reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny. Pisałam Wam ostatnio, że czas będzie powiadomić rodzinę o maluszku. Pisałyście że to dziwne jak nie jest pewne czy jestem w ciąży, bo test wyszedł pozytywnie ale słabo. Dziś zrobiłam kolejny ale to była czysta formalność:-p Dwie mocne krechy, jutro pierwsza wizyta u lekarza. Czuję się dobrze, na razie brak mdłości tylko piersi nabrzmiałe i czasem zakuje w jajnikach.

Witamy nowe mamuśki ;** Miłego dnia

reklama
hejka. podróż Jaś w samochodzie przespał prawie całą. był strasznie u mamy pobudzony i markotał przy jedzeniu. za dużo wrażeń jak na jeden raz chyba. mama bardzo zadowolona. pogoda sobote brzydka w niedziele ladna.

witam nowa mame

U nas deszczowo ale nie pada;-)
Anulak u nas nadal pobudki okolo polnocy na jedzenie, dopiero 2 noce bez jedzienia przespal
Zuzanna nie pisalas nam ze test wyszedl slabo tylko ze nie robilas i dlatego dziwilymy sie ze chcesz powiadamiac rodzine, jesli pisalabys tak jak twierdzisz ze wyszedl slabo zadna z nas by sie nie dziwila:sorry:
Renata ostatnio czytalam ze maja byc ulewy i niby w grudniu az do 15 stopni, ciekawe czy sie sprawdzi
Milena, nie widze zdjec:sorry:

MIlena co tam w podomka super wyglądacie;) I wreszcie widzę jak włosy obcięłaś;P

Anulak@
moja tez ma 3 lata i się budzi i woła mamo chodź tu przytulić:p
Piszę chyba 3 raz zrób sobie suwaczki żebyśmy kojarzyły Twoje dzieciaczki:p

Ooookatkaooo
zdrówka dla Nadusi:) Masakra ginekolog;/

Zuzanna31 no to wielkie GRATULACJE!!! A Ty nie pisałaś że test robiłaś tylko ta druga kreska taka blada?? I że miałaś drugi robić??

Dominika też chętnie poszła szybciutko do przedszkola chyba już się stęskniła... A padało jak nie wiem to jeszcze zadowolona bo mogła wziąć swoją różową parasolkę;P
Ja się zapisałam na jutro na wizytę do okulisty o dziwo bardzo szybko udało mi się:) Zaszłam na szmaty i kupiłam Domce szorty ale super mam nadzieje że będą dobre bo to niby na dwa latka ale ona ma małą dupkę i w wakacje chodziła nawet w takich chyba na 86 cm:p

sembonzakura witaj śmiało pisz u nas:) Sama mam 24 lata :) A dziewczyny są w różnym wieku:)
Napisz nam coś więcej o sobie;)

heh co ja mogę o mej skromnej osobie powiedzieć? :) Lat mam 24 i miesięcy trzy. Maleństwo nas troszkę zaskoczyło ale jak najbardziej pozytywnie, planowaliśmy się konkretniej 'wziąć o roboty' na przyszły rok no ale natura zdecydowała za nas no więc oczekujemy naszego 'małego myszka' niecierpliwie. Od lat prawie trzech mieszkamy w Anglii, szału nie ma ale dajemy radę, poza ty stawiamy domek w PL hmmm co jeszcze mogę powiedzieć? :)

Heja. Bylam z O u laryngologa i .. az sie przerazilam z lekka. na dzien dzisiejszy F kwalifikuje sie do zalozenia jakis dreników w uszach i wyciecie mogdałka. ubytek w sluchu jest. jak spory niewiadomo bo dziś badania sluchu nie zrobili. plukali mu uszka, i jedno badanie. 17.12 kolejna wizyta, po testach alergologicznych, po konsultacji z alergologiem, bo te katary i kaszle. no ale laryngologa niepokoi ten jego zly sluch od ponad pol roku.
teraz pozostaje mi czekac. i jak sie bedzie poglebiac ten niedosluch to lepiej dla O zeby te dreny zalozyc. az mi sie slabo zrobilo..

reklama
Dobry wieczor dziewuszki :D

Mloda mamusia czesc :D juz bym chciala byc w tym miesiacu co ty :D a rozwiazanie tuz tuz xd

Kasiek Pan maz hehe :D to zakupki i wieczor udany :p

Magda to malenstwo twoje daje juz mocniejsze oznaki bo moje dzisiaj caly dzien sie kreci ale tak leciutko az mi sie smiac chcialo a jak siedzialam na poczekalni to wybuchnelam smiechem bo nie wytrzymalam :-D

Malenstwo zazdroszcze ci wyprawy nad moze bo tez bym tak sobie pojechala xd

Herbata gosia fajnych macie tych mezow jeden po piwko jezdzi drugi obiadek gotuje zyc nie umierac :-D

sembonzakura witamy :p mlodziutka jestes xd

Milenka a ja nie moge otworzyc tych zdjec :(

Zuzanna a po co od razu spiny ? przeciez kazdemu moglo sie zdarzyc i nie doczytac :) nie potrzebnie szukac zaczepki :) no i gratulacje :tak:

Ja to sie nie odzywlam bo tak mnie zab bolal myslalam ze wyjde z siebie ropa sie zebrala ;/ musze jak najszybciej isc do dentysty moze jutro przed praca :) a tak ogolnie to gicior bylam dziisaj na kontroli zrobil mi badanie powiedzial ze wszystko ok z ciaza ale usg mi nie zrobil i to mnie troche zasmucilo ... zapytalam go o piersi bo juz od dawien dawna mnie nie bola i teraz brodawki przesta;y mnie bolec nic a nic to powiedzial ze kazda ciaza jest inna i nie musza mnie wcale bolec wiec ok :D dal mi skierowanie na grupe krwi i powiedzial ze jezeli bede miala Rh- to mam sie od razu do niego zglosic zeby porobic inne badania itp no i 22 o 8.40 dowiem sie co bedzie :D aaa no i powiedzial ze nie bedzie mi motal w karcie ciazy i napisze tydzien ciazy z ostaniej miesiaczki zeb pozniej nie bylo gadania w szpitalu xd no a jak nie urodze w terminie to mam mu powiedziec ze inaczej liczylismy itp :D no to na tyle ;p przed chwila bylam w sklepie po biala czekolade i sok pomidorowy niezla kombinacja i czekam na moj serial :D

Milego wieczorku Mamuski ; **

Do góry