reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AAAA19 a tatuś dziecka ile ma lat jakieś przeczucia co do płci

ZUZANNA młodsza dziewczyna też może znaleźc prace jako niania, no i trzymam kciuki za tą kreche &&&

A my po spacerku, niby pochmurno ale 15st u nas, młodego troche przewietrzyliśmy, na hulajnodze się przejechał, to był 3 raz na niej na dworze, 2 pierwsze raz to porażka, po przejechaniu 5-10m od razu on do domu bo mu nie odzie, i po domu sobie jeździł na niej i świetnie się nauczył, troche się liścmi porzucaliśmy, a teraz bajki, zaraz kąpiel i spac bo jutro do przedszkola

reklama
Zuzanna na tym zdjęciu widać że bardzo dzieci lubisz:) Tu masz wszystko opisane https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/

Aaaa19 no to ja miałam 21 i 3 miesiące bo ja w czerwcu a Domcia w październiku się urodziła:) I też wtedy studiowałam dziennie i mój ówczesny jeszcze narzeczony też dziennie i sami mieszkaliśmy:) Więc sądzę że spokojnie dacie radę:) A jak z przyszłymi teściami??
Pewnie jakbym miała jakąś fajną mamę którą bym znała to śmiało bym puściła:) Ooo to Ty taka lingwistka jesteś super:)

Aaa, ja bylam od Ciebie rok starsza, zaszlam na 3 roku, urodzilam majac 22,5 ale nie mialam problemu ze studiami bo urodzilam w wakacje a na mgr nie poszlam bo kasy nie mam, Ł studiuje dziennie i jakos sobie radzimy. Ja moze i bym poslala gdybym dobrze znala mame ktora to organizuje;-)
Zuzanna, zgadzam sie z dziewczynami pewnie jestes w ciazy a na jakim bylas szkoleniu?
Mam problem z malym od kiedy mial zapalenie jamy ustnej nie chce jesc, gotuje to co lubi i nic a to juz miesiac, dzis rano zjadl kasze pozniej 1,5 parowki dla dzieci i kawalek bulki to bylo o 11 i do teraz nic nie chcial szukal kaszy wiec dalam, zjadl az 240ml. Moze to przez zeby, ma 13 i obecnie 3 trojki wychodza ale nigdy az tak nie mial z jedzieniem:confused:

KasiaF Jesteśmy w tym samym wieku,tzn on pół roku starszy ;-) A przeczucia to mam na dziewczynkę bo wymiotowałam i mnie mdliło okropnie ale w piątek idę do lekarza może już coś powie to się na pewno pochwalę ;-)
kasiek No są pozytywnie nastawieni do ciąży i liczą na wnusie bo M ma brata to teraz by dziewczynkę chcieli :-p A co do tych języków to 1 zaczęłam uczyć się dopiero teraz ale będę miała go 2 lata na studiach więc ogarnę a tyle, żeby wiedzę przekazać ;-) A co Ty studiowałaś?
Wampi dzięki dzięki to na razie tylko taki pomysł ale mam nadzieję, że w przyszłości uda mi się go zrealizować ;-)

aaa19 Ja byłam przekonana do chłopca a tak podświadomie dziewczynkę chciałam mieć:p I o to jest Dominika:p Mnie nie mdliło ale za to wpiep... tonę słodyczy a najbardziej żelki:p
A ja nadal studuje tylko zaocznie bo już mi się nie chce:p Wtedy Kształtowanie środowiska a teraz magisterkę z Towaroznawstwa-obrót towarowy i obsługa celna

kasiek Ja też mam ochotę na słodkie ! Mam nadzieję , że to dobrze wróży. Mi się marzy córeczka od zawsze chyba :-p oczywiście z chłopca będę się cieszyć równie mocno bo będę miała kolejnego chłopca do rozpieszczania! O to dość niespotykany kierunek chyba nie słyszałam jeszcze, żeby nikt to studiował ;-) Ja to bym chciała pedagogikę później zaocznie ale zobaczymy :-p
Zobaczcie co przed chwilą znalazłam Sąd odebrał dziecko "za starym rodzicom"
Co za koszmar..

kasiek88kasiek dziękuję za odp. ;))

I ogólnie dziękuję kobietki za miłe komentarze co do zdjęcia ;**

Anula1989 szkolenie z telemarketingu:-p

aaaa19
bardzo fajny pomysł z klubem ;)) Ja chciałabym prowadzić zajęcia taneczne dla dzieciaczków. Dwie rzeczy które uwielbiam taniec i maluszki

nie no ... jak nie poklasakłysmy i nie przytaknęłyśmy to się
obraziła ... ehhhhh

zuzanna ładna z Ciebie dziewczyna :-)
Anula możliwe że przez 3 .. a już mu tylko 3 zostały ? bo one z reguły ostatnie wychodzą :-)
możliwe bo 3 a najboleśniejsze , i muszą się wbić pomiedzy 2 i 4 ... u mnie Vi nie miała zadnych problemów z ząbkami nawet z 5 a własnie 3 jednak troszkę ją bolały choć nie az tak mocno , Emma jeszcze 3 nie ma więc nie wiem jak to będzie z bólem :-p

dobra spadam na kolację i filmik :-)

Głupim pomysłem to było radzenie się was.
I tak tak zaczynam dorastać i stwierdzam, że popełniłam totalną głupotę wchodząc kiedyś na ten wątek i klimatyzować się tutaj.
Uważacie, że skoro jesteście tu najdłużej to jesteście najmądrzejsze, wszystko wiedzące i wiecie lepiej jaka sytuacja jest lepsza dla moich dzieci dla mnie.
Dziękuję, pozdrawiam, do widzenia

Jeeeezu Dorota po co ty sie tak unosisz.?? pytasz nas o rade to ci kazda odpowiada. Nie ty jedna staisz pod scianą i sie zastanawiasz czy zostawić dziecko z obcą babą, czy nie, czy isc do pracy, czy moze zostac w domu z dzieckiem. I nikt nie pisze ze wie lepiej co twoim dzieciom jest najlepsze. a to ze Kacper boi sie obcych ludzi. taki wiek. potrwa jeszcze troche ten stan.A Amelki nie balas sie do p-la posylac?? przeciez na początku nie znalas pan, obce kobiety mialy sie zajmowac twoim dzieckiem?

Ty i na zywo tez tak nerwowo podchodzisz do kazdej dla ciebie negatywnej odpowiedzi?? to ja bym bala ci sie moje wlosy powiezyc, serio serio.

A powiedz mi, gdyby twoja mama z jakiegos powodu nie mogla juz wogole zajmowac sie Kacprem. Zrezygnowalabyś z pracy? Czy zawsze byś go brala ze sobą?

Zuzanna ladna z ciebie kobitka :)

Kasiek ja tez zelki zarlam :) z O w ciązy. pochlanialam ich tone :)
Aaaa19 mdlilo mnie calą drugą ciąze, wymiotowalam do nowego roku. termin mialam na koniec kwietnia. masakra to byla. w pierwszej ciązy zerio dolegliwosci, zero objawow, i niedogodnosci.. no tylko rosnące kg i wielgachny brzuch :)

Jutro moj pierwszak ma slubowanie. oj bede ryczec..

reklama
Vi, ma juz 1,2,4 i jedna 3 w niedziele zagladalam do buzi i kolejne trzy sie przebijaja, dwie nawet zaczyna byc widac. Oby przez zeby bo juz mam dosc sluchania ze schudl itd...same wiecie

Do góry