reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Papitka o matko Kubuś ma już 5 miesięcy a dopiero szłaś rodzić:p A to łobuziak:)

Oookatkaoooo no na pewno się opłaciło ale ile łez... Najważniejsze że już na swoim jesteście:) Napisz jak po imprezie:) Śliczne zdjęcia Nadusia przecudna;)

Anulak@ biedny Kubuś najważniejsze że teraz z Pawełkiem ok i możecie być wszyscy razem:)

Magda cudownie że maleństwo tak kopie już nie mogę się doczekać kto tam siedzi:)

Milena no widzisz Natalka ma już swój rytm co dziennie będzie bardziej ogarnięta:) Dobrze że Go nie zwolnili:) To ile ważysz że musisz przytyć?? Noo dziecko wyciąga i to nie tylko że cycem się karmi... Jak MM to też bo jednak dużo się wstaje mało je dużo obowiązków ja też wyschłam po miesiącu strasznie... Nie mówiąc po 3...

Ale się dzisiaj nasprzątałam:p Ja za to chcę schudnąć i już jest dobrze bo 5 jest z przodu czyli 3 kg papapa ale dzisiaj pizze jemy:p:p:cool2::cool2:

No co wy z tym tyciem chcecie to wam oddam bo sie nie mieszczę w ubrania nie ma problema haha.
Razem z Kubusiem ząbkujemy cała spuchnięta chodzę bo 8-mka rośnie jeszcze dwie na górze zostały bo dopiero się przebiły. Kuba wszystko łapie w łapki co tylko mu sie trafi więc trzeba pilnować żeby za blisko nie podejść z nim. Teraz śpi ciekawe o której wstanie bo zasnął godzine temu nie dało sie go dotrzymać do kolacji taki zmęczony jakby do roboty go zagonili :-D.

Cos nie zbyt dobrze jest z moim A jakoś się oddalamy jakoś nie mam ochoty z nim przesiadywać dużo itp jest strasznie opryskliwy nawet do mojej mamy z teściową nie gadam bo mnie wkurza najmądrzejszą udaje i ciagle narzeka jaka ona zmeczona a nic nie robi obiad tylko w niedziele i wiecznie schabowe z biedronki haha.

Magda oj tak fajnie jak kopniaki sa. Mój Kuba uparł sie na lewe biodro moje i tak w nie kopał że nie mogłam chodzić. Nie ważne co będzie ważne żeby było zdrowiutkie.

Jak mi sie uda to wstawie fotki małego bo mam kilka super ale coś komp sie psuje i nie mam jak wgrać. Miłej nocki papa:*

Kasiek ja tez czekam, zeby sie dowiedziec co za kopacz mnie tam atakuje:p A jak sie nie odzywa to sama zaczepiam:p
Papitka u mnie narazie kopie wszedzie, az czasem smiac mi sie chce ze to blizniaki:p pewnie ze najwazniejsze zeby zdrowiutkie;)
Matko wspolczuje tobie z tymi zebami.. ehh.. A Kuba twoj to teraz taki fajniuski sie robi;) coraz wiecej rozumie, fajniejszy taki;) Matko te tesciowe.. o zgrozo.. moja narazie miła jest ale zobaczymy jak dlugo.. Szkoda ze wam sie nie uklada..;/

Ja lezakuje i sie objadam, bo ja to przybierac musze bo narazie waga w miejscu chyba stoi.. rano sie zważe:p
Takie mieszanki smakowe jem ze aż.. troche chipsow, gumisie, kwasne mandarynki ze dla T buzie wykrecilo a dla mnie mega pyszne:p
Jedynie tesciowa kaze mi sie odzywiac zdrowo, zadnych slodyczy, chipsow.. haha.. to juz w ogole bym uschla:p

magda ja na początku spadłam z wagi bo wszystko co jadłam zaraz zwróciłam nawet wode. ale to był pierwszy trymestr a na mięso to nie zerkałam nawet bo od razu kibelek albo miska.

Cos nie zbyt dobrze jest z moim A jakoś się oddalamy jakoś nie mam ochoty z nim przesiadywać dużo itp jest strasznie opryskliwy nawet do mojej mamy z teściową nie gadam bo mnie wkurza najmądrzejszą udaje i ciagle narzeka jaka ona zmeczona a nic nie robi obiad tylko w niedziele i wiecznie schabowe z biedronki haha.

u mnie też czasem mam go dość. ale z przyszłą teściową jest ok. nawet mnie zaskoczyła ostatnio. B ją wk... i ona do niego powiedziała -"ja się dziwie że ta dziewczyna jest z Tobą" (chodziło oczywiście o mnie). ona jest za mną chyba. ale i tak się jej nie zwierzam

prosze o dalsze głosowanie - BebiKlub, Bebiko - Galeria

Papitkaa, maleństwo- Dziewczyny u mnie też mnie najlepiej mój P. jast świetnym ojcem, ale między nami coś się popsuło, prawie nierozmawiamy. nawet jak jest w domu to on siedzi w salonie albo na odwrót. Kochany jest tylko jak czegoś potrzebuje... nawet w moje urodziny siedział przed komputerem:-( Teściową mam wporządku bo się nie wtrąca i mi to pasuje.

Happymum czemu dwie różne rzeczy napisałaś o teściowej najpierw że Cię wkurza i najmądrzejsza a teraz że jest ok bo się nie wtrąca??

kasiek88kasiek- może źle to ujełam, nie wtrąca się co jest między mną a P. - a najmądrzejsza jesli chodzi o wychowanie mojego Denniska,

reklama
Kasiek Swój rytm - jeszcze nie do końca ale ciężko nad nim pracuję :) Przed ciążą ważyłam 52-53 kg . Pod koniec ciąży ok 65 kg i no w czwartej dobie po porodzie jak wyszłam do domu 52 kg . teraz 47 ;/ Czuję się jak szczupak haha ( może dlatego że ostatnimi czasy latałam w piłką ):))

Maleństwo głosik ( 3 ) oddany :p

Byłam dziś na spacerku , zjadłam obiadek i ledwo się ruszam . :baffled: Patrze na film i odpoczywam póki P zajmuje się Nusia :)

Do góry