reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek88kasiek tak, nadal mieszkam z rodzicami, a mąż pomaga mi finansowo, ale nie jesteśmy razem, chyba w końcu zrozumiał, że rodzina ważniejsza, niż mamusia.

Wczoraj byłam na IP z bólami jak na miesiączke, okazało się, że skurczy brak, ale za to rozwarcie na 3 cm. Mam nadzieję, że szybko mnie zbierze, bo już się doczekać nie mogę aż przytulę mojego królewicza :D:-D:-D

reklama
papitka ja czasem dawałam obiadki jak nie miałam czasu gotować lub byliśmy poza domem a tak to gotowałam zupkiprawie codziennie .. normalne warzywka z mięskiem ... nie miksowałam ale ugniatałam widelcem zeby jednak coś było w zupie czuć ,.. nie dodawaj kostek rosołowych czy też jakichś veget albo kucharków bo to sama sól :/
a przepisów dużo znajdziesz w necie albo na watku przepisowym na dole w Niemowlakach :-)
magda pewnie nie będzie mu się chciało więcej tak balowac :-p
herbata z jakim spaniem nie zazdrościsz bo nie zrobumiałam :-p
co do zabawek mają wspólne i tez osobmne które dostaja na święta czy urodziny ale zawsze mają powtarzane e bawic sie maja razem mimo ze ta zabawka np Emmy czy cokolwiek , i Vi tez wie i sama mówi że np to jej zabawka ale teraz jest Emmy bo ona wyrosła- tak samo z ciuchami mówi że to były moje spodnie ale są za małe i sa Emmy :-p wiec z tym problemu nie mam ;-)
a jak sobie czasem zabieraja zabawki to rodzielam sprawiedliwie że ta dostaje która sobie pierwsza wzięła ale za chwile ma tez dac sie pobawić drugiej i pilnuję żbey tak się stało .. a tak na ogól to nawet jak Emka coś chce to sama vi jej daje i mówi "pobaw sie tym" a sama bierze coś innego i odwrotnie :-) jak Vi spyta o zabawkę to Emma jej daje i sama leci do innych :tak:
maleństwo zdrówka dla Jasia :-)
gosia współczuję tej wysypki :/ a ona ma ogólnie alergię na coś ??

to się rozpisałam :-p

młodamamusia 1 to ta sama co młodamamusia18? bo się pogubiłam :-p

a u mnie deszczowo i ponuro od 1 listopada :/

Anulak@ ale masz przystojniachów:) To dobrze z serduszkiem Pawełka ok:) Zrób sobie jeszcze suwaczki łatwiej się kojarzy:)

Młoda mamusia
ooo to może coś się rozkręci i w tym tygodniu będziesz miała syneczka;) A widzisz szanse dla Waszego związku???

Vi ja jestem:p

My wczoraj na zakupach i Pan mąż mi kurtkę i długi sweterek sprezentował... Jakież było moje cudowne zakoczenie bo na metce kurtka była 250zł a zapłaciliśmy 180:)
Wieczorem poszliśmy ze znajomymi na piwko pośmialismy się i nawet potańczyliśmy...

o znalazły sie chociaż 2 :-p hehe
kasiek to fajny prezent Ci mąż zrobił :-)
ja tez kiedyś coś kupowałam i inna metka była na ciuchu a inna przy kasie cena i okazało się że w komputerach mają wpisana przecenę a po prostu nie oznaczyli na ubraniu :-p

milena a jak tam sobie dajesz rade ?? wstaw jakieś swoje zdjęcie z mała :-) albo chcociaż na FB :-) ;-)

Hej;)
Ja tez obecna:p
Posprzatalam sobie chatke na blysk i odpoczywam:p
A dzis rano dostalam takiego kopniaka ze az tak dziwnie mi bylo, az mi sie plakac z radosci chcialo;)) Teraz tez sie rusza ale delikatnie;) Swietne uczucie;)))
U nas pogoda tragiczna, leje od wczoraj, nawet na spacer sie nie da pojsc.. a jeszcze dzis T do 20;/ porazka zapuszcze chyba korzenie w domu z tych nudziachow;)) ;P
Teraz mam ciagle ssanie w brzuchu haha, najem sie do syta a za chwile sie rozgladam zeby cos podjesc:p czyli wszystko wrocilo do normy:p

Vi właśnie nie ma uczulenia tzn...raz jak ja meszki pogryzly i 2 razy juz na skorke mandarynki.

Moj maz pojechal mi po piweczko do sklepu;-) juz mi sie nudzi w domu pojechalabym gdzies....
Jutro do pracy na 2 zmiane jak ja to lubie ostatnio....:sorry2:

reklama
hej wróciłam dziś od mojej mamy z nad morza. zobaczyła na żywo pierwszy raz wnuka. było ok. troszkę wrażeń mu zafundowaliśmy. pełno osób. moje rodzeństwo i dwie koleżanki.

teraz śpi smacznie w nocy dał mi troszkę popalić.

anulak śliczni Ci Twoi meżczyźni

VI ja też wóciłam i jestem

Do góry