reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
co do tych smsów i info na gg to na szczęście ani ja ani P w to nie uwierzyliśmy, kto to mógł być nie mam pojęcia ale myślę że takie rzeczy robią osoby które czegoś komuś zazdroszczą

zuzanna trzymam kciuki za wyraźną drugą kreskę a zdjęcie super

aaaa19 ja też filolog tylko że angielski i w tym roku akademickim robię licencjata

Renata jak po pasowaniu, mnie to czeka za rok

KasiaF87 ​rozwaliły mnie teksty Twojego synka - dobre

to tak w skrócie bo więcej nie pamiętam, lecę robić mężusiowi jedzonko bo niedługo będzie przejeżdżał niedaleko domu to zje coś ciepłego

Hej wam ;-) ja wczoraj miałam urodziny i rodzinka zapewniła mi bardzo fajny dzień pełen niespodzianek :-) ale nie będę się rozpisywać ;-) imprezka moich i Niny urodzin będzie za tydzień w Halloween wspólnie robiona więc jeszcze oblewanie przed nami :-D :-)

Co do panny Doroty się nie będę wypowiadać bo szkoda się produkować zazwyczaj omijam posty szerokim łukiem i teraz udowodniła że to dobra decyzja :-D :-p tragedia brak słów i tyle na temat :-p

KASIAF - :-D:-D:-D masz małego geniusza w domu :-p rozbroił mnie normalnie :-p :-D

ZUZANNA - ładna blondina z Ciebie :-D :-) sympatyczna osoba się wydajesz ;-)

AAAA - kwietniowy maluszek mi się marzył w przyszłym roku ale nie wyszło :-p :-p :-) kwiecień maj moim zdaniem idealny termin :-p :-) widzę talent do języków masz zazdroszczę :-) ja w ogóle nie miałam mdłości i mam dziewczynkę więc tym nie ma co się kierować :-p :-p

INKA- mi się jedynie Fabian podoba ;-)

femme stówka ;**

Dziewczyny niedawno byłam w WC i zobaczyłam krew jak się podcierałam , i tyle bo jak na razie nie leci. Myślicie, że jutro mogę zrobić drugi test? Pierwszy robiłam 22.10, może teraz pokażą się dwie mocne krechy ?

Inka jak co to wybrałabym Miłosz z tych ktore wybrałaś oczywiście a te 2 pierwsze tak jak dziewczyny mówią przez KS ja nawet tu za granicą bym dała przez KS bo lepiej to wyglada :-)
kasiaF hehe dobry :-D
femme wampi i ja dołacze do was ... ja moje bede w halloween wyprawiac choć pewnie skrtomniejsze niż wasze.. wiadomo czemu , no ale przez wyjazd i chorobę dziewczyn się opoźnią nieco :-)
zuzanna rób test nawet dzisiaj... jak się maja powjawić to się pojawią 2 krechy :-)

dziewczyny nie wiem co robić normalnie nie mam już czasem siły, Jaś ostatnio jakby nie chciał ssać z piersi. myślałam że za mocno leci to trochę odciągnęłam i dalej to samo próbowałam różnych technik karmienia. jedną i drugą pierś. nie wiem czemu. przykładam do piersi i w płacz i krzyk. a czasem chwile kilka sekund possa i zaraz znów krzyk. w nocy je normalnie co 1,5-2 godziny. w dzień takie problemy miewam.

malenstwo nie pomogę, córy nie karmiłam piersią, a synka tylko 2 miesiące i mniej więcej kiedy był w wieku twojego synka pojawiły się problemy z karmieniem i powoli zaczęłam przechodzić na mm.

ja żeby nie głodował to odciągam wtedy i daję jak się męczymy za długo.
ale chcę karmić jak najdłużej piersią. a jeszcze B mówi że źle przykładam że go od kolek boli i muszę się dostosować do niego. staram się ale co poradzę że krzyczy,:-( ;(

reklama
Ja na momencik bo padam ;// przechodzę kryzys z P ..jest na prawdę nie kolorowo , nie wiem ile to pociągnie :no::no: obiecałam zdj, zrobie , teraz nie mam na to głowy :eek:

Zuzanna urocze zdjęcie :)
Kasiek Też kilogramami żelki wchłaniałam w ciąży : ))
Maleństwo obyś się szybko uporała z problemem .

Moja niespokojna w dzień dziś też pół dnia był płacz .;/// A nocka pięknie . zasypia ok 20 ( dzis później jakoś ) pierwsze jedzonko o 12stej potem co 3 godz . i tylko zje i lulać idzie . Po szczepionkach znowu kupkowy problem .. W ogóle nie pisałam waży juz 4760

pozdrawiam . dobranoc kochane , słodkich koszmarów ;-);-)

Do góry