Zuzanna u ciebie durga blada wyszla przed dniem spodziewanej @, a ja robilam w dniu i tez byla slabiutka, a pozniej test byl formalnoscia bo po 3 dniach to krechy jak sie patrzy
Dorota nie mysl ze ktos na ciebie najezdza.. ale sama w sumie piszesz, prosisz o rade, a jak ktos wyraza swoje zdanie to krzyczysz na wszystkie.. doroslemu ciezko wysiedziec w takim salonie, a co dopiero dziecko przez caly dzien.. moze mu to wyjsc na jego niekorzysc, a pozniej jeszcze sie rozchorowac, od wdychania tego wszystkiego..
Aneta kurcze ale jaja.. faktycznie ktos probuje was sklocic..;/
Renata a ty co sie nie chwalisz jak wam na "swoim"
;-)
Tak sie wczoraj chwalilam ze moge spac i spac, haha noo.. jakaas bezsennosc mnie wczoraj dopadla i nie moglam zasnac juz nawet nie pamietam do ktorej..;/ rano T jak poszedl do pracy to bylam taka glodna ze nie dalam rady zasnac, wiec wciagnelam sniadanko popilam herbatka i tak milusio sie w brzuszku zrobilo ze poszlam spac, ale ustawilam budzik na 10 bo wczoraj Na wspolnej nie ogladalam
hehe
Teraz zjadlam sniadanko nr2 i narazie jest okk
zaraz dorzuce owocka jakiegos i niech maluch sie cieszy
hehe kurcze, ja nie myslalam ze to tak ciagle glodna jestem.. mam tak ze czuje glod i jesli od razu czegos nie zjem to zaraz mnie mdli, i jesli jestem najedzona na maxa to po jakims czasie znowu bym cos zjadla.. wiec juz chyba jestem na dobrej drodze, najgorsze za mna
W piatek ide do rodzinnego na kontrole, bo w 16 tyg musze isc zeby w ksiazce mi zapisali
a pozniej dopiero 3 grudnia na USG i zobaczymy co bedzie;-)
Ot sie rozpisalam
Milego dzionka ;-)