reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aneta najlepszego :) szczescia i miłosci :)

Matko jaka zimnica ;/ toć to dopiero pazdziernik!!!!! piekna zlota jesien byc powinna!!!

Katka sliczne z was dziewczyny :)

Milena trzymam kciuki za twoje i Natalki szczescie. My z Ł 8,5 roku razem.. a bywają dni ze on spakowany bo takie ma podejscie do zycia ze tylko samobojstwo popelnic.. ;/

wtrybilam salatke z zupek chinskich. mniaaaaam :)

reklama
RenataT dzieki ja bum chciala niec miedzy dziecmi jak najmniejsza roznice wieku, ale zobaczymy jsk to bedzie:) moj S nie chce narazie wiecej dzieci . Moze to ze wzgledu wieku? Oboje mamy po 20 lat(nasz synek byl planowany) wiem ze mamy jeszcze czas na drugie dziecko ale wydaje ni sie ze im dluzej Dennisek bedzie sie wychowywal sam tym gorzej

Femme wiem wiem nie bede golic, bo to bedzie jeszcze gorzej:p Wstydze sie tego meeegaaa;/ a wiem ze to hormony ale dziwacznie to wyglada;)
Aneta wszystkiego dobrego i jak najwiecej milosci i zrozumienia;-))
Vi ja mieszkam w PL w lubuskim 70km od Zielonej Gory;-)
Katka ja pamietam jak pisalas niedawno;) Zagladaj czesciej, fajna cora;-)
Milena badz z nami, nie uciekaj;) zawsze to razniej;) I co twoj chlop zrozumial o co tobie chodzi i co mu przekazalas?
Renata nie rob smaka:p ja to dzis mialam ochote na szynke taka swojska z cwikla chrzanowa:p mmmm:p musze czekac do swiat:p
Mamie swojej zapowiedzialam ze szyneczki, kielbaska dla nas ma byc tez bo ja tu zabierzemy;) A T czeka na bigos mojej mamy to mama sie smiala ze zrobi w takim kotle wielkim jak w wojsku haha bo on tak lubi jej bigosik;)
Ahh jeszcze troche i swieta:p

MILENAAA - i co on na to ?

MAGDA- ty to jeszcze pikuś bo teraz zimno i tak zakrywasz brzuch itp ... a ja miałam ten największy szał z włosami w wiosnę-wakacje jak mi jeszcze brzucha tak nie było widać :-p :-p

KATKAOooo - ja Cię coś kojarzę :-p fajnie że w końcu wam się remont skończył :yes: po roku :szok: musisz być przeszczęśliwa :-D:-D śliczna córcia :-)

HAPPY - to nie może być tylko Twoja decyzja jak chłopak/mąż nie chce to uważam że nie masz co o tym nawet myśleć

Idę się ogarniać i myśleć co z dzisiejszym dniem zrobić bo w końcu wolne :-p

Wiem nie bede go do niczego zmuszala,szanuje jego zdanie a po drugie od prawie 5 lat zawsze dochodzimy razem do jakiegos porozumienia chociaz zazwyczaj mamy odmienne zdania wiec iteraz cos wymuslimy:)

Happy przede wszystkim oboje musicie być na to gotowi i oboje musicie chcieć...

AnetaF Wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy:)
z

Vi Gratulacje trójek:) To już z górki podobno te najbardziej bolą chociaż Domka jakoś niespecjalnie to przeżywała:)

Renata oj zdrówka dla Ciebie;)

Oookatkaoooo
witaj fajnie że wróciłaś i się odezwałaś:) Nadusia śliczna i Ty tak samo:) Super że remont już się skończył i gratki z okazji prawka;)

Milena no i dobrze mu powiedziałaś... Co on na to??

Magda
heheh jak pojedziesz do Polski i objesz się takich polskich maminych przysmaków to od razu Ci brzuch wywali:p:p

Ja to chyba zaraz paznokcie u stóp sobie umaluję bo obiad jest wysprzątane jest więc luzz

Hej dziewczyny, ja już dzisiaj dobrze się czuję ale mam tyle talerzy do mycia że mnie to przeraża (wczoraj nie byłam w stanie posprzątać). U nas śniegu tyle że dziewczyny ulepiły małego bałwana

ookatkaoo1993
witaj, śliczne zdjęcia, gratulacje z powodu zdania prawka, ja też zdałam za 9 razem ale ja miałam kilka lat przerwy po 5 egzaminie

Milena, RenataT, Magda, Kasiek
bardzo dziękuje(my) za życzenia

Kasiek o 10 już masz obiad i posprzątane:szok: - szacun kobieto

Dziewczyny zajrzę potem, podwijam rękawy i biorę się za porządki - trochę tego jest. Miłego dnia życzę

Kasiek haha no dokladnie, bede sie wtedy kulac:p
Aneta nie zazdroszcze:p dasz rade:p
Nie wiem czy ktoras z was oglada wlasnie Dzien Dobry Tvn. Byly kobietki ktore szyja piekne lalki.. no mega poprostu takie wrazenie to na mnie zrobilo ze sama bym chciala taka lale:p Ciekawe ile kosztuje:p
RomaSzop ich stronka internetowa.. Piekne;-)))

reklama
AnetaF proszę torpeda to tu Liza jest... Obiad jest ze wczoraj bo ja z Domką poszłam do szwagierki i tam sie najadłyśmy a teściowa na basen więc nie miał kto jeść... A posprzatane to bo jakoś w ten weekend przypilnowałam nie wiem ale jak C nie ma to jakoś tak czyściej jest:p

Magda
no śliczne te laki:)

Do góry