reklama
Wiem wiem ;P Mi w cale się one nie podobają , zrobiłam to z musu . Zdjęcie mam musi tylko P wrócić i wrzucić przez swój tel ;?MILENAAA - to się ogarniaj raz dwa jak piszesz że ścięłaś powinnaś od razu mieć przygotowane już foto bo tu ciekawość zżera
Wampi ja mam rzadkie włosy a teraz .. ;/ Anula Dobrze by było żeby mi tak szybko zaczęły rosnąć
Zuzanna Witaj !
Ostro z tym szwagrem ;//
Ps . Siostra dziś o 11 jedzie już na lotnisko więc już będę zaglądać częściej . Wczoraj mała miała szczepionki aż trzy . Na lewej ręce miała bąbla . I ukłuli ją w lewą reke i dwie nogi ;// Wczoraj dzień okropny , zobaczymy dziś
Ostatnia edycja:
aleksandra87
Fanka BB :)
Wróciłam od teściów, bylam po wyniki badań młodego i wzielam sie za porzadki a maly buszuje:>
Zuzanna trzymam mocno kciukasy :>
Femme sto lat :*
Milena pokazuj się :>
aaa gratki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zapraszam:>
Zuzanna trzymam mocno kciukasy :>
Femme sto lat :*
Milena pokazuj się :>
aaa gratki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zapraszam:>
Hej dziewczyny ja się melduję że wróciłam do Was już tak na dobre, Amelka w końcu poszła do przedszkola więc póki co do 13 mam spokój w domu
witam się z nowymi mamami których nie znam
nie uwierzycie co mi się ostatnio przytrafiło
tydzień temu w poniedziałek o 21 siedzę na kompie bo P nie zjechał na noc a ktoś mi na gg pisze że P mnie zdradza, więc ja na to że nie wierzę i w ogóle to ktoś mi napisał że głupia jestem po numerze się nie dało sprawdzić kto to bo nie wpisał danych w profil i do niedzieli był spokój. W niedzielę po południu przyjeżdżam ze szkoły a P mi mówi że fajne informacje dostał na mój temat, ktoś do niego na komórkę pisał smsy że ja jego zdradzam, P próbował zadzwonić ale oczywiście tel wyłączony to napisał że nie wierzy niech ten ktoś poda jakieś szczegóły to tamten nic nie napisał - masakra jakaś.
witam się z nowymi mamami których nie znam
nie uwierzycie co mi się ostatnio przytrafiło
tydzień temu w poniedziałek o 21 siedzę na kompie bo P nie zjechał na noc a ktoś mi na gg pisze że P mnie zdradza, więc ja na to że nie wierzę i w ogóle to ktoś mi napisał że głupia jestem po numerze się nie dało sprawdzić kto to bo nie wpisał danych w profil i do niedzieli był spokój. W niedzielę po południu przyjeżdżam ze szkoły a P mi mówi że fajne informacje dostał na mój temat, ktoś do niego na komórkę pisał smsy że ja jego zdradzam, P próbował zadzwonić ale oczywiście tel wyłączony to napisał że nie wierzy niech ten ktoś poda jakieś szczegóły to tamten nic nie napisał - masakra jakaś.
Ostatnia edycja:
M
malenstwo20
Gość
Witam kochane Chciałabym się przyłączyć do Was.
W lutym wskoczy mi 21 lat , mieszkam w Olsztynie. Jeszcze na 100 % nie wiem czy jestem w ciąży, mam taką nadzieje Wczoraj robiłam test ciążowy i wyszedł niedokładnie, tzn. jedna krecha mocna i druga tez się pokazała lecz słabiutka.Za 3/4 dni powinnam dostać miesiączkę- czekam i powtórzę test jeżeli nie dostanę.
Pozdrawiam wszystkie mamcie )
witaj i trzymam &&&&&&& za ciążę...
kasiek bo monar to jest ośrodek terapii uzależnień wystarczy w google wpisać.
anetaF ktoś próbował Was skłócić i rozdzielić
Jaś śpi i mogę sobie na necie posiedzieć. pogoda jako taka..
dorotar110
VI tak Ty może byś wolała ale ja nie, nie wyobrażam sobie zostawić dziecko z kimś obcym, raz że on teraz się boi obcych a dwa jakbym miała szukać opiekunki to bym się zorganizowała i poznała ją, poznała dziecko z nią a nie tak hop siup, nie oddam dziecka komuś przypadkowemu. Jednak dziecko to nie rzecz i mimo tego, że nie mówi jeszcze to już wiele rozumie.
Skoro masz tak wspaniałe ciotki, kuzynki czy Bóg wie kogo to powinnaś się cieszyć, niestety ja nie mam tak wspaniałomyślnej, cudownej rodziny która jest chętna co do pomocy,każdy ma swoje życie mi swoje sprawy.
MAGDA jak dobrze pójdzie to może ktoś będzię się opiekował Kacprem ale tak na prawdę wszystko wyjdzie w "praniu" i to też jak będzie miała dziewczyna czas bo też pracuje i ma swoje dziecko do tego. Ale może się uda a w soboty to mój K będzie bawił dzieciaki.
