reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anulak fajnych masz chlopakow :-)

Vi
chodzilo mi o to ze Vi chciala spac z Em. ogolnie bardzo fajnie do siebie podchodza Twoje dziewczynki. mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie

kasiek
to fajny prezent dostalas. pozazdroscic

gosia dobrze ze Ci po piwo jezdzi ;-) nudzi Ci sie? chyba dziecko masz za grzeczne. chcesz to przyjedz do mnie :-p

malenstwo dobrze ze wizyta udana. mama pewnie zachwycona wnukiem?

a ja sie dzis obijam. M. obiad zrobil i czekamy na jego rodzicow... moze mala na nich sie uwiesi, bo normalnie wije sie jak bluszcz wokol nogi

reklama
Hej niedzielnie :)

Młoda mamusia1 trzymam kciuki za szybki porod :) i za dalsze nawracanie pana meza szanownego :)

caly dzien jakis taki senny ;/ poszlam z chlopcami do kuzynki, dzieciaki poszalały, ja poplotkowalam.

a teraz sie nazarlam bigosiku ( fajnie tak na noc ;/ ) i czuje ze pekam.

cześć dziewczyny ja nie wiem czy się załapuje jeszcze na ten wątek bo nie wiem jaka jest średnia wieku tutaj ale sama się uważam za młoda kózkę :)P) a ciąża moja pierwsza :)

gosia to z tego co piszesz to ma.. na mandarynki najwidoczniej...
maleństwo i jak nad morzem? jaka pogoda? jak mama zareagowała ? jak mały? opowiadaj :-p
herbata Vi nie chciała spać z Emmą .. ona jak wstawała to chciała być już obok niej i biegła do nas do sypialni i właziła jej rano do łózeczka :-p zreszta przy każdej okazji się do niej pchała zeby całowac i przytulać :-p
do teraz mają tak że jak czytam bajkę to Vi woła Emkę i razem leżą w łóżku i słuchaja a później każda do siebie i spac :-p
ale piszesz że fajnie.. oj nie zawsze jest kolorowo uwierz ;-) czasem jak się zaczną ganiać o jedną zabawkę to szału można dostać :-p haha
ale ja zawsze staram się tłumaczyć żeby się dzieliły i w ogóle.. i chyba dzięki temu nie zdarza się to za często ;-)

witam nową mamę :-)

heja :)

Witam nową mame.

Vi u mnie chlopcy tsk samo na siebie reagują, tylkon ze bywa brutalniej w czasie bojki o zabawke z racji wieku.tez sie calują, Filip OSkara potrafi na rekach nosic, pomaga mu we wszystkim.. a i potrafią tak sie bic ze trzeba rozdzielac.JAk O sie urodzil F tez wode dawal do picia, pieluszki pomagał zmieniac, kąpal ze mną, w wozku F woził, tylko trzeba bylo pomagac skrecac bo F nie widzial
gdzie idzie :Dsłodko to tak wyglądało. ksiązeczki pokazywal mlodemu :)

u nas leje. calutka noc i teraz tez.a ja mialam do banku jechac i na cmentarz, ze 4 h na ł poczekac. no daruje sobie chyba dziś :)

Vi Czasem ciężko , zmęczona ...ale daję sobie rade .. Dla takiego szkraba wszystko :) Podaruje mamie uśmiech i mam siłę bawić dalej:p Mam kilka z mała zdj . ale same w ''podomkach'' więc do sieci się nie nadają , musze kiedys takie wyjściowe zrobić to dodam . :-):-) oo , tu duzo nie widać ( nie smiac sie , jestem nie ogarnięta ) ;P Zobacz załącznik 512871
a tu mój bąbelek :):)Zobacz załącznik 512872

Witam nową mamusie :)

I Uciekam do Natalki :))) Potem coś napisze , jak mała mi pozwoli :)

Witam nową mamusie:)
maleństwo jak tam synuś po podróży:)

U mnie starszy synek jak narazie wpatrzony w P jak w obrazek zobaczymy co będzie jak trzeba bedzie sie zabawkami podzielić:)

a jak dziewczyny u was dzieciaczki w nocy spią bo u mnie młodszy wstaje nawet 3-4 razy a czasem starszy chociaż ma 3 latka też potrafi sie w nocy budzić.szczególnie jak dużo sie w ciągu dnia dzieje to w nocy strasznie przeżywa i albo sie budzi albo krzyczy przez sen

Anulak moi chlopcy tez sie budzą w nocy. Oskar 3,5 roku ma i standardem jest pielgrzymka na moje łóżko. F rzadziej, chociaz zdarza sie ze sie przebudzi, sprawdzi czy jestem, gdzie jestem i czy aby miejsca na moim łóżku dla niego niema.. i idzie spac dalej :)
Oskar tez budzi sie z krzykiem. oczy otwarte a wyje ,krzyczy,coś majaczy. U nas dziala porządne wybudzenie dziecia.i na nowo usypianie.

leje nadal ;/ maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko ile wody na podworku mam ;/

reklama
Hej witam i ja^^:) Nie odzywałam sie bo bylismy u babci:p

Nadusie dorwało jakies straszne chorubsko, czekalismy do dzis i dzis jedziemy z nią do lekasza, nie było sensu jechac w wekkend do nasze tzw przychodni przyszpitalnej poniewaz kiedys dyzur miał GINEKOLOG i pan ginekolog badał moją córkę wyobrazacie sobie? I co on by mi powiedział a dzis jade do naszej przychodni ..

Ps. CZY KTÓRAS Z MAM UZYWAŁA PLASTRÓW AROMACTIV?

Do góry