reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mlodamamusia to oby cos sie jednak szybciej zaczelo dziac... choc pewnie jak na zlosc nie. wiem, bo sama przenosilam i to sporo, ale Tobie to nie grozi. a z Amelka tez CC?

No mam nadzieję, że przenoszenie mi nie grozi, hehe. Tak z Amelką miałam CC, leżałam na patologii w szpitalu z gestozą miesiąc i ordynator się nade mną zlitował w 37 tygodniu. Ale ogólnie mam wskazanie do cięcia. Moja lekarka mi tłumaczyła, że lepiej jak same skurcze się zaczną, czy wody odejdą, bo niby wtedy lepiej się dziecko adoptuje, niż tak z buta rozciąć i wyciągnąć. Ale od środy mam okropne bóle podbrzusza, jak na miesiączkę, i zdecydowałam, że jak do obiadu mi nie przejdą to jedziemy na IP, bo dziwny jest ten ból;/

młoda_mamusia1
to ty już dni odliczasz do spotkania z maleństwem.

No odliczam, odliczam :-D Już się nie mogę doczekać, a ten czas jeszcze tak wolno płynie.... normalnie to czekanie mnie tak wykańcza, jak nie wiem, hehe

reklama
Nie było mnie jakiś czas. te problemy z karmieniem Jasia, byliśmy u pediatry kazał spróbować sztuczne ale i tak krzyczał i płakał więc skierowała nas do szpitala na badania. byliśmy od poniedziałku do środy z podejrzeniem zakażenia dróg moczowych. ale okazało się że to nie to tylko zapalenie uszka. i wypisali nas z zaleceniem wkraplać kropelki i okłady ciepłe na uszko. przez to szczepienie i moja wizyta u gin została przeniesiona na przyszły wtorek. Jaś śpi a ja mam czas dla siebie.

Gratki dla przyszłych mam.

malenstwo zdrówka dla Jasia, mój Daniel tydzien temu tez walczyl z zapaleniem ucha tyle ze jemu to juz sie ropa lała... :no: :-(
młoda mamusia faktycznie ty juz koncowka ciazy ale to zleicało, zobaczysz niedlugo juz maluszka :-) zleci moment

hej Mamuśki:) rzadko zaglądam-wogóle czasu nie mam:( wogóle.
Praca dom Amelka mąż i znów praca na okragło-teraz mam weekend wolny na szkołe.
Wogóle samochód mamy u mechanika coś tam wymienia i wesele mieslismy z kasa sie spłukaliśmy ze ho ho,ale cóż;(

malenstwo zdrowka dla babla...
papitka moja też nie chciała jesc ze sloikow,spróbuj mięsko dodać(pirś kurczaka) tylko nie wiem czy to mieso juz od 5 mies jest nie pamietam juz....:dry:
Ogólnie to Ami znowu wysypało ma plamy na całym ciele...na poprawinach złapała mandarynkę w rękę jak wychodziliśmy do samochodu po czym musiala wziac raczke do buzi....fakt ze juz jej schodzi ale jeczy ze ja "siędzi".
w skrócie to tyle u mnie;p

młoda_mamusia1 życzę szczęśliwego rozwiązania :)

malenstwo20 to współczuje i życzę zdrówka dla maluszka.

mój mały ( 4 miesiące) też mi już drugi dzień daje popalić mam wrażenie ze dolne jedynki mu będą wychodziły... mało śpi ,w nocy budzi się z płaczem, jeść je mniej niż zwykle, łapki okropnie do buzi wkłada przygryza dolą wargę, smoczki gryzie okropnie...do tego w domu strasznie grypsko panuje i boje się o Pawełka bo nasza pani doktor powiedziała że nie podejmie się leczenia tylko nas na szpital wyśle...na samo słowo szpital to już mam gęsią skórkę

Renata jakiś głupi ten właściciel!!!

Młoda mamusia1 a jak z mężem?? Dalej Ci rodzice pomagają??

Anulak@ hej a może zrób sobie suwaczki i wrzuć Wasze zdjęcia:) Jak Pawełek bo pisałaś że miał coś z serduszkiem tak??

Herbata dokładnie są obrzydliwe to jak dziecko to ma jeść;/

Maleństwo to Ci współczuję zapalenia uszka... To taki ból że szok a przy jedzeniu tak dwa razy... Ja jako dziecko miałam często niestety lubi to nawracać i trzeba pilnować...

Gosia współczuję wysypki;/

My wczoraj przyjechaliśmy na weekend do rodziców kupiłam DOmce wczoraj śniegowce w Deichmannie i getry... A dzisiaj leniu****emy:)

Anulak Moja Córa też dostała strasznego '' ślinotoku '' Jak by mogła cała łapka w buzi , płacz dzień w dzień :szok: Tylko że ona ledwo 2gi miesiąc skończyła ...wyczytałam że dzieciom mogą tak w 2-3 miesiącu wyjść ząbki :szok::szok::szok::szok::szok::szok: w ogóle wpadłam na artykuł , że dziecko urodziło się z ząbkami .... Urodziło się dziecko z uzębieniem! Mama nie jest w stanie karmić go piersią! - Papilot.pl

Młoda mamusia Szybkiego rozwiązania
Miłego weekendu // uciekam do Małej bo już woła jeść ;PP

reklama
Kasiek88kasiek Pawełek jeśli chodzi o serduszko to jak narazie jest dobrze nic się nie dzieje mam nadzieje ze tak będzie bardzo długo 14 listopada mamy wizytę u kardiologa zobaczymy co powie po badaniach...BOJE SIĘ OKROPNIE.

Milenaaaa U mojej siostry i szwagierki córy miały ząbki w 4 miesiącu

kip.jpgmoi dwaj mężczyźni:)

Do góry