A jak ta dziewczyna nie da rady jakiegoś dnia to wezmę Kacpra pod pachę, zapakuje potrzebne rzeczy i będę zmuszona zabrać go do pracy, trochę tam popilnuje go moja szefowa jak sobie poradzi z dwójką(szefowa mieszka za salonem, salon ma u siebie na podwórku) bo ma swoje tygodniowe dziecko, trochę ja go wezmę jak ludzi nie będzie.
ZUZANNA witaj. Trzymam kciuki za ciążę. Wydaje mi się, że skoro nawet delikatnie pojawiła się druga kreseczka na teście to jest wielkie prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży.
KASIEK z drugiej strony trzeba też wziąźć pod uwagę, że może mnie być nie stać na opiekunkę.
KAJTEK mi też tak jak FEMME Twoja historia trochę dziwna, może skomplikowana się wydaje.
RENATA wiesz już nie mam siły tłumaczyć, że obcej nie sprawdzonej sobie nie oddam dziecka i tyle w tym temacie.
ANETA F pewnie ktoś chce Was skłócić. Tylko ciekawe kto.
Skoro masz tak wspaniałe ciotki, kuzynki czy Bóg wie kogo to powinnaś się cieszyć, niestety ja nie mam tak wspaniałomyślnej, cudownej rodziny która jest chętna co do pomocy,każdy ma swoje życie mi swoje sprawy.
MAGDA jak dobrze pójdzie to może ktoś będzię się opiekował Kacprem ale tak na prawdę wszystko wyjdzie w "praniu" i to też jak będzie miała dziewczyna czas bo też pracuje i ma swoje dziecko do tego. Ale może się uda a w soboty to mój K będzie bawił dzieciaki.
A jak ta dziewczyna nie da rady jakiegoś dnia to wezmę Kacpra pod pachę, zapakuje potrzebne rzeczy i będę zmuszona zabrać go do pracy, trochę tam popilnuje go moja szefowa jak sobie poradzi z dwójką(szefowa mieszka za salonem, salon ma u siebie na podwórku) bo ma swoje tygodniowe dziecko, trochę ja go wezmę jak ludzi nie będzie.
ZUZANNA witaj. Trzymam kciuki za ciążę. Wydaje mi się, że skoro nawet delikatnie pojawiła się druga kreseczka na teście to jest wielkie prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży.
KASIEK z drugiej strony trzeba też wziąźć pod uwagę, że może mnie być nie stać na opiekunkę.
KAJTEK mi też tak jak FEMME Twoja historia trochę dziwna, może skomplikowana się wydaje.
RENATA wiesz już nie mam siły tłumaczyć, że obcej nie sprawdzonej sobie nie oddam dziecka i tyle w tym temacie.
ANETA F pewnie ktoś chce Was skłócić. Tylko ciekawe kto.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Aneta ktoś próbował was skłócic.. co za dziecinada heheh
zuzanna trzymam kciuki za ciążę &&&&&&
dorotar ,.. na początek wdech i wydech ;-) bo czułam czytając treść do mnie jakbys mi krzyczała w twarz
po 2 piszesz ze sie boi obcych a ok nie wiem 20 bab na codzień które przychodza sobie robić włosy nie będzie się bał ? przemyślałaś to?
nie będzie ryczał jak będzie mu w gardło i oczy drapała ta cała chemia ?
wolę jednak faktycznie opiekunkę.. masz kilka wieczorów i poranków żeby ją oswoić z małym... a Twój mąż też nie ma rodziny czy znajomych nie macie?
jak Cię nie stać to poszukaj miedzy rodziną twoja Twojego męża , znajomymi .. no bo nie wierze że nie masz w rodzinie nikogo kto by się mógł zająć dzieckiem na kilka godzin dziennie
zuzanna trzymam kciuki za ciążę &&&&&&
dorotar ,.. na początek wdech i wydech ;-) bo czułam czytając treść do mnie jakbys mi krzyczała w twarz
po 2 piszesz ze sie boi obcych a ok nie wiem 20 bab na codzień które przychodza sobie robić włosy nie będzie się bał ? przemyślałaś to?
nie będzie ryczał jak będzie mu w gardło i oczy drapała ta cała chemia ?
wolę jednak faktycznie opiekunkę.. masz kilka wieczorów i poranków żeby ją oswoić z małym... a Twój mąż też nie ma rodziny czy znajomych nie macie?
jak Cię nie stać to poszukaj miedzy rodziną twoja Twojego męża , znajomymi .. no bo nie wierze że nie masz w rodzinie nikogo kto by się mógł zająć dzieckiem na kilka godzin dziennie
Ostatnia edycja:
reklama
pinky sky
Dorota weź parkuj piętą sama się zapytałaś o rady to mówimy. Matko i córko jakaś przewrażliwiona jesteś. I zgadzam się z Vi my mamy salon w domu a Dominika jak miała 10 miesięcy to nie chciała tam wchodzić bo się bała. A jak nie stać to kombinuj z siostrą która do szkoły nie pójdzie to z jedną koleżanką albo szefową.
Maleństwo ja wiem co to jest Monar dlatego okrutnie mnie zdziwiło że zabrali tam 15letnią dziewczynę w ciąży
AnetaF ale jaja... Ktoś Wam robi na złośc...
Maleństwo ja wiem co to jest Monar dlatego okrutnie mnie zdziwiło że zabrali tam 15letnią dziewczynę w ciąży
AnetaF ale jaja... Ktoś Wam robi na złośc...