reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł :) Mam pytanko, co sądzicie o imionkach Xawier, Xawery, Maksymilian, Ernest, Fabian, Miłosz? Jak już wcześniej wspomniałam jesteśmy na etapie główkowania nad imieniem :p

reklama
Inka, podobno o gustach sie nie dyskutuje;-)imiona nie w moim typie, moimi faworytami dla chlopca byl Maciej, Adam, Przemek a wyszedl Bartosz. To Wam ma sie podobac;-)z tych co wymienilas wg mnie najfajniejsze Maksymilian;-)

ANULA też myśle że przez ząbki... 3 ponoc jedne z gorszych zębów więc lepiej tak niż jakieś inne dolegliwości... Ja też wielokrotnie słyszałam że młody taki chudziutki, a teraz klopsik z niego mały... Więc się nie martw

INKA jak dla mnie 2 pierwsze odpadają... Jesteśmy w Polsce... Maks, Ernest czy Fabian są fajne ale Miłosz dla mnie dziwne-staroświeckie

Pytam dziś młodego czy wypije mleczko z miodem , na co uzyskałam odpowiedź: Chętnie się skuszę, ale ewentualnie przed snem, bo teraz mam inne potrzeby :-D.

Ah i wczoraj stwierdził że tata to młotek i będzie nim młotkowac, a dziś że mama to czarownica:baffled::baffled: przeraża mnie co bedzie dalej:dry:

ANULA czarownica to podsłuchał z mojej i M rozmowy, ale mówiliśmy o wiedźmie (śmiałam się do M że wredną wiedźme ze mnie robi) i po południu wykorzystał to przeciwko mnie, ale z młotkiem to nie wiem, ostatni raz w przedszkolu był w piątek więc nie wiem skąd sobie przypomniał:confused:.

KASIEK no mądrala, a ja się dziwie że mi w przedszkolu narzekają że dzieci się z nim nie mogą dogadac

Dzien dobry;-)
Wstalismy pol godz temu, pije kawe bo padam.Maly olada Barneya i przyjaciol;-)
Aaa ja od zawsze wole slone o slodkiego i tak bylo w ciazy, uwielbialam sledzie i smazone ziemniaki z przyprawa. Typowych zachcianek nie mialam a wymiotowalam ostro przez 3 miesiace
Wampi o kurcze chyba jeszcze nie widzialam Cie na bb o tej porze;-)no moj w miare wysoki spodnie na 86 sa w sam raz niektore krotkie, u nas na lipcowkach jeden chlopiec ma az 89,5 cm;-)
Renata czekamy na relacje;-)

Heja porannie.

Inka Z imion ktore podalas o tylko Ernest mi do malego dziecka nie pasuje. i 2 pierwsze pisane przez KS nie X.No i Miłosz.. znajomych snek ma tak na imie, osluchalam sie z nim, ale jak dla mnie zbyt miekkie jak dla malego faceta.

Kajtek jesli nadal jeste butkami zainteresowana to meila podaj wysle ci zdiecia.

chyba chorą bede ;/ wszystkie gnaty mi bolą. ty jest tak zimno. przejsc sie na przystanek i spowrotem to mozna oblędu od wiatru dostac.

zdiecia ze slubowania jak wroce.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka. wstałam przed 8. dziś idziemy do urzędu po 13 z Jasiem. dopiero wtedy bo B w pracy i wczesniej nie może. ogólnie on pracuje do 16 ale dziś troszkę szybciej kończy

Do góry