reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anulak fajnych masz chlopakow :-)

Vi
chodzilo mi o to ze Vi chciala spac z Em. ogolnie bardzo fajnie do siebie podchodza Twoje dziewczynki. mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie

kasiek
to fajny prezent dostalas. pozazdroscic

gosia dobrze ze Ci po piwo jezdzi ;-) nudzi Ci sie? chyba dziecko masz za grzeczne. chcesz to przyjedz do mnie :-p

malenstwo dobrze ze wizyta udana. mama pewnie zachwycona wnukiem?

a ja sie dzis obijam. M. obiad zrobil i czekamy na jego rodzicow... moze mala na nich sie uwiesi, bo normalnie wije sie jak bluszcz wokol nogi

reklama
Hej niedzielnie :)

Młoda mamusia1 trzymam kciuki za szybki porod :) i za dalsze nawracanie pana meza szanownego :)

caly dzien jakis taki senny ;/ poszlam z chlopcami do kuzynki, dzieciaki poszalały, ja poplotkowalam.

a teraz sie nazarlam bigosiku ( fajnie tak na noc ;/ ) i czuje ze pekam.

cześć dziewczyny ja nie wiem czy się załapuje jeszcze na ten wątek bo nie wiem jaka jest średnia wieku tutaj ale sama się uważam za młoda kózkę :)P) a ciąża moja pierwsza :)

gosia to z tego co piszesz to ma.. na mandarynki najwidoczniej...
maleństwo i jak nad morzem? jaka pogoda? jak mama zareagowała ? jak mały? opowiadaj :-p
herbata Vi nie chciała spać z Emmą .. ona jak wstawała to chciała być już obok niej i biegła do nas do sypialni i właziła jej rano do łózeczka :-p zreszta przy każdej okazji się do niej pchała zeby całowac i przytulać :-p
do teraz mają tak że jak czytam bajkę to Vi woła Emkę i razem leżą w łóżku i słuchaja a później każda do siebie i spac :-p
ale piszesz że fajnie.. oj nie zawsze jest kolorowo uwierz ;-) czasem jak się zaczną ganiać o jedną zabawkę to szału można dostać :-p haha
ale ja zawsze staram się tłumaczyć żeby się dzieliły i w ogóle.. i chyba dzięki temu nie zdarza się to za często ;-)

witam nową mamę :-)

heja :)

Witam nową mame.

Vi u mnie chlopcy tsk samo na siebie reagują, tylkon ze bywa brutalniej w czasie bojki o zabawke z racji wieku.tez sie calują, Filip OSkara potrafi na rekach nosic, pomaga mu we wszystkim.. a i potrafią tak sie bic ze trzeba rozdzielac.JAk O sie urodzil F tez wode dawal do picia, pieluszki pomagał zmieniac, kąpal ze mną, w wozku F woził, tylko trzeba bylo pomagac skrecac bo F nie widzial
gdzie idzie :Dsłodko to tak wyglądało. ksiązeczki pokazywal mlodemu :)

u nas leje. calutka noc i teraz tez.a ja mialam do banku jechac i na cmentarz, ze 4 h na ł poczekac. no daruje sobie chyba dziś :)

Vi Czasem ciężko , zmęczona ...ale daję sobie rade .. Dla takiego szkraba wszystko :) Podaruje mamie uśmiech i mam siłę bawić dalej:p Mam kilka z mała zdj . ale same w ''podomkach'' więc do sieci się nie nadają , musze kiedys takie wyjściowe zrobić to dodam . :-):-) oo , tu duzo nie widać ( nie smiac sie , jestem nie ogarnięta ) ;P Zobacz załącznik 512871
a tu mój bąbelek :):)Zobacz załącznik 512872

Witam nową mamusie :)

I Uciekam do Natalki :))) Potem coś napisze , jak mała mi pozwoli :)

Witam nową mamusie:)
maleństwo jak tam synuś po podróży:)

U mnie starszy synek jak narazie wpatrzony w P jak w obrazek zobaczymy co będzie jak trzeba bedzie sie zabawkami podzielić:)

a jak dziewczyny u was dzieciaczki w nocy spią bo u mnie młodszy wstaje nawet 3-4 razy a czasem starszy chociaż ma 3 latka też potrafi sie w nocy budzić.szczególnie jak dużo sie w ciągu dnia dzieje to w nocy strasznie przeżywa i albo sie budzi albo krzyczy przez sen

Anulak moi chlopcy tez sie budzą w nocy. Oskar 3,5 roku ma i standardem jest pielgrzymka na moje łóżko. F rzadziej, chociaz zdarza sie ze sie przebudzi, sprawdzi czy jestem, gdzie jestem i czy aby miejsca na moim łóżku dla niego niema.. i idzie spac dalej :)
Oskar tez budzi sie z krzykiem. oczy otwarte a wyje ,krzyczy,coś majaczy. U nas dziala porządne wybudzenie dziecia.i na nowo usypianie.

leje nadal ;/ maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko ile wody na podworku mam ;/

reklama
Hej witam i ja^^:) Nie odzywałam sie bo bylismy u babci:p

Nadusie dorwało jakies straszne chorubsko, czekalismy do dzis i dzis jedziemy z nią do lekasza, nie było sensu jechac w wekkend do nasze tzw przychodni przyszpitalnej poniewaz kiedys dyzur miał GINEKOLOG i pan ginekolog badał moją córkę wyobrazacie sobie? I co on by mi powiedział a dzis jade do naszej przychodni ..

Ps. CZY KTÓRAS Z MAM UZYWAŁA PLASTRÓW AROMACTIV?

Do góry