reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Milena a skąd takie pytanie??
Ale ja bym nie dała rady żeby 9 miesięcy nosić a potem jak rzecz oddać. Za bardzo bym to dziecko pokochała

Witam,
Mam chwile poki maly sie bawi. U nas dwie noce w miare jadl i spal, za to w dzien oszalec idzie. Bartek ostatnio chodzi do tylu z zamknietymi oczami a jaka wtedy ma radoche, po mieszkaniu nie mozemy chodzic w ciapach bo maly wpada w szal zabiera i chodzi, boje sie ze sie przewrocic wiec wszytkie duze buty schowane
sorry2.gif

Milena, ja nie potrafilabym oddac dziecka:no:

Hej dziewczyny :) Ja urodziłam swoją córeczkę w wieku 24 lat. Teraz jestem w ciąży z druga pociechą. Po pierwszej ciąży przytyłam ok. 10kg. Więc przy wzroście 170 cm ważyłam 76kg... Strasznie dużo... mam nadzieję że tym razem tyle nie przytyję, bo bardzo ciężko to potem zgubić:)

reklama
Do góry