reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ookatkaoo-Cudowne fotki
My narazie widokow na gom nie mamy:-( Chyba ze od panstwa z mozliwoscia wykupienia np.Po 10latach. Narazie wynnajmujemy mieszkanie: salon z aneksem kuchennym i dwie sypialnię, nie jest zle le pokoj malego jest tak maly ze miesci sie tylko luzeczko i maly regal z zabawkami.
Dzis synek wstał 8:34 czyli ponad pol godziny pozniej niz zwykle wiec jestem wyspana:)

reklama
RenataT unas też remontowaliśmy rudere od podstaw więc wiem jaki to koszt wcześniej 40 tys za działkę z tym domem a jeszcze teraz choroba Pawełka gdyby nie moi rodzice w życiu byśmy tego nie skończyli z jednej pensji

oookatkaoo1993 śuper z was dziewuszki:) u mnie też A sam wszystko robił czasem spał tylko 2-3 godziny, niestety wszystko teraz sie odbija na jego zdrowiu zaczynają go męczyć bóle pleców czasem aż w nocy sie przez to budzi.Najbardziej w ostatnim czasie ucierpiał Kuba bo był taki okres że nie dość że mnie nie było ponad 2 miesiące w domu to jescze tate mało widywał skończyło to sie tak że K zaczą sie jąkać, budzić sie w nocy ja po nocach w szpitalu płakałam nie dość że przez chorobe P to jescze przez to co sie w domu działo z K.

ja też urodziłam K w czasie nauki w szkole którą ukończyłam,więc jak widać jeśli się chce to sie da:)

Hej;)
Jakos ostatnio tutaj nie pisze, ale jestem na biezaco, wiec wiem co i jak;D
No moim rodzicom zachcialo sie domku na wsi, z wierzchu idealny, dach nowy, okna tez, gdy ogladali mieszkal tam starszy pan z wnuczka, w miare to wygladalo, ale gdy oni sie wyniesli, zabrali graty to o matkoo nawet nie mowie..;/ mieszkalismy wtedy u ciotki a tato tez rementowal sam z kolega i jak sie okazalo trzeba wyremontowac wszystko od podstaw.. tragedia.. taka studnia bez dna.. ja z poczatku to na weekendy tam nawet nie jezdzilam, tylko mama brala dzieciaki i jechala.. Jak dla mnie tam smierdzialo starymi dziadkami i tak mnie to obrzydzalo ze szok.. Po Wielkanocy zmienilam zdanie, kominek, duze podworko i tak jakos mi sie spodobalo i tak juz 6 rok leci tam..
No ale tez wyremontowali tylko dol na tip-top, musieli zrobic nowe bramy, ogrodzenie bo sie sypalo na glowe, wstawili okna dachowe i gore ocieplona i teraz sie zbieraja za zaczecie gory.. niby najgorsze jest, bo tam juz ogrzewanie, woda i prad pociagniete no ale jednak jak sie ruszy to zawsze cos wiecej wyjdzie;)

U mnie jakos leci, malec kopie, wczoraj brzuch obserwowalam to tak fajnie sie unosil w miejscu kopniaczka;) T nie mogl sie napatrzec, zaczal glaskac i tulic i maluch przestal kopac;D
3 grudnia USG i dowiemy sie jakiej plci jest maly kopacz;-)

Happy mi sie marzy dziewczynka, dla T chlopiec:p sama jestem ciekawa co będzie:p A co do kopniaczkow to tak sa swietne;) na poczatku ciarki az mnie przechodzily bo to takie dziwne uczucie, ale teraz wyczekuje ich ciagle, a jak nie kopie to sama zaczepiam zeby chociaz troszke i zawsze jakis odzew jest;P

Witam nowe mamusie .

Papitka
Też planuje chrzest na święta ;PP
katkao Śliczne zdjęcia :)
Magda Każdy facet chce chłopca chyba :) Ale ja czułam że to Moja córeczka od początku :) P już powiedział że ta mała owinie go wokół palca , a tak chciał syna :-D:-D

Mała poszła spać 30min temu . A juz na prawdę mało śpi w dzień ;-) Ale tyle dobrze że już ją coś interesuje itd to mam czas cokolwiek zrobić bo leży spokojnie w bujaku .. kilka tygodni do tyłu to '' mamusia '' i '' rączki '':-p Ale nocka za to ładna ..idzie spać w okolicy godziny 20-21 i wstaje o 4-5 nad ranem , zasypia i wstaje ok 7 już na dobre :happy2::happy2:
Jeszcze P mieli z pracy zwolnić ( firma nie miała zleceń ) Ale cud , zleceń przyszło . uff . I chodzi na kurs prawa jazdy , dziś na 7rano i jeszcze go nie ma :wściekła/y::wściekła/y: Ok uciekam coś zjeść bo muszę przytyć :szok: - a jakoś mi to nie wychodzi .

Miłego weekendu dziewuszki :)

Aha .. Maleństwo Głos oddany . W zasadzie 3 głosy:) przypominaj się , to będę głosować :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry