reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorota spokojnie, ja od razu Ci pisalam ze nie wzielabym dziecka. Zostawilabym z sasiadka czy kims takim i nie sadze ze znajoma osoba zrobilaby krzywde malemu. Po 2 gdyby moja pracownica wpadla na taki pomysl od razu wybilabym jej to z glowy, w razie kontroli same nieprzyjemnosci by byly a uwierz ludzie sa rozni i maga doniesc. Poza tym pisalas ze Kacpeer boi sie nowych osob a pewnie w salonie bedzie sporo i co wtedy gdy zacznie plakac?uwierz ludzie nie zachca patrzec na placz dziecka czy na zajmowanie sie dzieckiem a nie wlosami. Sama bym wyszla z takiego salonu....

reklama
Dorotar No tak podpinam się do tego co pisały Kobietki wyżej, nic już nie dodam.:no:

wampi jesteś kolejną osobą, która mi to pisze ;)) Cieszę się bardzo, ale czekam jeszcze 2/3 dni i zrobie test. Na razie niemogę jakoś w to uwierzyć. Myślę, że uwierzę dopiero gdy pójdę do lekarza:-) Ale jakoś podświadomie czułam to od momentu gdy strasznie zaczęły boleć mnie piersi ( od strony pach ) nigdy mnie tak nie bolały, jakiś czas nie bolały i teraz na nowo twarde się robią i wrażliwe. Chociaż to jeszcze niby za wcześnie na objawy to moje piersi dały znak ;)) A po za tym mam wszystkie objawy nadchodzącej (niby) miesiączki : wahania nastroju, ból jajników, ochotę na słodkie.

Znikam ogarnąć i przyswoić sobie wszystkie informację zdobyte podczas szkolenia. Jutro stresujący dzień:baffled:

magda Widzę,że chyba też masz termin na kwiecień? ;-) A co do mdłości to ja mam również te z głodu i te nie także..tzn te drugie w zasadzie minęły ;-)
Aneta ludziom się niestety czasem nudzi..mi ktoś założył kiedyś profil na fotka.pl ( sama bym nigdy z tego nie skorzystała)..
Zuzanna Trzymam kciuki za mocną 2gą kreskę!! ;-)

A w skrócie o mnie to : w grudniu kończę 21 lat, termin mam na 10 kwietnia;-) Mieszkam w Warszawie i studiuję na UW na 2gim roku. Z tatusiem dziecka jestem ponad rok ale ślub planujemy po urodzeniu naszego maluszka ;-)

Zuzanna bolące piersi to był mój pierwszy objaw... A nie wiedziałam że jestem zawsze mnie bolą na @ ale stały się olbrzymie zrobiły mi się fioletowe pręgi czyli rozstępy. No to był znak że to nie zwykły @:p Czekam na wieści:)
Może wrzuć nam swoje zdjęcie albo jakiegoś FB bo miło wiedzieć z kim się pisze:)

Aaa19
no i super:) A co studiujesz?? I Ty może foto nam wrzuć:)

Aaaa19 ooo to chyba ciekawy kierunek w sumie nikogo nie znam co by akurat tą filologie studiował:) A jak zamierzasz pogodzić studia z dzieciaczkiem? Ja w tym samym wieku co Ty byłam:) Tzn. Ty rocznikowo będziesz miała 22 a ja miała 21

Dodaje zdjęcie z moją bratanicą ;)) Zdjęcie robione rok temu gdy miała miesiąc ;)) kasiek88kasiek na pewno napiszę gdy będę wiedziała coś nowego .

SANY9211bbb.jpg

Dziękuję ;* Dzieci uwielbiam ;) Zawsze mówiłam że chcę mieć dziecko wcześnie, na pewno do 25 r.ż, może spowodowane to jest też tym, że jestem najmłodsza z rodzeństwa i zawsze chciałam jeszcze siostrę lub brata ;)) Od pewnego czasu szukałam pracy i przeważnie jako niania, ale niestety większość osób szuka starszych niań.

A chciałam jeszcze zapytać jak dodać te suwaczki ?? Można jakoś ustawić żeby zawsze pod moim wpisem się pokazywały ?

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek Ja studiuję wieczorowo a M dziennie więc kiedy on kończy zajęcia to ja zaczynam ;-) Poza tym będziemy mieszkać z jego rodzicami więc oni nam też będą pomagali. Mam nadzieję, że wyjdzie to jakoś tak, żeby miało ręce i nogi. Ale ja to z końca roku więc będę miała 21 i 4 miesiące kiedy urodzę :-p

Zuzanka Super foto i super maluch a Ty jestes bardzo ladna dziewczyna :)

Powiem Wam,że od kiedy dowiedziałam się, że będę mamusią to nie wyobrażam sobie, że po studiach miałabym nie siedzieć z moim maluchem ..dlatego wpadłam na pewien pomysł bo bardzo kocham dzieci - bawić się z nimi,uczyć i spędzać czas. Jako, że jesteście już mamusiami to czy puszczałybyście swoje maluchy do powiedzmy takiego ala "klubu dla dzieci" bardzo kameralnego urządzonego u jednej z mam w domu gdzie dzieci mogłyby się bawić i mogły w formie zabawy uczyć się języków( do wyboru -bo znam 5 ..oczywiście każdy na innym poziomie ) ? ;-)

Do góry