reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
co do tych smsów i info na gg to na szczęście ani ja ani P w to nie uwierzyliśmy, kto to mógł być nie mam pojęcia ale myślę że takie rzeczy robią osoby które czegoś komuś zazdroszczą

zuzanna trzymam kciuki za wyraźną drugą kreskę a zdjęcie super

aaaa19 ja też filolog tylko że angielski i w tym roku akademickim robię licencjata

Renata jak po pasowaniu, mnie to czeka za rok

KasiaF87 ​rozwaliły mnie teksty Twojego synka - dobre

to tak w skrócie bo więcej nie pamiętam, lecę robić mężusiowi jedzonko bo niedługo będzie przejeżdżał niedaleko domu to zje coś ciepłego

Hej wam ;-) ja wczoraj miałam urodziny i rodzinka zapewniła mi bardzo fajny dzień pełen niespodzianek :-) ale nie będę się rozpisywać ;-) imprezka moich i Niny urodzin będzie za tydzień w Halloween wspólnie robiona więc jeszcze oblewanie przed nami :-D :-)

Co do panny Doroty się nie będę wypowiadać bo szkoda się produkować zazwyczaj omijam posty szerokim łukiem i teraz udowodniła że to dobra decyzja :-D :-p tragedia brak słów i tyle na temat :-p

KASIAF - :-D:-D:-D masz małego geniusza w domu :-p rozbroił mnie normalnie :-p :-D

ZUZANNA - ładna blondina z Ciebie :-D :-) sympatyczna osoba się wydajesz ;-)

AAAA - kwietniowy maluszek mi się marzył w przyszłym roku ale nie wyszło :-p :-p :-) kwiecień maj moim zdaniem idealny termin :-p :-) widzę talent do języków masz zazdroszczę :-) ja w ogóle nie miałam mdłości i mam dziewczynkę więc tym nie ma co się kierować :-p :-p

INKA- mi się jedynie Fabian podoba ;-)

femme stówka ;**

Dziewczyny niedawno byłam w WC i zobaczyłam krew jak się podcierałam , i tyle bo jak na razie nie leci. Myślicie, że jutro mogę zrobić drugi test? Pierwszy robiłam 22.10, może teraz pokażą się dwie mocne krechy ?

Inka jak co to wybrałabym Miłosz z tych ktore wybrałaś oczywiście a te 2 pierwsze tak jak dziewczyny mówią przez KS ja nawet tu za granicą bym dała przez KS bo lepiej to wyglada :-)
kasiaF hehe dobry :-D
femme wampi i ja dołacze do was ... ja moje bede w halloween wyprawiac choć pewnie skrtomniejsze niż wasze.. wiadomo czemu , no ale przez wyjazd i chorobę dziewczyn się opoźnią nieco :-)
zuzanna rób test nawet dzisiaj... jak się maja powjawić to się pojawią 2 krechy :-)

dziewczyny nie wiem co robić normalnie nie mam już czasem siły, Jaś ostatnio jakby nie chciał ssać z piersi. myślałam że za mocno leci to trochę odciągnęłam i dalej to samo próbowałam różnych technik karmienia. jedną i drugą pierś. nie wiem czemu. przykładam do piersi i w płacz i krzyk. a czasem chwile kilka sekund possa i zaraz znów krzyk. w nocy je normalnie co 1,5-2 godziny. w dzień takie problemy miewam.

malenstwo nie pomogę, córy nie karmiłam piersią, a synka tylko 2 miesiące i mniej więcej kiedy był w wieku twojego synka pojawiły się problemy z karmieniem i powoli zaczęłam przechodzić na mm.

ja żeby nie głodował to odciągam wtedy i daję jak się męczymy za długo.
ale chcę karmić jak najdłużej piersią. a jeszcze B mówi że źle przykładam że go od kolek boli i muszę się dostosować do niego. staram się ale co poradzę że krzyczy,:-( ;(

reklama
Ja na momencik bo padam ;// przechodzę kryzys z P ..jest na prawdę nie kolorowo , nie wiem ile to pociągnie :no::no: obiecałam zdj, zrobie , teraz nie mam na to głowy :eek:

Zuzanna urocze zdjęcie :)
Kasiek Też kilogramami żelki wchłaniałam w ciąży : ))
Maleństwo obyś się szybko uporała z problemem .

Moja niespokojna w dzień dziś też pół dnia był płacz .;/// A nocka pięknie . zasypia ok 20 ( dzis później jakoś ) pierwsze jedzonko o 12stej potem co 3 godz . i tylko zje i lulać idzie . Po szczepionkach znowu kupkowy problem .. W ogóle nie pisałam waży juz 4760

pozdrawiam . dobranoc kochane , słodkich koszmarów ;-);-)

Do góry