w ucho to koniec.. "Ona tanczy dla mnie" to u nas hit. Oskar i Filip znają ją prawie calą :D ale gdybym bilet na koncert miala to poszla bym :D a co tam :D chwila bez tych upiorków.. oj marzenie.

wczoraj Oskar soie uczepił zebym mu statek piratow z lego zbudowala. 2 godzinki trzeba nad tym siedziec. po godzinie doopy nie czulam. dzis bede konczyc .

i dziś jade po choinke :D aaaaaaaaaaaaaale sie ciesze :D

reklama
Nie wrócił na noc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlag mnie trafia bo nawet nie odbiera tel . olać to że wychodzi ok, ale nigdy nie zdarzyło mu sie nie wrócić do domu :no: Może tatusiowanie mu się znudziło i uciekł

Milena nie mów tak. Może gdzieś zachlał

My dzis jedziemy na zakupy i do teściów. Gdyby mi sie chciało tak jak mi się nie chce...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RenataT I przerąbał sobie szanowny PAN TATUŚ , wrócił godzine temu jakoś . powiedziałam mu że nie chce go nawet dotykać bo za jakimiś ku*ami biega po nocach ...i że jeśli do 25go nie znajdzie pracy - a nie znajdzie , wyprowadza się z domu , i żeby bratu dawał znać żeby mu miejsce szykował . W dupie mam go , dosłownie . Szkoda mi tylko że Natalka pewnie go nie pozna nawet , a może to i lepiej .

TERAZ TRZEBA MYŚLEĆ O DZIECKU , I NIE DOŁOWAĆ SIĘ FRAJEREM :tak:( sorrka za wyrażenie ) .

milenaaaa- współczuję, może jeszcze nie poruszył do bycia ojcem... mój P. przez pierwsze pół roku też patrzył jak się wyrwać z domu ale z dnia na dzień było lepiej.może twój też potrzebuje czasu

RenataT-koncert to byłą kompletna klapa, należą to zostawiłem małego i zadzwoniłam tylko 3 razy na 5godzin, a koleżanka z która został mówiła że Dennisek to aniolek

Ostatnia edycja:
renata zdrowia dla Ciebie, wiem ze taki kaszel potrafi wykonczyc... :confused2:

paulina to super ze udalo Ci sie odkryc co mala chciala! wiecej takich pomyslow zycze, heh... moja nie chciala herbatki ani wody, ona tylko cycus

milena wspolczuje bardzo, ale najwazniejsze ze postawilas sprawe jasno. nie ma sie co bawic z kolesiami. ja tez zawsze mowie krotko jak mi cos nie pasuje. badz konsekwentna!

happymum szkoda ze koncert okazal sie do D. ale przynajmniej wyszlas z domu

ja ide obiad robic, zmeczona jestem choc noc mialam super. moze herbata mnie pobudzi... milego dnia dziolchy

reklama
Hejj;-)
Jak tam przygotowania do swiąt u was??
My nawet w tym roku nie ubieramy choinki, jedziemy w czwartek, wracamy 6-go takze i tak ta choina by stala tu samotna:p
Pewnie u was ostre sprzatanka, gotowanka sie zaczynaja, a u mnie pakowanie hehe;) Moj T mowi ze mam sie ogarnac juz z zakupami bo sie nie zapakujemy;D hahah no ale tutaj mozna w sklepie po 1 funcie kupic doslownie wszystko.. szampony i to same firmowe, zele i takie tam duperelki;) a w PL takie rzeczy kosztuja 2 razy wiecej a czasem zdarzaja sie nawet i 3 krotnie drozsze przeliczajac funta na zlotowki.:)
Milena kurde to sie porobilo.. i to przed samymi swietami..;/ ehhh ale nie dawaj sie, nie pozwol sobie wcbhodzic na glowe, bo dziecko sie samo nie zrobilo i ma 2 rodzicow..;/
Renata to sie pochorowalas.. no ale dobrze, ze juz lepiej;) U mnie w domu pewnie beda sobie wlasnie chorowac na swieta, bo to juz taka rodzinna tradycja heheh;)

Do góry