reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł :) Mam pytanko, co sądzicie o imionkach Xawier, Xawery, Maksymilian, Ernest, Fabian, Miłosz? Jak już wcześniej wspomniałam jesteśmy na etapie główkowania nad imieniem :p

reklama
Inka, podobno o gustach sie nie dyskutuje;-)imiona nie w moim typie, moimi faworytami dla chlopca byl Maciej, Adam, Przemek a wyszedl Bartosz. To Wam ma sie podobac;-)z tych co wymienilas wg mnie najfajniejsze Maksymilian;-)

ANULA też myśle że przez ząbki... 3 ponoc jedne z gorszych zębów więc lepiej tak niż jakieś inne dolegliwości... Ja też wielokrotnie słyszałam że młody taki chudziutki, a teraz klopsik z niego mały... Więc się nie martw

INKA jak dla mnie 2 pierwsze odpadają... Jesteśmy w Polsce... Maks, Ernest czy Fabian są fajne ale Miłosz dla mnie dziwne-staroświeckie

Pytam dziś młodego czy wypije mleczko z miodem , na co uzyskałam odpowiedź: Chętnie się skuszę, ale ewentualnie przed snem, bo teraz mam inne potrzeby :-D.

Ah i wczoraj stwierdził że tata to młotek i będzie nim młotkowac, a dziś że mama to czarownica:baffled::baffled: przeraża mnie co bedzie dalej:dry:

ANULA czarownica to podsłuchał z mojej i M rozmowy, ale mówiliśmy o wiedźmie (śmiałam się do M że wredną wiedźme ze mnie robi) i po południu wykorzystał to przeciwko mnie, ale z młotkiem to nie wiem, ostatni raz w przedszkolu był w piątek więc nie wiem skąd sobie przypomniał:confused:.

KASIEK no mądrala, a ja się dziwie że mi w przedszkolu narzekają że dzieci się z nim nie mogą dogadac

Dzien dobry;-)
Wstalismy pol godz temu, pije kawe bo padam.Maly olada Barneya i przyjaciol;-)
Aaa ja od zawsze wole slone o slodkiego i tak bylo w ciazy, uwielbialam sledzie i smazone ziemniaki z przyprawa. Typowych zachcianek nie mialam a wymiotowalam ostro przez 3 miesiace
Wampi o kurcze chyba jeszcze nie widzialam Cie na bb o tej porze;-)no moj w miare wysoki spodnie na 86 sa w sam raz niektore krotkie, u nas na lipcowkach jeden chlopiec ma az 89,5 cm;-)
Renata czekamy na relacje;-)

Heja porannie.

Inka Z imion ktore podalas o tylko Ernest mi do malego dziecka nie pasuje. i 2 pierwsze pisane przez KS nie X.No i Miłosz.. znajomych snek ma tak na imie, osluchalam sie z nim, ale jak dla mnie zbyt miekkie jak dla malego faceta.

Kajtek jesli nadal jeste butkami zainteresowana to meila podaj wysle ci zdiecia.

chyba chorą bede ;/ wszystkie gnaty mi bolą. ty jest tak zimno. przejsc sie na przystanek i spowrotem to mozna oblędu od wiatru dostac.

zdiecia ze slubowania jak wroce.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka. wstałam przed 8. dziś idziemy do urzędu po 13 z Jasiem. dopiero wtedy bo B w pracy i wczesniej nie może. ogólnie on pracuje do 16 ale dziś troszkę szybciej kończy

Do góry