reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ookatkaoo-Cudowne fotki
My narazie widokow na gom nie mamy:-( Chyba ze od panstwa z mozliwoscia wykupienia np.Po 10latach. Narazie wynnajmujemy mieszkanie: salon z aneksem kuchennym i dwie sypialnię, nie jest zle le pokoj malego jest tak maly ze miesci sie tylko luzeczko i maly regal z zabawkami.
Dzis synek wstał 8:34 czyli ponad pol godziny pozniej niz zwykle wiec jestem wyspana:)

reklama
RenataT unas też remontowaliśmy rudere od podstaw więc wiem jaki to koszt wcześniej 40 tys za działkę z tym domem a jeszcze teraz choroba Pawełka gdyby nie moi rodzice w życiu byśmy tego nie skończyli z jednej pensji

oookatkaoo1993 śuper z was dziewuszki:) u mnie też A sam wszystko robił czasem spał tylko 2-3 godziny, niestety wszystko teraz sie odbija na jego zdrowiu zaczynają go męczyć bóle pleców czasem aż w nocy sie przez to budzi.Najbardziej w ostatnim czasie ucierpiał Kuba bo był taki okres że nie dość że mnie nie było ponad 2 miesiące w domu to jescze tate mało widywał skończyło to sie tak że K zaczą sie jąkać, budzić sie w nocy ja po nocach w szpitalu płakałam nie dość że przez chorobe P to jescze przez to co sie w domu działo z K.

ja też urodziłam K w czasie nauki w szkole którą ukończyłam,więc jak widać jeśli się chce to sie da:)

Hej;)
Jakos ostatnio tutaj nie pisze, ale jestem na biezaco, wiec wiem co i jak;D
No moim rodzicom zachcialo sie domku na wsi, z wierzchu idealny, dach nowy, okna tez, gdy ogladali mieszkal tam starszy pan z wnuczka, w miare to wygladalo, ale gdy oni sie wyniesli, zabrali graty to o matkoo nawet nie mowie..;/ mieszkalismy wtedy u ciotki a tato tez rementowal sam z kolega i jak sie okazalo trzeba wyremontowac wszystko od podstaw.. tragedia.. taka studnia bez dna.. ja z poczatku to na weekendy tam nawet nie jezdzilam, tylko mama brala dzieciaki i jechala.. Jak dla mnie tam smierdzialo starymi dziadkami i tak mnie to obrzydzalo ze szok.. Po Wielkanocy zmienilam zdanie, kominek, duze podworko i tak jakos mi sie spodobalo i tak juz 6 rok leci tam..
No ale tez wyremontowali tylko dol na tip-top, musieli zrobic nowe bramy, ogrodzenie bo sie sypalo na glowe, wstawili okna dachowe i gore ocieplona i teraz sie zbieraja za zaczecie gory.. niby najgorsze jest, bo tam juz ogrzewanie, woda i prad pociagniete no ale jednak jak sie ruszy to zawsze cos wiecej wyjdzie;)

U mnie jakos leci, malec kopie, wczoraj brzuch obserwowalam to tak fajnie sie unosil w miejscu kopniaczka;) T nie mogl sie napatrzec, zaczal glaskac i tulic i maluch przestal kopac;D
3 grudnia USG i dowiemy sie jakiej plci jest maly kopacz;-)

Happy mi sie marzy dziewczynka, dla T chlopiec:p sama jestem ciekawa co będzie:p A co do kopniaczkow to tak sa swietne;) na poczatku ciarki az mnie przechodzily bo to takie dziwne uczucie, ale teraz wyczekuje ich ciagle, a jak nie kopie to sama zaczepiam zeby chociaz troszke i zawsze jakis odzew jest;P

Witam nowe mamusie .

Papitka
Też planuje chrzest na święta ;PP
katkao Śliczne zdjęcia :)
Magda Każdy facet chce chłopca chyba :) Ale ja czułam że to Moja córeczka od początku :) P już powiedział że ta mała owinie go wokół palca , a tak chciał syna :-D:-D

Mała poszła spać 30min temu . A juz na prawdę mało śpi w dzień ;-) Ale tyle dobrze że już ją coś interesuje itd to mam czas cokolwiek zrobić bo leży spokojnie w bujaku .. kilka tygodni do tyłu to '' mamusia '' i '' rączki '':-p Ale nocka za to ładna ..idzie spać w okolicy godziny 20-21 i wstaje o 4-5 nad ranem , zasypia i wstaje ok 7 już na dobre :happy2::happy2:
Jeszcze P mieli z pracy zwolnić ( firma nie miała zleceń ) Ale cud , zleceń przyszło . uff . I chodzi na kurs prawa jazdy , dziś na 7rano i jeszcze go nie ma :wściekła/y::wściekła/y: Ok uciekam coś zjeść bo muszę przytyć :szok: - a jakoś mi to nie wychodzi .

Miłego weekendu dziewuszki :)

Aha .. Maleństwo Głos oddany . W zasadzie 3 głosy:) przypominaj się , to będę głosować :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry