reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek88kasiek tak, nadal mieszkam z rodzicami, a mąż pomaga mi finansowo, ale nie jesteśmy razem, chyba w końcu zrozumiał, że rodzina ważniejsza, niż mamusia.

Wczoraj byłam na IP z bólami jak na miesiączke, okazało się, że skurczy brak, ale za to rozwarcie na 3 cm. Mam nadzieję, że szybko mnie zbierze, bo już się doczekać nie mogę aż przytulę mojego królewicza :D:-D:-D

reklama
papitka ja czasem dawałam obiadki jak nie miałam czasu gotować lub byliśmy poza domem a tak to gotowałam zupkiprawie codziennie .. normalne warzywka z mięskiem ... nie miksowałam ale ugniatałam widelcem zeby jednak coś było w zupie czuć ,.. nie dodawaj kostek rosołowych czy też jakichś veget albo kucharków bo to sama sól :/
a przepisów dużo znajdziesz w necie albo na watku przepisowym na dole w Niemowlakach :-)
magda pewnie nie będzie mu się chciało więcej tak balowac :-p
herbata z jakim spaniem nie zazdrościsz bo nie zrobumiałam :-p
co do zabawek mają wspólne i tez osobmne które dostaja na święta czy urodziny ale zawsze mają powtarzane e bawic sie maja razem mimo ze ta zabawka np Emmy czy cokolwiek , i Vi tez wie i sama mówi że np to jej zabawka ale teraz jest Emmy bo ona wyrosła- tak samo z ciuchami mówi że to były moje spodnie ale są za małe i sa Emmy :-p wiec z tym problemu nie mam ;-)
a jak sobie czasem zabieraja zabawki to rodzielam sprawiedliwie że ta dostaje która sobie pierwsza wzięła ale za chwile ma tez dac sie pobawić drugiej i pilnuję żbey tak się stało .. a tak na ogól to nawet jak Emka coś chce to sama vi jej daje i mówi "pobaw sie tym" a sama bierze coś innego i odwrotnie :-) jak Vi spyta o zabawkę to Emma jej daje i sama leci do innych :tak:
maleństwo zdrówka dla Jasia :-)
gosia współczuję tej wysypki :/ a ona ma ogólnie alergię na coś ??

to się rozpisałam :-p

młodamamusia 1 to ta sama co młodamamusia18? bo się pogubiłam :-p

a u mnie deszczowo i ponuro od 1 listopada :/

Anulak@ ale masz przystojniachów:) To dobrze z serduszkiem Pawełka ok:) Zrób sobie jeszcze suwaczki łatwiej się kojarzy:)

Młoda mamusia
ooo to może coś się rozkręci i w tym tygodniu będziesz miała syneczka;) A widzisz szanse dla Waszego związku???

Vi ja jestem:p

My wczoraj na zakupach i Pan mąż mi kurtkę i długi sweterek sprezentował... Jakież było moje cudowne zakoczenie bo na metce kurtka była 250zł a zapłaciliśmy 180:)
Wieczorem poszliśmy ze znajomymi na piwko pośmialismy się i nawet potańczyliśmy...

o znalazły sie chociaż 2 :-p hehe
kasiek to fajny prezent Ci mąż zrobił :-)
ja tez kiedyś coś kupowałam i inna metka była na ciuchu a inna przy kasie cena i okazało się że w komputerach mają wpisana przecenę a po prostu nie oznaczyli na ubraniu :-p

milena a jak tam sobie dajesz rade ?? wstaw jakieś swoje zdjęcie z mała :-) albo chcociaż na FB :-) ;-)

Hej;)
Ja tez obecna:p
Posprzatalam sobie chatke na blysk i odpoczywam:p
A dzis rano dostalam takiego kopniaka ze az tak dziwnie mi bylo, az mi sie plakac z radosci chcialo;)) Teraz tez sie rusza ale delikatnie;) Swietne uczucie;)))
U nas pogoda tragiczna, leje od wczoraj, nawet na spacer sie nie da pojsc.. a jeszcze dzis T do 20;/ porazka zapuszcze chyba korzenie w domu z tych nudziachow;)) ;P
Teraz mam ciagle ssanie w brzuchu haha, najem sie do syta a za chwile sie rozgladam zeby cos podjesc:p czyli wszystko wrocilo do normy:p

Vi właśnie nie ma uczulenia tzn...raz jak ja meszki pogryzly i 2 razy juz na skorke mandarynki.

Moj maz pojechal mi po piweczko do sklepu;-) juz mi sie nudzi w domu pojechalabym gdzies....
Jutro do pracy na 2 zmiane jak ja to lubie ostatnio....:sorry2:

reklama
hej wróciłam dziś od mojej mamy z nad morza. zobaczyła na żywo pierwszy raz wnuka. było ok. troszkę wrażeń mu zafundowaliśmy. pełno osób. moje rodzeństwo i dwie koleżanki.

teraz śpi smacznie w nocy dał mi troszkę popalić.

anulak śliczni Ci Twoi meżczyźni

VI ja też wóciłam i jestem

Do góry