reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Co do teściowej . Pisałam kiedyś że widziała Natalie 3 razy :-) Ale jak już , to też coś musi mi rzucić , jak mam Natalie wychowywać :wściekła/y::wściekła/y: A bo trzeba ją położyć abo to abo tamto . Pamiętam jak mała miała problem z Kupką i płakała strasznie od pierwszego bąka :-D do samego końca , zawsze ja brałam na rączki, tuliłam..a ta ze mam ja położyć na podusie i niech płacze ( a raczej wyje :no::no: ) bo ją nauczymy noszenia ... Moja sprawa ona jej nosić nie będzie . Nawet nie chcą wnuczki odwiedzić niech się całują w .. :tak::tak::tak:

A moja mama , jak to mama ,coś doradzi ...Kazała mi nie dawać małej SMOKA :) ale powiedziałam ze chce jej dać więc skończyła gadanie na ten temat - no ale Natka spoka i tak nie chcę .

A jak już pisze o smoku . przypomniało mi się . Jestem uziemiona w domu . Musiałam wyjść w pon o chrzest , P został z Natalką a że trochę nam zeszło mała zrobiła się głodna . i klapa , nie umie jeść z butli ..

Kasiek A ty się na upominasz :))

moja smoka wziela pierwszy raz jak cyca odstawilam... czyli 3 miesiace temu. tez nie chciala wczesniej za nic i byl problem z butelka.

Milena taka moja rola:p

Herbata a po co jej dałaś smoka jak ona taka duża??

Moja nigdy nie chciała i dobrze bo przynajmniej nie musiałam jej odzwyczajać i ze zgryzem nie będzie miała problemów

Witajcie,
Milena my mieszkamy tu prawie 2 lata, Bartek ma 17 mies a moja matka byla u nas tylko na chrzcinach i 3 razy tak po max 15 min a czesto jest w naszym miescie woli ukrywac ze jest niz porzyjsc. Tesciowa jest co 2 tyg.
Herbata moj od zawsze smoczkowy:tak:

kasiek ona sama chciala, ja jej nie dawalam. lezaly stare smoczki ktorych nigdy nie uzywala i nagle z dnia na dzien sie usmoczyla ;-). poza tym ma silny odruch ssania, a wole smoka niz paluchy

reklama
Witajcie
wink2.gif

znowu noc do kitu, Bartek wstal po 3 a zasnal o 6 na dobre wstal po 7 ale za to mam juz posprzatane, podlogi umyte
wink2.gif

U nas ze smoczkiem kicha bo Bartek gryzie smoczki ma na ma tydzien a dostaje tylko na spanie. Do tej pory ssal aventa ale za drogo mi wychodzilo co tydz albo i czesciej wydawac 15 zl i znalazlam o podobnym ksztalcie za 5 zl troche marudzil ale zalapal, teraz zawsze kupuje po 2-3 zeby miec zapas. Probowalam go oduczyc ale pcha paluszki do buzi i wymiotuje

Do góry