reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moja tez nie chciala dlugo pelzac, a raczkowac zaczela jak miala 10 miesiecy. postaraj sie go czyms zajac jak lezy na brzuchu. u mnie bardzo pomogly male kolorowe pileczki do ktorych probowala dotrzec za wszelka cene. albo oczywiscie komorka ;-);-)

reklama
Vi haha ja 16 lat mieszkalam w Lubsku:p a pozniej rodzicom zachcialo sie na wies i teraz 15km od Lubska:p a napisalam ze 70 km od ZG bo nie wiedzialam czy bedziesz w ogole wiedziala gdzie to Lubsko malenkie sie znajduje hehe;) Jaki ten swiat jest maly jednak:p:p

Kasiek , Magda , Femme Co on na to ... coś do niego dotarło . Dziś nawet dostałam miłego sms-a . Nawet zapytał czy mała bardzo płaczliwa dziś bo on niestety pracuje dłużej . Ale szczerze myślę że chwila i będzie to samo . Za kilka dni mamy rocznice , i jestem przekonana że nawet nie pamięta ;/

Aneta Proszę bardzo ..

happy ja też odradzam chodzik , lepiej taki chodzik pchacz popatrz sobie w necie .. w UK to jest częściej używane niż chodziki zwykłe.. ale to dziecko musi mieć siłę żeby tez sie trzymało i szło
magda a no widzisz świat jest mały :-D hehe ja to mam rodzinę wszedzie w sumie w całej Polsce :-p jakoś mi się porozjeżdżali tak daleko wszyscy :-( i od mamy i od ojca strony

Hej :)

Femme 20.11 mam USG plci wiec zobaczymy :D ale cos licze na dziewczynke bo starsznie mi sie cera zniszczyla blee chropowata i pryszcze

Ja dzisiaj tak na chwilke tylko ale starsznie nerwowy dzien dzisiaj mialam moja szefowa mnie kiedys do szalu doprowadzi chcialam isc do prawnika zapytac co i jak ale za wizyte 100zl to poszlam sobie dalej ;/

I wstawiam wam zdjecia brzuszka z dzisiaj 16tydz i 1 dzien :D Obraz 023.jpgObraz 021.jpgObraz 022.jpg i dzisiaj chyba czula ruchy dzidziusia na poczatku mnie z jednej strony tak gilgotalo a jak usiadlam to czulam takie leciutkie pukania w brzuszek :D

Vi mnie wlasnie boli to ze tak do domku daleko mam:(;( strasznie tesknie za domem i wiem napewno ze na stale tu siedziec nie bedziemy bo ja psychicznie nie dam rady.. wychowalam sie w duzej rodzinie i moze dlatego czegos brakuje..
Olcia ale fajny:p moj to taki nie jest hahah:p U mnie dzis bulgotki po tej jednej stronie byly;) a wczoraj tak fajnie brzuch w jednym miejscu sie zrobil twardy i lekko wypukly;) a niech daje znac i niech kopie:p

reklama
olciaaa ładniutki brzusio :)
Ja tak jakoś koło 17 tygodnia poczułam pierwsze ruchy synka, tak mnie leciutko łaskotało, a potem też czułam takie puknięcia:biggrin2:
Teraz codziennie kopie mnie już coraz mocniej i mocniej, jak pierwszy raz się tak bardzo wysilił i zasadził mi solidnego kopniaka to aż mnie caluśką wzdrygło:-D
Dziś u mnie się zaczął 20 tydzień, jejciu jak to szybko zleciało, już połowa ciąży i brzuuusio bardzo się zaokrąglił ;)
brzusio.jpg

Do góry