Dobry wieczor dziewuszki
Mloda mamusia czesc
juz bym chciala byc w tym miesiacu co ty
a rozwiazanie tuz tuz xd
Kasiek Pan maz hehe
to zakupki i wieczor udany
Magda to malenstwo twoje daje juz mocniejsze oznaki bo moje dzisiaj caly dzien sie kreci ale tak leciutko az mi sie smiac chcialo a jak siedzialam na poczekalni to wybuchnelam smiechem bo nie wytrzymalam
Malenstwo zazdroszcze ci wyprawy nad moze bo tez bym tak sobie pojechala xd
Herbata gosia fajnych macie tych mezow jeden po piwko jezdzi drugi obiadek gotuje zyc nie umierac
sembonzakura witamy
mlodziutka jestes xd
Milenka a ja nie moge otworzyc tych zdjec
Zuzanna a po co od razu spiny ? przeciez kazdemu moglo sie zdarzyc i nie doczytac
nie potrzebnie szukac zaczepki
no i gratulacje
Ja to sie nie odzywlam bo tak mnie zab bolal myslalam ze wyjde z siebie ropa sie zebrala ;/ musze jak najszybciej isc do dentysty moze jutro przed praca
a tak ogolnie to gicior bylam dziisaj na kontroli zrobil mi badanie powiedzial ze wszystko ok z ciaza ale usg mi nie zrobil i to mnie troche zasmucilo ... zapytalam go o piersi bo juz od dawien dawna mnie nie bola i teraz brodawki przesta;y mnie bolec nic a nic to powiedzial ze kazda ciaza jest inna i nie musza mnie wcale bolec wiec ok
dal mi skierowanie na grupe krwi i powiedzial ze jezeli bede miala Rh- to mam sie od razu do niego zglosic zeby porobic inne badania itp no i 22 o 8.40 dowiem sie co bedzie
aaa no i powiedzial ze nie bedzie mi motal w karcie ciazy i napisze tydzien ciazy z ostaniej miesiaczki zeb pozniej nie bylo gadania w szpitalu xd no a jak nie urodze w terminie to mam mu powiedziec ze inaczej liczylismy itp
no to na tyle ;p przed chwila bylam w sklepie po biala czekolade i sok pomidorowy niezla kombinacja i czekam na moj serial
Milego wieczorku Mamuski ; **