reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny. Pisałam Wam ostatnio, że czas będzie powiadomić rodzinę o maluszku. Pisałyście że to dziwne jak nie jest pewne czy jestem w ciąży, bo test wyszedł pozytywnie ale słabo. Dziś zrobiłam kolejny ale to była czysta formalność:-p Dwie mocne krechy, jutro pierwsza wizyta u lekarza. Czuję się dobrze, na razie brak mdłości tylko piersi nabrzmiałe i czasem zakuje w jajnikach.

Witamy nowe mamuśki ;** Miłego dnia

reklama
hejka. podróż Jaś w samochodzie przespał prawie całą. był strasznie u mamy pobudzony i markotał przy jedzeniu. za dużo wrażeń jak na jeden raz chyba. mama bardzo zadowolona. pogoda sobote brzydka w niedziele ladna.

witam nowa mame

U nas deszczowo ale nie pada;-)
Anulak u nas nadal pobudki okolo polnocy na jedzenie, dopiero 2 noce bez jedzienia przespal
Zuzanna nie pisalas nam ze test wyszedl slabo tylko ze nie robilas i dlatego dziwilymy sie ze chcesz powiadamiac rodzine, jesli pisalabys tak jak twierdzisz ze wyszedl slabo zadna z nas by sie nie dziwila:sorry:
Renata ostatnio czytalam ze maja byc ulewy i niby w grudniu az do 15 stopni, ciekawe czy sie sprawdzi
Milena, nie widze zdjec:sorry:

MIlena co tam w podomka super wyglądacie;) I wreszcie widzę jak włosy obcięłaś;P

Anulak@
moja tez ma 3 lata i się budzi i woła mamo chodź tu przytulić:p
Piszę chyba 3 raz zrób sobie suwaczki żebyśmy kojarzyły Twoje dzieciaczki:p

Ooookatkaooo
zdrówka dla Nadusi:) Masakra ginekolog;/

Zuzanna31 no to wielkie GRATULACJE!!! A Ty nie pisałaś że test robiłaś tylko ta druga kreska taka blada?? I że miałaś drugi robić??

Dominika też chętnie poszła szybciutko do przedszkola chyba już się stęskniła... A padało jak nie wiem to jeszcze zadowolona bo mogła wziąć swoją różową parasolkę;P
Ja się zapisałam na jutro na wizytę do okulisty o dziwo bardzo szybko udało mi się:) Zaszłam na szmaty i kupiłam Domce szorty ale super mam nadzieje że będą dobre bo to niby na dwa latka ale ona ma małą dupkę i w wakacje chodziła nawet w takich chyba na 86 cm:p

sembonzakura witaj śmiało pisz u nas:) Sama mam 24 lata :) A dziewczyny są w różnym wieku:)
Napisz nam coś więcej o sobie;)

heh co ja mogę o mej skromnej osobie powiedzieć? :) Lat mam 24 i miesięcy trzy. Maleństwo nas troszkę zaskoczyło ale jak najbardziej pozytywnie, planowaliśmy się konkretniej 'wziąć o roboty' na przyszły rok no ale natura zdecydowała za nas no więc oczekujemy naszego 'małego myszka' niecierpliwie. Od lat prawie trzech mieszkamy w Anglii, szału nie ma ale dajemy radę, poza ty stawiamy domek w PL hmmm co jeszcze mogę powiedzieć? :)

Heja. Bylam z O u laryngologa i .. az sie przerazilam z lekka. na dzien dzisiejszy F kwalifikuje sie do zalozenia jakis dreników w uszach i wyciecie mogdałka. ubytek w sluchu jest. jak spory niewiadomo bo dziś badania sluchu nie zrobili. plukali mu uszka, i jedno badanie. 17.12 kolejna wizyta, po testach alergologicznych, po konsultacji z alergologiem, bo te katary i kaszle. no ale laryngologa niepokoi ten jego zly sluch od ponad pol roku.
teraz pozostaje mi czekac. i jak sie bedzie poglebiac ten niedosluch to lepiej dla O zeby te dreny zalozyc. az mi sie slabo zrobilo..

reklama
Dobry wieczor dziewuszki :D

Mloda mamusia czesc :D juz bym chciala byc w tym miesiacu co ty :D a rozwiazanie tuz tuz xd

Kasiek Pan maz hehe :D to zakupki i wieczor udany :p

Magda to malenstwo twoje daje juz mocniejsze oznaki bo moje dzisiaj caly dzien sie kreci ale tak leciutko az mi sie smiac chcialo a jak siedzialam na poczekalni to wybuchnelam smiechem bo nie wytrzymalam :-D

Malenstwo zazdroszcze ci wyprawy nad moze bo tez bym tak sobie pojechala xd

Herbata gosia fajnych macie tych mezow jeden po piwko jezdzi drugi obiadek gotuje zyc nie umierac :-D

sembonzakura witamy :p mlodziutka jestes xd

Milenka a ja nie moge otworzyc tych zdjec :(

Zuzanna a po co od razu spiny ? przeciez kazdemu moglo sie zdarzyc i nie doczytac :) nie potrzebnie szukac zaczepki :) no i gratulacje :tak:

Ja to sie nie odzywlam bo tak mnie zab bolal myslalam ze wyjde z siebie ropa sie zebrala ;/ musze jak najszybciej isc do dentysty moze jutro przed praca :) a tak ogolnie to gicior bylam dziisaj na kontroli zrobil mi badanie powiedzial ze wszystko ok z ciaza ale usg mi nie zrobil i to mnie troche zasmucilo ... zapytalam go o piersi bo juz od dawien dawna mnie nie bola i teraz brodawki przesta;y mnie bolec nic a nic to powiedzial ze kazda ciaza jest inna i nie musza mnie wcale bolec wiec ok :D dal mi skierowanie na grupe krwi i powiedzial ze jezeli bede miala Rh- to mam sie od razu do niego zglosic zeby porobic inne badania itp no i 22 o 8.40 dowiem sie co bedzie :D aaa no i powiedzial ze nie bedzie mi motal w karcie ciazy i napisze tydzien ciazy z ostaniej miesiaczki zeb pozniej nie bylo gadania w szpitalu xd no a jak nie urodze w terminie to mam mu powiedziec ze inaczej liczylismy itp :D no to na tyle ;p przed chwila bylam w sklepie po biala czekolade i sok pomidorowy niezla kombinacja i czekam na moj serial :D

Milego wieczorku Mamuski ; **

Do góry